Hejsan! Tillbaka till skolan efter 3 veckors praktik, kan säga att jag inte direkt har saknat det. Men skönt ändå att få komma tillbaka och få lite rutin igen. Efter har enbart haft 2 lektioner, så kom jag redan hem vid två. Otroligt skönt, och har även hunnit att vila med lite. För om en timme ska jag befinna mig på gymmet med Jonna, vad vi ska köra vet jag faktiskt inte men det lär märkas. En promenad med Josefine efteråt ska med hinnas med. Hoppas ni har en fortsatt bra dag, för de ska jag ha. PUSS 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter en morgon och förmiddag som har spenderats i sängen så har jag satt mig i soffan med Linköping-Pixbo på tv:n. Sen får man inte glömma plugget som också ligger bredvid mig, och som rubriken lyder med. Har lite saker att rätta och fixa, plus som ska in idag. Är så himla skoltröst, är inte den enda skulle jag tro. Men nu är det bara att bita ihop de sista månaderna. Så vi hörs sen, PUSS!

Likes

Comments

​Godmorgon och det är lööördag! Bästa dagen på hela veckan som man brukar säga och det är ju även sant. Hur fint är inte vädret idag också då? Funderar på att efter detta inlägg ta en liten promenad, bara för att njuta av vädret lite. Sen blir det att fixa sig, för strax efter ett ska jag & Emil hämta Emmy för att gå på bio. Ska bli super mysigt. Därefter ska jag träffa Stina, och även spendera kvällen med henne. Låter som en väldigt bra dag, och hoppas ni andra med får en super bra dag! Har insett att jag gillar faktiskt att ha saker att göra, och gillar lika mycket att bara ha en dag hemma och inte göra något. Lite balans i de hela som man säger, det behövs. Puss!! 

Likes

Comments

Fredag, fredag, fredag var det som gick på repeat hela morgonen och som även fick mig att klara av denna dag, har varit otroligt trött av något anledning?! Men en dag bestående av praktik gick igenom och vill verkligen inte att det ska vara slut, trivs så bra! Har även kommit hem till pappa där de vankades taco-fredag och även lite innebandy på det. Helt perfekt. En promenad i detta vårväder har också hunnits med och man kan bara hoppas at det håller i sig. Nu väntas sängen och en ledig dag imorgon, vad jag vet nu iallafall. Imorgon ska det bestå lite av plugg, kanske bio och träffa Stina. Men mera om det imorgon isånafall, för nu väntas sängen tillsammans med ett avsnitt av criminal minds. Godnatt <3 

Likes

Comments

Några av sakerna som jag har kollat på nu till våren, speciellt slip-on modellen och en kappa. Har så svårt att hitta en enkel och "vårig" jacka. Inte för tjock och inte för tunn. ​Någon som har tips på fina kappor? 

Likes

Comments

​Hejsan! Efter en tidig och kort dag så slutade jag praktiken redan vid kvart över ett, dock började jag 6:00 i morse. Därefter tog jag en liten sovstund på 1,5 timme - vilket var super skönt. Bara 10 minuter efter jag vaknade så tog jag på mig mina joggingskor och tog hundarna på en runda. Kan vi för övrigt snacka om det underbara vårvädret de senaste två dagarna? Så himla skönt, ännu skönare att vara ute då på praktiken med. Nu, ska jag kolla igenom skoluppgifter och kolla på en serie. Laga mat och städa måste jag också hinna med. Hörs sen, PUSS! 

Likes

Comments

Efter ungefär 6 månader så loggade jag in igen och kände att det nästan var dags att skriva ett inlägg. Frågan är, ska jag börja blogga helt igen? Hm, funderar på det och saknar det ibland faktiskt. Allt som händer är la som de brukar vara, skolan rullar på fast jag har just nu praktik och är på min tredje och sista vecka. Innebandyn är över för säsongen, årsfesten är det som är kvar och sen börjar försäsong.

Inte mycket mer har hänt, då det är samma sak eller har varit samma saker de senaste halvåret typ. Det är nu de börjas ändras, dels för att innebandyn tar slut och det har tagit upp nästan alla mina dagar. Men jag tror ärligt att jag ska börja blogga igen lite och under tiden lär det skrivas vad som har hänt lite ändå dessa månader. Hörs sen! 

Likes

Comments

​Hejsan! Ännu en gång, bloggandet kommer inte igång eller de kom inte igång riktigt som jag ville egentligen. Men de senaste veckorna har varit intensiva med jobb, träning och andra saker. Men snart eller snarare på tisdag så kommer man tillbaka till rutinerna igen och ska på ett sätt bli skönt, börjar trean - sista året liksom. Men har nu inte riktigt tid till att sitta ner och skriva ett ordentligt inlägg för ska äta och sen åka och jobba mitt sista jobbpass på världens bästa jobb. Så skriver antingen ikväll eller imorgon igen. PUSS! 

Likes

Comments

Godmorgon eller godförmiddag, vaknade inte mer för 1,5 h sedan. Så har precis nästan ätit frukost som bestod av en smoothie gjord på hallon och 2 mackor. Under tiden har jag också fixat på rummet lite och tänt ljus. Vädret suger ju och försöker få en liten mysig känsla i de hela. Så ska inte göra så mycket idag förrän senare i eftermiddag då jag ska jobba kväll. hörs senare. 

Likes

Comments

​Hejsan! Har inte varit inloggad eller skrivit ett inlägg på lite mer än 3 månader. Har varit ganska så fullt upp sen dess, skolan har jag avslutat och klarat av, varit med kompisar, fått sommarjobb och det största och skönaste var nog att jag var utomlands i 2 veckor med Emelie och hennes familj. Så himla skönt och en resa jag mer än gärna skulle vilja göra om. Jag har även fyllt 18 år, som också är stort då och firat de med lite kompisar, firat midsommar med kompisar och familj och även varit på Bråvalla med tjejerna, så himla kul!! 

Så det har varit typ de jag har varit med om de senaste månaderna och det jag gör nu för det mesta är att jobba, jobba och jobba. Men jag klagar inte, det är roligt. Skriver alldeles strax ett vanligt inlägg, KRAM! 

Likes

Comments