Innan jag börjar detta inlägg så vill jag bara säga att ALLA är perfekta som ni är och om ni känner er förolämpade efter detta inlägg så är det absolut inte meningen utan detta är min syn på detta ämnet!

"Jag är så tjock" eller "jag är för smal" eller "är det normalt att se ut såhär?"

det är frågor som vi ALDRIG kommer att få svar på! Utseendet går inte att ändra och det är så sjukt viktigt att veta att man är unik och bra på sitt egna sätt, ingen är som dig och det är varför du ska vara dig för att ingen annan kan vara det!
Varför jag tog upp detta ämnet är för att jag vet att detta når ut till så sjukt många som antingen känner sig jätte små eller bara stora feta och äckliga!
Det är så sjukt viktigt att inse att man inte är olika mycket värd pågrund av sin kroppsvikt, ni hör ju själva hur sjukt det låter!
I hela mitt liv har jag vart överviktig och aldrig supersmal, men jag e bra ändå, jag tänker bara lite på vad jag stoppar i mig och försöker vara motiverad till att försöka må bra!

Kroppskomplex är också så sjukt konstigt igentligen! varför ska man skämmas över sig själv? jag menar du har ju inte valt att se ut så!

Anorexia och bulimia är två ätstörningar, anorexi betyder bara att man knappt äter något och bulimi är när man äter och sen spyr upp det!
Jag blir så sjukt upprörd över att folk ska kräkas och spy över att folk säger att man ska vara på ett visst sätt, om alla skulle se likadana ut skulle det vara tråkigt, och vem har ens sagt att man ska se ut på ett visst sätt?
Det är ju stört att folk snackar skit om ens kroppsvikt eller om att man mår dåligt över sin kropp! Detta är så sjukt viktigt och jag vill att alla ska lyssna och ta åt sig av detta! Man kan inte rå för om hur man ser ut och om du snackar skit om en person pga utseendet så kommer du att få äta skit!

Det lönar inte sig av att snacka nåt dåligt om nån annan, och det kommer det heller aldrig att göra!


Så alla fina jag hoppas att ni har förstått lite av detta och hur jag ser på det, tog inte upp så mycket nu, men gilla inlägget om du vill att jag ska gå djupare om detta! Så japp vi syns snart igen puss<3

Likes

Comments

Hej alla fina! Detta är mitt första inlägg på denna blogg och jag hoppas att ni kommer att tycka om den och att ni vill följa den!

Dagen började med att jag vaknade hyffsat tidigt typ 08:00 för att senare 08:30 åka skidor. Jag är säsongscampare i fjällen (Järvsö) och åker skidor var och varannan helg! Min familj och våra kompisar har någonting som heter morgon manchester då vi får åka 1 timme tidigare än alla andra och får gratis frukost osv.

Senare så gick jag till ett skidtält för att testa ett par skidor för att senare försöka köpa ett par lite längre skidor än för tillfället, Jag testade ett par färglada K2 för er som vet vad det är för märke. Dom var lite för hårda för min smak så dom passade mig inte sådär jätte bra!

Bilden nedanför är ifrån idag när jag åkte på mina nuvarande skidor som SUGER asså påriktigt jag hatar dom haha.

Iallafall så är kl 18:55 nu och om 5 minuter så måste detta inlägget publiceras så jag tänkte inte sno något mer av eran tid, så ni få ha det så jätte bra så syns vi snart igen!<3

Likes

Comments