Varit örebroare i en vecka idag och det har varit en rörig vecka. Badar redan i plugg och jag känner mig redan efter. Det kan ju bero på att nollningen har kommit före, allt från temafester till spelkväll. Dansat långt in på småtimmarna för att sedan försöka hålla mig vaken under föreläsningarna dagen efter. Äter alldeles för mycket pasta och har haft hemlängan. Cyklat fram och tillbaka till campus och när jag inte cyklat har jag åkt buss pågrund av ösregn. Ni förstår, en rörig vecka. Laddar om inför vecka två som börjar imorgon med Johan Falk och pasta, vad annars?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu händer det grejer! Skrev på kontrakt för min alldeles egna lägenhet igår i Örebro. På söndag flyttar jag och på måndag börjar jag plugga kriminologi på Örebros universitet. Det känns så bra att kunna bocka av så mycket från listan som jag har haft i huvudet sedan jag fick reda på att jag kom in. Denna veckan ska jag packa, packa, packa, åka till Ikea, umgås så mycket som möjligt med mina vänner och familj och bara njuta av att vara Linköpingsbo i 6 dagar till.

Likes

Comments

Jag är hemma i Sverige, tre veckor gick snabbt ni men oj vad jag har saknat att sova i min egna säng. Idag sov jag till halv 1 (?), blev så förvånad när jag vakna hah, hade lite sömn att ta igen. Idag ska jag tvätta och packa upp för att sedan börja packa igen för om 2 veckor flyttar jag, jisses.

Sista dagen besökte vi Vatikanstaten, åt sushi och längtade hem

Likes

Comments

Igår var vi turister på riktigt med varsin kamera över axeln och med kartan i högsta hugg. Vi besökte Colosseum, Fontana di Trevi och spanska trappan. Vi åt lunch på en restaurang nära Colosseum, Angelino. Vi beställde varsin pasta, såklart. Senare på kvällen åt vi middag och drack drinkar på torget Piazza Navona.

Likes

Comments

Vi är i Rom, sista stoppet på denna resa. Att komma hit gick inte smidigt direkt. Vi tog färjan till Salerno för att sedan hoppa på ett trasigt tåg till Rom. Någonstans utanför Napoli fick vi byta till ett annat som heller inte fungerade. Väl framme i Rom letade vi upp första bästa McDonalds och sedan tog vi en taxi till hotellet.

Nu har vi precis landat i sängen efter att ha varit på en fruktansvärd restaurang. Vi fick vänta 40 minuter på vår mat och när den väl kom fick jag inte det jag beställde. Fick vänta ytterligare 10 minuter och när jag fick min pasta var den allt annat än färdigkokt. Tjuriga tog vi en taxi tillbaka till hotellet.

Likes

Comments

I måndags gjorde vi inte mycket mer än att ligga på stranden hela dagen. Men på kvällen åt vi på en restaurang man var tvungen att ta en hiss upp till. Maten var god och utsikten var wow wow wow.

Igår hyrde vi äntligen moppe! Vi åkte upp till staden Ravello, ner till Amalfi vidare till Salerno och vi såg såklart alla städer däremellan. Utsikten var helt otrolig från dom små slingriga vägarna kring bergen. Wow wow wow.


Likes

Comments

Godmorgon från Maiori! Vi kom hit igår genom att ta färja till Amalfi och sen färja hit. Det var så fina städer vi passerade på vägen, bland annat Positano.

Väl framme i Maiori bytte vi om och intog stranden. Senare på kvällen åt vi fisk på en restaurang mitt på stranden, så mysigt.


Likes

Comments

Likes

Comments

Bilderna får tala lite för sig själva. Vi vakna tidigt imorse för att ta färjan över till ön Capri. Vi har badat, åkt på båttur runt hela ön och åkt för mycket taxi.

Likes

Comments

Vilken dag är det ens idag? Har tappat räkningen på hur många dagar vi har varit här. Äsch, vad gör det när man har semester? Idag har vi solat och badat hela dagen, sånt man gör när man också när man har semester.

Likes

Comments