Igår övningskörde jag till båten då mamma skulle hämta lite grejer och ta ett dopp från aktern. och OJ vad jag gillar mig där. Skulle kunna stanna där föralltid. 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

       


 

 

 

Likes

Comments


                                                             

Likes

Comments

Känner att jag just nu lever i den jobbigaste perioden i mitt liv. Ni som tagit studenten vet vad jag menar. Det här med att ta reda på vad man vill göra med sitt liv, vilket utbildning man ska välja eller vilka jobb man ska söka. Just nu har jag 2 jobb. 2 rätt okej jobb ändå, men trots det jobbar jag bara om jag har tur 2-3 dagar i veckan. Det duger inte.
Körkort är viktigt och det har jag inte tagit tag i, arbetsförmedlingen är nästa på "att-göra-listan" men innan dess måste jag har arbetsintyg från mina arbeten. Mitt huvud säger nej, nu får du allt skärpa dig men vill på samma gång explodera.
Det är fruktansvärt tråkigt och frustrerande att ligga hemma dag in och dag ut, skolan vore himmelriket ändå. Kids, njut av skolan och kompisarna, för har ni ingen plan efter gymnasiet så blir det såhär. Dessvärre.

Bild från Ayia Napa. Vore inte helt fel att vara där just nu.

Likes

Comments

Idag fyller min brother from another mother 18 bast!🎉🎈🎁

Jag tycker då själv det är ganska coolt att han heter Johan, jag heter Johanna och han fyller år 2 dagar innan mig på samma år och vi har varit vänner sedan 12 år tillbaka.. 😳 Jag har alltså känt denna grabben sedan vi var små pluttar!

Kommer ihåg när vi var små och skulle fira våra födelsedagar tillsammans i en lokal i kärna. Vi hade halloween-tema och hade satt upp högtalar i entrén med suuuperläskig musik på för att skrämma våra kompisar när dem kom. Men istället skrämde vi oss själva och satt livrädd i ett hörn på dansgolvet och vågade inte röra oss haha! Då var du inte så modig min lilla vän 😉

Men men men men ... Jag kan tyvärr inte träffa dig idag på den stora dagen, men om 2 dagar ses vi hemma hos mig och då är vi som tur är lika stora igen!

Grattis igen raringen, ha de bäst
❤❤❤


Likes

Comments

Att vakna på morgonen och inse att det är höstlov gör en lycklig . Såg på några Big Bang Theory avsnitt och gick sedan upp för att göra frukost. Kokade tre ägg och insåg sedan att vi inte har någon kaviar hemma, otroligt irriterande. Men envis som jag är tryckte jag i mig äggen ändå!
Senaste timmen har jag faktiskt suttit och målat en del, och det är inte ofta jag gör det! *klapp på axeln*.
Idag har jag inget planerat överhuvudtaget, ska bara vara hemma & slappa.
😍
Ha en bra lördag everybody!
👋


Likes

Comments

Någon som jag verkligen saknar är Johan.
Jag tror inte han själv förstår hur lycklig han gör mig. Han får mig alltid att skratta, man kan helt enkelt inte vara deppig i hans sällskap, det går bara inte. Han är en av dem jag kan dela allt med och veta att han förstår.
Vi har känt varandra sedan förskolan & även om vi inte var bästa vänner då så har han alltid varit en jäkla bra vän. Han är en sån kille som alla gillar, förutom dem han retar då för det är han också jäkligt bra på haha!

Men iallafall, nu har jag inte träffat honom på ett tag och helt ärlig, så känns det väldigt tomt. Det är inte förrän någon är borta som man verkligen förstår hur mycket personen betyder för en.

Men... Men men. Snart är vi 18 buddy, och du din j*vel fyller 2 dagar före mig haha. Hoppas du nått fint din bortskämda unge, för de är du trots allt värd.

Likes

Comments

Det blev ingen träning idag, istället så hjälpte jag mamma & pappa med musiken till deras oktoberfest. Jag förstår inte hur dem ska kunna dansa till den musiken, det är gammaldags tysk musik med en blandning av joddling, polka & disco... haha.

Sitter med Alice och kollar på SHF (Svenska Hollywood Fruar, för en som blandar ihop det med hockeyn 😉)
Idag ska tydligen Gunilla & Britt ryka ihop så sitter egentligen bara och väntar på det haha.

Pappa ropar varannan sekund och behöver hjälp med Spotify, han är så oteknisk när de gäller sådana saker.
"JOHANNAAAA, HUR GÖR MAN SÅ ATT LÅTARNA BLANDAS?"
"JOHANNAAAA, JAG RÅKA LOGGA UT, HUR LOGGAR MAN IN IGEN?"

Johanna, Johanna, Johanna.....


Likes

Comments