Header

Allmänt, INSPO, Outfit

​Nu är snart den här helgen slut, och imorgon är det måndag, USH!

I morse drog jag, pappa och mamma till en skog och gick en timma! Hela eftermiddagen gick åt att jobba med mitt gymnasiearbete, sen åkte pappa å jag och övningskörde lite! Hur har er helg varit?

PUSS!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

INSPO, Outfit

Dagens outfit

Heejj hörrni!
Sen jag kom hem från skolan har jag bara chillat och myst! Den här "kofta/tröja med långa armar + skinnjacka-stilen" = sann! Love it!!

PUss!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

Det är onsdag, halvvägs nu!! Idag har vi skolans dag, så inge lektioner alls!! Just nu är vi i Stockholm och ska åka på en båttur.. halvkul, men bättre det än vara i skolan, haha!
Sen ska jag åka o möte upp mamma och käka på Usine Bistro 36-38! :-) mysig dag!!

Likes

Comments

Allmänt, Outfit

​Godmorgon!

Startade dagen ganska lugnet, vaknade runt 8, gjorde ordningen en smoothie och hann kolla på ett avsnitt! Sen gjorde jag mig i ordning för skolan! Super skönt att ha sovmorgon på måndagar, det behövs verkligen! 

Hoppas ni får en bra dag!
KRAM


Likes

Comments

Allmänt, INSPO, Tips

​Idag är det söööndag och jag kör en chill outfit idag! T-shirt från Zara TRF.

Jag såg ett bra "tips" från @AmandaWibergs att man kan köpa pioner i plats på Plantagen! Mamma och jag ska ändå till Plantagen och köpa blommor till krukorna ute, så då kan ju passa på att köpa några fina pioner också! <3

Likes

Comments

Allmänt

Jag har sett så många bloggare göra sånt här "through my phone"-inlägg så jag tänkte, varför inte göra ett själv!

Skolveckorna är man så upptagen av allt plugg, så det händer inte så jättemycket i mitt liv.. Var ju på ridning idag, och min mormor o morfar hängde med! Super kul, och det gick super bra. Jag hade Maia, och galloperade igen! (Bilderna från idag, vänster hörnet).

Likes

Comments