Nu är det mycket prov och sånt i skolan så de har blivit väldigt stressigt. En sak som gör min vardag lättare är min moppe, jag slipper sitta på bussen i en evighet och kan istället köra till och från skolan.
Igår var jag på stan med min kompis. Jag köpte inget speciellt men vi fikade liten Waynes och jag köpte en caramel latte som var väldigt god. Min kompis ska även fixa mina naglar troligtvis nästa vecka och jag är så taggad på att få fina naglar.

Nu är det iallafall snart helg och det är väldigt skönt. Bara en vecka kvar till lov!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu när det är höst på riktigt tänkte jag att de kunde vara kul att svara på lite frågor om vad jag tycker om på hösten. Jag har letat igenom internet och samlat ihop lite frågor

1. Vad tycker du om hösten- Jag tycker om att det är fint och mysigt men jag tycker inte om att det är kallt och att det snart är vinter...

2. Favorit höst dryck- typ någon sorts caramellatté.

3. Höstoutfit- Jeans i typ blå,svart eller vit. Med en tjockare långärmad tröja och boots eller sneakers, Och en bomberjacka

4. Favorit höstljus- Jag vet inte vart det kommer ifrån men de luktar typ äpple. Det är en svår lukt att förklara.

5. Höstsminkning- har typ lika året om men ibland kanske göra en lite mörkare ögonsminkning isånnafall.

6. Vad ska du vara på Halloween- jag har ingen aning. Jag vet inte änns om jag ska göra nått på Halloween.


Det var alla frågor ,inte så många menmen..


2 Höstigabilder från några dagar sedan ♡

Likes

Comments

Nu har jag inte bloggat på ett tag för jag har haft väldigt mycket prov.

Idag har det varit en mysig söndag. Jag har bakat bullar med min 3 åriga kusindotter. De blev väldigt goda och det blev även väldigt många. Jag har redan ätit några...

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Jag har haft en charcoal mask som jag rekommenderar. Den är billig och man får mycket produkt. Den kommer från märket sense som man kan köpa på öob för bara 12 kronor och räcker till 5-10 gånger beroende på hur mycket man tar.

Jag har även färgat mina bryn. Det var första gången på väldigt länge. Jag provade ett nytt märke som heter coloran och jag brukar köpa brunsvart men nu provade jag i brun och den passar mig bättre.

Nu ska jag kolla på film och sen sova för imorgon är det en ny vecka

Byye!!

Likes

Comments

Nu sitter jag i min säng under täcket och tar det lungt efter en lång dag.
Idag tog jag mitt moped körkort! Provet var svårt men jag klarade det på första gången.  Nu måste jag bara fixa min moped lite och sen kan jag ut och köra.

Provet gick snabbt så missade bara en halv lektion i skolan. Sista lektionen så spelade min klass brännboll mot en annan 9:a i skolan. Vi vann!

Nu ska jag bara ta det lungt och äta godis som jag köpte tidigare idag. Byee!

Likes

Comments

Hej! Nu är det måndag igen och en ny skolvecka. Som tur har jag inge prov den här veckan.
Nu sitter jag på en bänk i skolan o dricker kaffe. Jag ska strax gå till omklädningsrummet för jag har idrott första lektionen, tror vi ska ha fys...

Likes

Comments

Hej bloggiiisen! 

Jag har inte uppdaterat mycket eftersom jag ville njuta av sista delen av sommarlovet. Jag börjar nu på tisdag vilket är tråkigt.

Idag har jag inte gjort så mycket. Det har regnat hela förmiddagen. Jag håller på att byta rum så jag har fixat lite med de och så har jag varit på en lång mysig promenad med min hund. Jag lägger in lite bilder från promenaden här nere.

byyeee

Likes

Comments

Hej blogiiisen! Jag är på mallorca o har vart de nu i 4 dagar. Jag har det väldigt varmt och skönt här och jag har badat och solat mycket. Idag har vi varit på en stor marknad och jag köpte två armband. Imorgon ska vi åka till en strand då det inte finns en i närheten av där vi bor. Det ska bli mysigt att ha en dag på stranden.
Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan även fasst jag är utomlands♡

Nu ska jag snart duscha och äta middag.

Vi hööörs!!

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Johanna och jag är född 2002 och bor i en liten stad i utkanten av Dalarna.

 Jag kommer skriva om mode, skönhet och allt möjligt i mitt liv. Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan.

Vi höörs!

Likes

Comments