Header

1 / 2 /3

4 /5 /6

Na-kds utbud av klänningar är himmelriket för dig som gillar spets, precis som jag. Så himla snyggt med ett litet inslag av sött och klassiskt. Älskar det. Min favvo är 5an, och det var meningen att jag skulle köpa den, men eftersom min balklänning blev ganska mycket dyrare än jag planerat så känner jag inte för att lägga 4 000 på en studentklänning, haha...

Likes

Comments

Denna snygging trillade ner i brevlådan perfekt i tid med att jag skulle ut på kvällen, woho. Jag bar den dock till ett par byxor istället som klänning, vilket är precis lika snyggt. Ett hett tips till er som vill change up your outfits litegrann!

Klänningen hittar ni HÄR!

Likes

Comments

Jag älskar att göra våfflor då det är ganska fool proof. Pannkakor är en annan grej då man måste se till att ha en jättebra smet, medan när man gör våfflor kan man bara slänga ihop lite vad som helst och det blir gott på grund av att man gör dem i våffeljärn. De får liksom alltid en krispig yta.
Jag brukar köra 2 dl sojamjölk, 1 dl havregrynsmjöl (mixade havregryn) och lite vanligt mjöl för att få det att binda ihop. Till mina våfflor äter jag alltid banan- och hallonglass. Bokstavligt talat bara två ingredienser; frysta bananer och hallon. Detta är verkligen läskigt gott och mamma tjatar alltid om den på kvällarna när vi är lite sötsugna, haha. Se till att ha lite frysta bananer (viktigt att de är mogna när du fryser in dem!) i frysen at all times så är du good to go!

Likes

Comments

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6

Del två i min studentklänningstips-serie, denna gång från Nelly. Personligen gillar jag Nelly eftersom det är en svensk sida och man kan lita på att man alltid får grejerna. Man vill helst inte köpa från en sida man inte känner igen och stå utan klänning på studentdagen liksom. Däremot är det större risk att någon har lika då, men då får man helt enkelt se till att vara snyggast ;)
Min favvo av dessa är nog 2an. Så enkel och klassisk. Ser den framför mig med stora örhängen och ett enkelt halsband... Så fin!

Likes

Comments

(Ha ha ha, vitsig rubrik va? ;)

Har stått nästan hela dagen idag och övat på olika superhjältemärken då jag ska göra ansiktsmålningar på ett event med superhjältetema snart. Det är sjuukt svårt haha, speciellt med tanke på att de måste göras på typ max 5 minuter, och dessa tog ca 10 minuter var och ändå inte blev speciellt bra... Jaja, övning ger färdighet, right?


Likes

Comments

Hoppas ni alla får en superbra dag! Själv ska jag snart börja dra mig mot stan och gå till praktiken. Slutar 17 och då ska jag övningsköra med pappa! Wish me luck ;)

Likes

Comments

Fina blommor till min fina mamma på hennes dag ♥

Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag igår! Min dag började med sång och mys i sängen med mamma eftersom hon faktiskt fyllde år igår. Sedan gick jag i skolan till 12 och gick till centralbageriet för att köpa semlor som mamma skulle bjuda på när släkten kom. Hela 10 semlor släpade jag hem helt själv, haha.

Idag är det ju onsdag, och som ni kanske lärt er by now så innebär det ledighet för mig. Tanken är att jag ska plugga idag men vi får se hur det blir med det...

Likes

Comments

1 / 2 / 3

4 / 5 / 6


Nu när jag bockat av balklänningen är det bara klänningen till själva studentdagen kvar... Jag har en tanke om att jag ska göra minst ett outfitbyte under dagen. Iallafall en klänning under utspringet, en under mottagningen och en under kvällen. På så sätt kan man variera med färger, längd osv. Kalla mig tråkig och traditionell, men jag tycker det är vitt som gäller på utspringet och bilderna. Däremot är jag helt öppen för annat resten av dagen!
Här är iallafall några favoriter från Asos. Min favvo är nog 4an!

Likes

Comments

Asså B slutar aldrig förvåna alla. Hennes framträdande på gårdagens Grammys-gala var heeeelt magisk. Önskar nästan att det hade varit hennes gravid-announcement, precis som när hon berättade att hon var gravid med Blue på VMA-galan. Hon borde göra det till en tradition, haha...

Idag gick jag i skolan till 14 och skulle direkt till gymmet, men när jag står i omklädningsrummet inser jag att jag glömt min sportbh. Asså fyfan höll på börja gråta. En vanlig person skulle gå hem och hämta den, speciellt jag som har 5 minuter hem, men det finns inte på världkartan för mig. När jag får en motgång vill jag bara hem och lägga mig haha, så det är vad jag gjorde. Har nu legat i någon timme och funderar på om det är dags att rycka upp mig... Wish me luck.

Likes

Comments