Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Onsdag idag, ​just nu sitter jag i skolan och har håltimme. 9.20-12.00. Det suger lite, ingen av mina vänner har håltimme heller, så är helt alone och orkar inte cykla hem heller. Men får sätta på någon film eller något tills Moa har slutat så vi kan gå och käka. 


Likes

Comments

Vintern börjar närma sig och de blir kallare och kallare ute. Så tyckte det var dags med ett par nya skor. Har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om dom. Men lutar mer och mer mot att jag gillar dom. Men jag är iallafall hyfsat nöjd med mitt köp! 

Ni kan hitta dom här

Likes

Comments

Då höstlovet börjar närma sig om ca tre veckor framåt plus att vi går ut på apl tre veckor direkt efter höstlovet ska man avsluta allt man håller på med i kurserna man har. Vi har inte ett, inte två, inte tre prov utan det är nog upp emot fem sex stycken framåt. 

Jag är en sån som skjuter upp saker till sista dagen och det ger med sig en hel del stress. Att hela tiden gå och vara stressad över att man borde sitta och plugga när man gör någonting annat istället. När jag blir stressad kommer magkatarren direkt. Förut när jag har haft det har jag inte känt av det så mycket som jag gör just nu. Äter mina tabletter men har fruktansvärt ont och kan inte äta vad som helst. 

Men självklart har jag bara mig själv att skylla. 


Denna veckan har jag haft både mycket plugg och mycket saker inbokade. Imorgon har jag min första körlektion på bilskolan. Nervöst!! Har inte kört så jättemycket men det går helt okej. När jag gick på en sån teori sak för att få börja övningsköra fick man en körlektion för halva priset inom ett år, så tänkte ta vara på den innan den går ut. Så stanna inne imorgon, för då är jag ute på gatorna och kör!

Likes

Comments

Som jag tidigare nämt tycker jag hösten är så mysig. Jag älskar att ligga nerbäddad i sängen med tända ljus, under täcket och kolla på film. Det börjar bli kallt ute och idag gick jag första dagen med vinterjacka på. Men jag kan inte annat än att tycka om det. Hösten har självklart sina brister, som att cykla till skolan på morgonen i kylan, att man blir mer trött om dagarna och att man knappt kommer ur sängen på morgonen för att de är så varmt under täcket och kålsvart utomhus... 

Men jag tycker att man ska ta vara på de mysiga höstdagarna, för då är det okej att stanna i sängen framför en film utan att känna ångest. 

Likes

Comments

Regn och rusk ute, jag tror att jag är en av få som faktiskt uppskattar det. Tycker det är så mysigt! Iallafall när man är inomhus. Och det har jag varit idag. Efter en lång dag i skolan åkte jag hem, la mig nerbäddad framför youtube kände mig hängig och otroligt trött. Självklart somnade jag kanske runt 3-4, mamma kom in och välte mig vid 8. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen igen. Käkade framför tvn med mamma, hoppade in i duschen och nu ligger jag och kollar youtube igen.

Antingen tror jag att jag håller på att bli sjuk som inte hade varit så konstigt eftersom att alla i min närhet har varit sjuka eller är sjuka, även min boy har varit förskyld i evigheter...

Nu ska jag sätta på en mysig film och försöka bli trött, pussar!

Likes

Comments

Äntligen!!!!!

Som jag har väntat på denna lilla flicka. Nu är hon äntligen här. Kunde inte hålla min tills Frida och Victor kom hem från bb så självklart tog jag tåget upp till Varberg och hälsade på dom när lilla Ellie hade kommit till världen.

Största delen av dagen idag har också bestått av mys med min lilla kusin. Helt ofattbart att man kan vara så söt och liten. Kan spendera hur mycket tid som helst på att bara sitta och genomskåda henne.

Älskade lilla Ellie.

Likes

Comments

... för mitt liv jag lever just nu. Att vara omringad av så mycket fina människor jag är, det är bäst.

Mina vänner är dom bästa. Jag är så glad att jag har de vänner jag har. Jag vet exakt vem jag kan ringa, när jag har svårt att sova, är ledsen eller bara känner mig ensam. Då finns dom där, jag vet att jag kan ringa utan att behöva känna att jag är jobbig.
Jag älskar mina vänner över hela mitt hjärta, dom är fan bäst.

Killen som var min bästavän för två år sedan lever jag mitt liv med just nu. Han är absolut min bästavän fortfarande men även kärleken i mitt liv. Han finns alltid vid min sida och stöttar mig i det jag tycker är jobbigt. Vid hans sida känner jag mig trygg och älskad.
Det finaste jag har.

I min familj är vi en stor släkt. Vissa står jag närmare än andra och de personerna jag står nära är personer jag aldrig skulle klara mig utan. Och snart får jag en liten kusin till!!! Min moster som är min bästavän och storasystern jag aldrig fick, ska föda en helt underbar liten söt flicka. Är så himla spänd och så förväntansfull!! 16 september. Ska min nya bästis och kusin komma till jorden. Men för min skull så får hon gärna ploppa ut tidigare.

Jag är så glad att jag har dessa människor i mitt liv.
Jag älskar er och ni är bäst.

Likes

Comments

Ligger nu nerbäddad o nyduschad i sängen. Kom hem för en stund sen från en myskväll framför idol hos pojkvännen! Kollar ni idol? Tycker att det är roligt i början, sen brukar jag inte följa det till finalen. Brukar tröttna rätt snabbt.
Men nu har jag satt på en film och ska kolla en stund och försöka sova.

  • Vardag

Likes

Comments

Hello people!

Sommarlovet tog slut för ett tag sen och skolan är igång igen. Det är skönt att komma tillbaks samtidigt som jag tycker det är otroligt jobbigt. Vi har fått ett katastrof schema. Börjar 8 varje dag = ingen sovmorgon. Slutar 4 eller 5 varje dag = långa eftermiddagar.

Jag kan bara säga att jag har klagar över vårt schema sen vi började och nej det hjälper inte. En trött Johanna kommer hem och sover lite varje eftermiddag, haha!

Nog om det. Ovan har ni lite bilder som summerar vad jag har hittat på de senaste. Nu när skolan är igång så har även vädret blivit bättre. Vilket jag inte direkt uppskattar, känner att sommaren är förbi och jag är redo att mysa ner mig i stora tjocktröjor och halsdukar. Det börjar ju faktiskt närma sig september!!

Likes

Comments