Jag har börjat göra egen juice istället för att dricka köpt. / Mamma har införskaffat sig proteinpulver som smakar gudomligt gott!!

Pappa fyllde år så jag bakade cupcakes tills han kom hem från jobbet. Det är mammas present som står där så jag kallar inte min pappa älskling ;-)

Jag har ätit en del också, Mango och avokadosallad, riskakor med avokado och havregrynsgröt med bär.

Hej på er! Nu har jag varit frånvarande i några dagar och jag har ingen ursäkt att komma med för det. Jag har känt mig väldigt nere under veckan, sovit mycket, tränat och jobbat något pass. Jag har inte vetat hur jag ska få ut mina känslor i ord så jag har istället bara struntat i att skriva ut massa bajs.

Idag jobbar jag 14-22.15 så jag ska alldeles strax göra mig i ordning och fixa lite lunch innan jag kilar iväg. Nästa vecka börjar vi flytta också. Så skönt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hur är läget? Jag mår bra, jag har jobbat igår och idag så jag har kunnat tänka på annat, och jag jobbar även några timmar imorgon, så det ska bli skönt att göra något annat än att ligga hemma hela dagarna.

Det har gått några dagar och jag tycker det suger lika mycket fortfarande, eller det kommer det förmodligen göra hela perioden. Men det är fortfarande lika jobbigt att han är där borta. De första dagarna är alltid värst. Innan man faktiskt fattat hur det ligger till. Det är så sjukt att han är "borta" och jag är kvar här.

Vi har inte pratat så mycket de senaste dagarna, det har varit mycket för honom nu när han kom tillbaka. Men jag förstår, jag tycker bara det är tråkigt eftersom jag inte har lika mycket för mig. Jag jobbar mina timmar, sen gör jag inget mer än tänker på honom.

När jag kom hem från jobbet gjorde jag mig en smoothie på bladspenat, hallon, mango och fil. Jag vet inte om den var god. Jag råkade somna istället, var så trött när jag kom hem. Somnade vid 3 på natten och skulle upp 7. Nu tänkte jag sova så jag inte är lika trött imorgon, fast då börjar jag 12. Kram och godnatt!

Likes

Comments
MANGO OCH AVOKADOSALLAD

+

HALLONVATTEN


Hej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej. Jag har i princip legat i sängen eller soffan hela dagen och jag tror inte jag gick upp förens vid 15 idag.

Det har bara gått ett dygn sen han åkte och jag saknar honom redan så mycket att mitt hjärta gråter blod. Jag vet inte hur man ska klara av att vara ifrån varandra även om vi har gjort det här förut. Det känns nästan som att det här är värre än första gången han åkte. Mitt hjärta värker och jag vill mest bara ligga under täcket hela dagarna och vara ensam. Jag har i alla fall klarat av första dagen nu utan att dö. Vilket jag inte trodde jag skulle göra men det känns ju som att jag ska dö.

Ikväll har jag ätit denna ljuvliga sallad och sett på tv. Bland annat när min klubbs elitserielag spelade borta mot Heid och Sveriges Mästerkock. Nu ligger jag i sängen igen, vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag, antagligen kommer jag inte göra någonting utan jag kommer nog ligga här och tycka synd om mig själv haha.

Likes

Comments

Idag kom dagen. Dagen vi skulle säga hejdå till varandra ännu en gång. Det är lika tufft och jobbigt varje gång. Men det kommer föra något gott med sig i slutändan.

Jag kan inte tänka på honom utan att få en klump i halsen och utan att ögonen blir fyllda med tårar. Jag kan inte gå in i mitt rum utan att få ont i magen och ångest över att han inte är där, eller att hans saker är kvar. Jag kan inte ligga i sängen utan att sakna honom så det gör ont och ändå har det bara gått några timmar sen vi sa hejdå.

Jag vill slita ut mina lakan för jag inte klarar av att känna hans doft utan att börja gråta men samtidigt vill jag inte göra det eftersom jag inte vet när jag kommer få känna hans fantastiska doft igen. Mitt rum som är så litet blev helt plötsligt så himla stort och fyllt av ångest och smärta.

Jag vill kasta ut alla mina saker på golvet så att utrymmet inte ska bli så stort där hans resväskor stod. Jag vill somna och inte vakna förens den dagen vi ska ses igen. Men samtidigt vill jag inte sova och drömma om honom och sedan vakna upp i ensamhet.

Jag trodde aldrig det skulle vara så svårt att vara ifrån en människa som det är att vara ifrån honom. Jag vet att vi kommer ses igen, men jag vet inte när och det är vad som gör mest ont. Ovissheten. Kärlek är det finaste vi har och jag har lärt mig att aldrig ta det för givet. Kanske är det därför det gör så ont? För att jag känner så mycket för denna människa.

Jag vill skrika, gråta, sparka och slå. Jag känner samma känslor som vid ett uppbrott, bara att vi inte har gjort slut. Vi ska bara vara ifrån varandra en period och det gör ont, så jävla ont.

Likes

Comments

Detta är jag, en 20årig tjej som bor i en lite mindre stad i Värmland.

Detta är Oliver, min pojkvän. Vi har varit tillsammans i lite mer än ett år. Och lite mer än hälften har han bott på Cypern, och även jag.

Det är därför denna blogg delvis kommer handla om vårt förhållande och hur det är att bo i två olika länder.

Detta är min familj som består av min mamma Petra, min pappa Joakim, min syster Elin och våran hund Maja som bor med Elin och hennes kille i Norrköping.

Något jag gillar är träning och mat. Jag spelar handboll i IF Hellton i Karlstad och har gjort det sedan hösten -15. Jag har dock spelat sen jag var 7-8 år gammal.

Några andra saker med mig är att jag är väldigt glad och sprallig. Jag vet att min familj och mina nära älskar mig men ibland tycker de att jag är alldeles för jobbig. Jag jobbar på Maxi och jag bor med mina föräldrar i en lägenhet i Kristinehamn men flyttar ut till vår sommarstuga under somrarna.

Är det något ni undrar över lämna en kommentar eller maila mig på blogg.johanna@hotmail.com. Kram och välkomna hit!

Likes

Comments