Header

Sambon friade nu i sommar och vi bestämde oss för år 2019 så vi hinner spara ihop ordentligt med pengar, kostar ju ändå ganska mycket! Vi har bestämt oss för att köra på trädgårdsbröllop men har inte hundra bestämt oss för färg en då det finns så mycket fina alternativ, men som det ser ut nu blir det blått, puderrosa och guld då jag tycker att det är en sån himla fin combo!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag skulle vilja skriva att jag är chockad över hur många det är som utsatts för sexuella trakasserier men tyvärr är jag inte det. Det är många som tagit del av hashtagen #meetoo och måste hylla alla som tagit sig modet att berätta sina historier ♥ Det är så otroligt starkt gjort och tycker det är superbra att allt det här lyfts till ytan så alla får se hur fruktansvärt vanligt det faktiskt är med sexuella trakasserier och övergrepp. Hoppas innerligt att det här kommer leda till ökad respekt gentemot varandra#mybodymyrules

Likes

Comments

Hej på er ! Igår hade jag som sagt en neråt dag men idag känns det som att jag vaknat på rätt sida i alla fall! Sitter i vårt vardagsrum med solen i ansiktet och äter en drös med clementiner. Är det någon mer som blir typ beroende av det så fort hösten vintern kommer? Vet inte hur många kg jag ätit dem senaste veckorna haha. Fast det är ganska bra för har blivit att jag inte är sugen på chips och sånt längre som brukar vara min stora last på kvällarna när jag inte orkar fixa mat. Dåliga vanor jag vet!
Ska snart fixa i ordning mig och laga lite lunch innan det bär av till jobbet sen. Imorgon är jag äntligen ledig igen och då ska jag ut till pappa och hjälpa honom rasta familjens hund som skadade benet för några veckor sedan :( Sen på kvällen planerar jag att ha en riktigt girls night med mig själv. Dricka lite vin, lägga en ansiktsmask och mysa i soffan med ett fotbad kanske

Likes

Comments

​Hade värsta planerna för dagen men allt blev bara pannkaka och jag ligger fortfarande kvar i sängen... Hade tänkt att gå upp tidigt och ta en lång promenad och fixa massa idag men vaknade istället upp med ångest och noll ork i kroppen. Hatar när dem här dagarna kommer för känner mig så hjälplös! Det värsta är att jag måste fixa mig, gå till jobbet och sätta på ett stort leende på läpparna nu. Jag vill inte, jag vill inte! Hoppas på att humöret är bättre imorgon!

Likes

Comments

Mitt allra första inlägg här då, woho! Så vem är jag då? Jag heter Johanna, jag är 25 år och är precis nyförlovad med min kärlek D. Skapade bloggen för att jag känner att jag behöver en ny hobby samt att jag tycker att det skulle vara roligt att kunna se tillbaka i framtiden vad jag fått uppleva i livet och vad som pågått i mitt huvud haha. Så bloggen kommer innehålla en hel del av min vardag, bröllops idéer och andra saker som intresserar mig helt enkelt. Finns väl inte så mycket mer att säga just nu en välkomna in till min värld!


​Jag och min kärlek på Bråvalla. Har alltid så roligt med dig <3

Likes

Comments