Är en otroligt rastlös person som mer en gärna gör fler en två saker samtidigt så det där med att bara sitta och slappna av har aldrig riktigt varit min grej... Men hittade lite användbara tips på hur man lättare kan minska stressen i vardagen och tänkte att jag skulle dela med mig av dem!

💎 Lyssna på ljudböcker eller kanske någon bra podd! Gör det i bilen, på bussen, när du städar, tar en promenad eller precis innan du ska somna.

💎 Stäng av mobilen en stund. Jorden kommer inte gå under för att du inte är uppkopplad eller kollar instagram och facebook på ett tag!

💎 Istället för att skjuta upp saker planera din vardag så du är säker på att du hinner med målen du har. Gör kanske delmål om du har ett större projekt på g.

💎 Ät hälsosamt och motionera. Mår kropp och huvud bra så mår du bra och har lättare att finna en balans i livet.

💎Skaffa en hobby som gör att du kan koppla bort stressmomenten i livet.

💎 Gå på massage och bli omhändertagen. Med hjälp av massage lugnas kroppen och det kan vara lättare att hantera stress i flera dagar efteråt.

💎 Viktigaste av allt, be om hjälp! Känner du att du inte hinner med eller orkar be någon nära dig om hjälp.

Sjön gör mig alltid superlugn ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måste bara tipsa om den här fantastiska produkten! Det är helt klart en av mina nya favoriter i sminkväskan. Det är en highlighter i champangefärg som är superlätt att blanda in och ger ett jätte fint glow. Plus att den innehåller kokosolja som mjukgör. Vem gillar inte sånt!

Likes

Comments

Dricker kaffe i soffan och kollar på vänner. Bästa serien! ❤ ska snart gå och handla lite mer hallon, så beroende nu haha. Sen ska jag nog titta runt på lite sidor efter bröllopsdekorationer 💍

Likes

Comments

Fick craving efter frukt så köpte med mig hallon och lite andra frukter hem från torget förut. Visste ni förresten att hallon verkligen är ett superbär som innehåller en massa bra saker? Det sägs till och med att hallon kan förebygga cancer och minska tillväxten av cancerceller! Samt att det kan mildra mensvärk, bra tips eller hur tjejer! 😘

Likes

Comments

Ligger i världens skönaste hotell säng just nu och vilar lite. Killen och jag har checkat in på ett hotell i Linköping för natten för att få lite extra kvalitetstid tillsammans. Vi har shoppat, ätit, fikat och ska snart ut igen och dricka drinkar innan det är dags för middag. Ganska perfekt dag måste jag säga ❤

Likes

Comments

Fantastiskt väder och riktig sommarvärme denna söndag, och jag jobbar! Det är såna här dagar man blir lite bitter och önskade att man vore hemmafru istället haha. För er som inte vet så jobbar jag som servitris på ett ställe här i Norrköping. Måste ändå säga att jag trivs väldigt bra med mitt yrke och drömmer om att en dag ha min egna restaurang. Är dock lite sugen på att flytta till något annat län eller kanske land och göra det. Spanien är ju aldrig fel!


För någon vecka sen, skapligt lycklig med massa viner haha.

Likes

Comments

Mitt allra första inlägg här då, woho! Så vem är jag då? Jag heter Johanna, jag är 25 år och är precis nyförlovad med min kärlek D. Skapade bloggen för att jag känner att jag behöver en ny hobby samt att jag tycker att det skulle vara roligt att kunna se tillbaka i framtiden vad jag fått uppleva i livet och vad som pågått i mitt huvud haha. Så bloggen kommer innehålla en hel del av min vardag, bröllops idéer och andra saker som intresserar mig helt enkelt. Finns väl inte så mycket mer att säga just nu en välkomna in till min värld!


​Jag och min kärlek på Bråvalla. Har alltid så roligt med dig <3

Likes

Comments