Johanna Svärd

Idag är det lördag, äntligen. Dock är den nästan slut nu, men det gör inget faktiskt. Idag har jag gjort mina naglar igen och blev verkligen så nöjd. Tog ingen färg denna gång då jag tröttnar så himla snabbt, målar dom själv i sånna fall. Efter det kollade vi lite om vi kunde hitta något naja till halloween men tyvärr inte. Handlade istället och cyklade hem.

När vi kom hem diskade Oliver och jag fixade maten. Ikväll blev det vegetarisk lasange med halloumi och spenat, så gott! Här kan ni hitta receptet.

Nu ska vi spela lite kort och bara mysa, senare blir det någon film. Hoppas ni haft en bra lördag. Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tankar

​"Ni vet när man ligger vaken på nätterna, vrider och vänder sig och tänker tillbaka på saker som hänt tidigare i livet och hur det påverkat dig tills idag. Inatt är en sån natt. Jag tänker mycket på några år tillbaka, varför det blev som det blev och varför det var just jag. Jag ställer ofta frågan till mig själv, vad kunde jag gjort annorlunda? Det slutar ofta i sånna där dumma tankar, ni vet när man klandrar sig själv för precis allt. 

Jag undrar när jag ska lära mig, lära mig att se förbi allt sånt och säga till mig själv att det inte är mitt fel och att jag inte kunde påverka det som skedde. Det låter så himla enkelt, men herregud vad det ska vara svårt att bara strunta i alla dumma tankar. Jag undrar när den dagen kommer, då jag kan säga stopp till mig själv och bara leva, njuta av livet.

Inatt är en sån där natt när jag bara ligger och vrider på mig och undrar om jag kunde gjort något annorlunda."

Ett utdrag ur mina anteckningar på min telefon, jag skriver ofta när jag inte kan sova. 

Likes

Comments

Inspiration

Jag vet, jag bor inte i Sverige nu. Men jag älskar hösten och tycker det är så fint i början på oktober när löven ändrar färg och faller till marken. Man dricker te, klär sig varmare och promenerar runt i en stor mysig halsduk. De regniga dagarna behöver man inte heller känna något tvång att göra massa saker. Utan man kan ägna sin lediga kväll uppkrupen i soffan med en filt och en påse godis utan att känna någon ångest. Det tycker jag är det bästa med hösten, alla dessa myskvällar i soffan.

Därför tänkte jag ge er lite inspiration till hösten för jag vet att många, även jag själv ibland, har svårt att hitta den. Hösten är en mörk och regnig tid och man känner ingen lust att göra mycket. Men det behöver man inte. Man får göra precis vad man vill, till och med sträckkolla serier och äta chips varje ledig stund man får. Kram och ta han om er <3

Likes

Comments

20080226

Likes

Comments

Johanna Svärd

Idag har en helt ny värld öppnat sig för mig. AVOKADOMACKAN. Och jag vet att jag är sisådär 100 år efter alla andra men OMG vad gott det var. Har aldrig varit så förtjust i avokado tidigare men har lärt mig äta det här nere. Så jag testade nu och vad har jag ätit tidigare i mitt liv som kan jämföras med detta? Förmodligen ingenting. Detta kommer bli en ny craving här nere.

Nu är det jobb igen och när jag kommer hem måste jag verkligen plugga, så tråkigt :-(

Likes

Comments

Johanna Svärd

Som vanligt blev jag svintrött när jag kom hem så tänkte att jag skulle vila en liten stund nu innan jag ska gå tillbaka till jobbet.

Har försökt läsa nu dessa dagar men herre Gud vad långtråkigt det är, blir så trött. Har ni några tips på vad man kan tänka på vid läsning så hit me!!

Nu ZzzZzZZz....

Likes

Comments