Hej
Haha asså kommer verkligen inte ihåg mitt lösenord till varken min hotmail eller bloggen, så måste göra en ny blogg osv -.- så sjukt jävla jobbigt. För jag orkar inte mobilblogga 24/7 längre, det börjar bli rätt jobbigt, men som sagt måste göra en ny blogg osv, men gör den 'nya' bloggen imon isåfall, och kommer skriva upp alla mina lösenord i en skriv bok eller något, för jag är jävligt glömsk har jag märkt, nej men de har vart mycket nu & brukar inte va inne på daton & blogga för jag gjorde sönder min bärbara.. För att en 'vän' skickade en läskig sak så kastade datorn i väggen.. Men fixar allt imorgon och så, men ja. Så sjukt jobbigt allt ska va nu 👎

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej
Att förlora ens egna syster är inget jag rekommenderar att göra.. Allt står bara helt stil.. Att se vad ens syster skrev gör fan ont. "Sluta skriv jag känner inte dig längre" att börja bråka om små grejer är väl inget men när dom där små grejerna blir stora kan allt bli fel. Att först förlora min fina lilla kille va sjukt jobbigt, mår fortfarande sjukt dåligt & är sjukt ledsen.. Och att förlora min syster på de gör inte saken mycket bättre. Jag är heller ingen ängel, jag sviker oxå folk. Men när ens syster sviker en 24/7 är de inte kul längre. Hoppas ni båda kommer tillbaka någon gång.. Även om jag vet att min lilla kille inte kommer tillbaka så får man alltid hoppas. Men min syster kan komma tillbaka om hon vill det.
Saknar er.. Bertram & M

Likes

Comments

Hej
Haha hade tänk logga in på datorn & ändra lite.. Men ah jag har visst glömt av mitt lösenord osv-.-' Sen vet jag inte på vilken hotmail jag har bloggen på ( har massa hotmails ) så är på rätt dåligt humör du bara för de, men ska försöka fixa de.. Annars får jag väl göra en ny? Åh jag orkar inte -.-

Likes

Comments

Nu är min fina lilla kille borta, nu kan han hoppa i solen igen, han har det bra där han är nu med det är ändå jobbigt. Det är svårt att förstå att du är borta & aldrig mer kommer komma tillbaka. Igår när jag satt i min säng & försökte äta så kom du & ville hoppa upp i min säg, så jag hjälpte dig. Sen låg du & sov med mig hela natten. Nu inatt kan jag inte sova med dig! För du är inte här längre. Dessa 13 år har vart dom bästa 13 åren i mitt liv. Jag saknar dig redan sjukt mycket, men jag hatar dig otroligt mycket på samma gång. Du lovade att inte lämna mig. Haha jag minns när jag va ungefär tre år, jag hade badat, du låg i min 'miniforölj' & jag dansade nakendansen framför dig :s haha du blev sur/irriterad så du rev mig.. :/ eller när jag va tre eller fyra & jag satt & badade, du ställde dig på bakbenen mot badkaret, haha jag drog ner dig i badkaret för jag tyckte di behövde bada :3 eller som igår.. När jag målade mig till katt & vi hade våran sista 'busstund' det var så sjukt mysigt att ligga där på golvet & bara vara. Nu kan vi inte skapa flera minnen.. Men alla minnen med dig gubben har vart dom bästa! Jag kommet aldrig att glömma dig. Ville ju skapa så många fler minnen.. Men du orkade inte mer, du har levt i ungefär 17 underbara år, ett minne jag aldrig glömmer är när jag bodde i Färgelanda & det regnade på framsidan på huset & på baksidan va det sol & en regnbåge, haha vi sprang (jag sprang & du gick) från ena sidan till den andra! Eller när det var en massa harar, rådjur & älgar på baksidan när vi va där & fixade med morötterna jag planterat, haha eller när det kom in en fågel som satte sig i gardinen & du fick spel & ville ta fågeln.. Men då tog pappa ut den igen ;) detta är bara några små minnen av alla minnen med dig gubben! Kommer alltid att älska dig mest av allt! Jag lovar dig att ta hand om mamma, pappa, Wilma & Maya. Och såklart lilla Turbo.. Din 'bästavän' hoppas du har det bra nu! Saknar dig massor! Hoppas vi ses snart igen, glömmer dig aldrig gubben!
RIP Bertram.
3/4 - 2013 kommer för alltid vara en dag jag minns.


Likes

Comments

Att behöva lyfta upp sin katt överallt för han inte orkar hoppa är sjukt 'jobbigt', att behöva bada honom flera ggr per dag för han inte kan tvätta sig är oxå jobbigt. Att behöva se honom ha ont gör ont inuti mig. Men imorgon kommer han inte ha ont mer. Han kommer somna för evigt & jag kommer sakna honom för alltid. Det kommer va jobbigt att se honom somna, men jag ska va med han hela vägen iallafall, för han har vart med mig i 13 år nu. Det skulle kännas fel att inte va där när han tar sitt sista andetag & kommer till ett paradis. Men det kommer oxå kännas fel att inte kunna "krama" honom mer.. Kommer alltid att älska dig gubben. <>

Likes

Comments

Hej.
Hann inte blogga igår för va i thn med Matilda, Erika & Patricia. Så ah kom hem rätt sent. Men iallafall är sjukt glad idag haha, först får man reda på att man inte ska ha idrott.. Sen får man reda på att musik lärarn är sjukt, så slutar vid tolv istället för två, sjukt skönt & sen är det lov oxå haha. Men tror jag ska färga håret snart oxå, fast vet fortfarande inte vilken färg, men ah det blir någon färg iallafall, just nu har jag rast haha, inte för att jag går ut elr något men ändå. Men skriver mer sen!

Likes

Comments

Hej.
Haha måste seriöst byta färg på min mobil, isåfall ska den va rosa, & nu kommer ni komma med att jag kommer ångra mig osv senare, men då får jag väl ångra mig då? Jag kan ha skal på osv haha? Men iallafall ska byta till rosa iPhone :)

Likes

Comments

Hej.
Är sjukt dålig på att blogga jag vet, men har massa prov & sånt nu så pluggar som fan.. Men ska försöka att blogga varje dag, kanske inte blir lik många inlägg varje dag men ska iallafall försöka göra ett-två om dagen om inte mer, beror på hur mycket jag behöver plugga & sånt. Och så ska jag oxå säga att jag svarar på frågestunden på fredag eller lördag, så fortsätt fråga frågor nu.

Likes

Comments

Hej
Har precis gjort min iorning för ska på någon kattutställning med min syster, haha vette fan vad det är men det blir nog rätt chill. Skriver mer när jag kommer hem <>

Likes

Comments

Hej
Jag drar igång bloggen med en frågestund. Har inte hänt så mycket när jag inte har bloggat, men ska skriva om en speciell grej som hände för en eller två veckor sedan, annars har jag bara haft massa läxor och nationella prov.. Men nu är jag tillbaka haha:3 Men ah, fråga på nu, får se om jag svarar i ett video inlägg eller i ett vanligt inlägg. Så ah fråga massa nu då :)

Likes

Comments