Idag har jag, Lollo och Tilde varit ute på isen på promenad/sparktur. Vi tog en lite kortare promenad då ingen av oss riktigt var klädd för vädret. Jag hade för en gångs skull tagit på mig för mycket kläder:) Händer aldrig, men just idag hände det, så jag höll verkligen på att svettas ihjäl. Sen gick vi på stan en stund innan jag mötte upp Olivia som bjöd mig på middag på Odod. Mycket trevligt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorgon fyller min bästa vän Tilde 20 år. Så sjukt att vi blir tjugo hela år det här året? Och vi har varit vänner i typ 15 år? Stört. Vi firar iallafall det med att bjuda Tilde på middag på Tapas De Papa ikväll och med lite presenter. I paketen gömmer de sig en transparent necessär pga Tilde har sitt smink i ZIPBAGS (!), en leave in mask från the body shop, två sminkprodukter från Make Up Geek och en vinflaska. Ska bli så mysigt.

Visst hade jag slagit in hjärtat fint?! Tyckte det var så gulligt med snöret till.

Likes

Comments

Dessa finisar fick jag hem idag. Har velat ha dessa sen förra året då Lollo köpte dem, men införskaffade dem först nu. Passade på när Nelly hade 50% rabatt på dessa, så de blev fina för under femhundringen. Så himla bra!

Likes

Comments

Bläddrade igenom min gamla blogg. Borde kanske inte ha gjort det för blev bara påmind om allt jag mår dåligt över. Finns så mycket bilder på mig och C över hela den bloggen, texter om vad vi gjort och hur vi spenderade dagar och kvällar tillsammans. Vet att tiden ska läka alla sår, men ibland undrar jag bara hur mycket tid jag har kvar. Låter hemskt att skriva, men jag vet inte hur jag annars ska resonera. Testa gå runt med den här tyngden inom er i över ett år och sedan få beskedet att den som stöttat er genom allt helt plötsligt också bara försvinner ur ert liv. Jag vet fortfarande inte hur jag ska hantera det. Jag kan fortfarande relatera så mycket till det jag skrev då, fast jag hade hoppats att jag skulle slippa. Jag minns att jag tänkte att; när jag tittar tillbaka på dessa inlägg i framtiden kommer jag känna annorlunda. Jag kommer vara glad. Kanske har det bara inte gått tillräckligt lång tid, eller så kanske den känslan aldrig kommer.

Jag önskar verkligen att saker och ting hade varit lättare. Jag önskar att jag någon gång bara får känna mig som en "normal" människa. Utan alla dessa problem. Som jag sa till mamma: Jag önskar att jag bara kan vakna upp en dag och att mitt största bekymmer är vad jag ska ta på mig för kläder. Det var längesen det var ett bekymmer ens. Jag har alltid varit bäst på att uttrycka mig själv i skrift. Ibland får jag ångest över att jag kanske låter för desperat i mina texter, eller att folk ska tycka något om mig på grund av att jag skriver allt helt öppet. Men helt ärligt så har jag tillräckligt med ångest, det räcker och blir över till alla som vill ha lite. Jag önskar att jag slapp vakna upp med tankar om att det kanske är lika bra om detta är den sista dagen jag öppnar upp ögonen. Alla säger att det måste få ta tid, men vad gör man när tid är det enda man inte har?

Likes

Comments

Låg hemma och tittade på Arrow. Tror jag hann se typ fyra eller fem avsnitt innan jag tog en paus. Tog mig en kort promenad, satte mig på en gunga nere på malmuddstranden och pratade i telefon med först Tilde, sen mamma och sen pappa. Behövde få tömma mig på känslor och tankar. Ganska snabbt efter att jag kom hem igen kom Tilde och var med mig. Vi åt lite varma mackor och kollade på unga mammor. Nu ska jag lägga mig och sova och hoppas att jag får mig lite sömn.

Likes

Comments

Ligger i soffan och tittar på youtube. Har glass och godis, flera kuddar och mitt täcke. Har en pissdålig dag, men jag orkar inte berätta mer om den. Tror ni förstår ändå, haha. Känns som att dagen nyss startade men den är redan tjugo över fyra. Ska slå på Arrow och kolla tills jag inte orkar kolla längre. Hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments

Jag låg i sängen för några dagar sedan och tänkte på att det snart är din födelsedag, att jag kanske borde ge dig något bara för att visa att jag fortfarande bryr mig om dig och tänker på dig. Jag gick på promenad här om dagen och hade framme ditt nummer på telefonen, tänkte att jag kanske skulle ringa och fråga om du ville ses på en promenad en stund. Jag var ensam hemma i två veckor och tänkte under hela den tiden att jag skulle skriva till dig och fråga om du ville komma förbi och bara kolla på den nya lägenheten, kanske snacka en stund. Men jag gjorde aldrig något av det. Och efter krogen igår känner jag mig så himla tom. Jag som trodde att ett hjärta inte kunde gå i fler bitar, eller att något kunde göra mer ont än det du sa till mig den där dagen i december. Jag som trodde att jag skulle klara mig igenom det här och att det skulle bli bättre, men det blir det inte, och jag vet inte hur länge till jag ska orka hålla ut.

Jag vet att det aldrig kommer bli det som var, jag önskar bara att det fanns någonting annat än tystnad mellan oss. Jag önskar att jag inte behövde sitta väntandes vid en telefon som aldrig ringer eller plingar till. Att jag inte behövde undra om du fortfarande bryr dig om mig. Men vad ska jag tro egentligen, när allt bara är tyst? Du kan läsa om hur jag saknar dig, tänker på dig och bryr mig om dig medan jag bara kan anta att du inte gör det längre. 


Likes

Comments

1. Gå till gymmet
Jag måste verkligen ta mig till gymmet igen. Haft ett uppehåll nu på några dagar pga ingen sömn, men jag tänker att jag kanske faktiskt får sova lite om jag går och tränar. Man brukar ju bli sådär skönt trött efter man tränat.

2. Städa/rensa garderoben
Var faktiskt inte alls längesen jag gjorde detta sist, men jag känner att det är sån oreda där just nu och det är ju verkligen det värsta jag vet.

3. Ringa ungdomsmottagningen
Alltså mina p-piller är slut om 5 dagar och jag har tänkt ringa umo i flera dagar men jag glömmer bort hela tiden? Förhoppningsvis kommer jag ihåg nu när jag skrivit ner det här.

4. Kolla upp/besöka en spådam
Det här är faktiskt någonting jag och min faster pratat om för ett tag sedan. Har verkligen alltid velat gå hos någon som kan spå mig. Känns som att jag behöver det just nu.

5. Boka utlandsresa
Jag och Lollo ska ju mest troligt åka till Mallorca nu till sommaren. Vi har hittat hotell och allting så egentligen är det bara bokningen kvar! Måste komma ihåg att fixa det så snart som möjligt.

Likes

Comments

Alltså har fortfarande inte fått sova! Blir ju knäpp snart. Klev upp strax efter åtta imorse och fixade mig inför jobb. Jobbade 9:30-16:00 och sen åkte jag hem och lagade middag, hjälpte mamma med tvätten och tog en promenad på två timmar. Behövde verkligen rensa huvudet. Mår inte alls bra just nu, men vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Hänger hos Lollo just nu med henne och Tilde, men ska snart bege mig hemåt.

Likes

Comments

Inspiration från WeHeartIt


Likes

Comments