Godmorgon! Ännu en sömnlös natt har passerat, haha. Om två timmar ska jag iväg på möte på psykiatrin och innan det ska jag luncha med mamma på stan. Det blir nog bra ändå. Sen ska jag göra lite ärenden på stan, bland annat hämta ut mediciner, fylla på busskort och gå förbi Klipperian. Mamma har varit i Finland över helgen, så hon kom hem med en muminmugg till mig. Så fin! Så nu har jag en ny i min samling. Nåja, nu ska jag borsta tänderna och börja göra mig i ordning. Vi lär ju höras, som vanligt! Ha en fin tisdag allihopa ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag varit på Kluntarna med Tilde och hennes familj. Vi tog en båttur ut till ön, där vi hängt med Lova, Tildes syster. Det har verkligen varit mysigt att få komma iväg. Vi har solat, bastat, grillat hamburgare och fikat. Är i en svacka just nu, så det kändes viktigt för mig att åka iväg istället för att stanna hemma ensam. Tildes familj är ju verkligen som en extrafamilj för mig, så det var verkligen välbehövligt. Nu ska jag se klart detta avsnitt av Sons of anarchy och sen ska jag sova.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon! Skulle försöka sova ut idag, men det gick inte som planerat. Ligger i sängen just nu och har nyss ätit vattenmelon. Är verkligen beroende av det just nu! Bananpannkakor, celsius hallon och vattenmelon. Mina stora cravings i livet. Ska väl försöka ta mig in till stan eller något på ett tag. Det är så ensamt att ligga hemma i lägenheten.

Likes

Comments

I never let my guard go down
But you messed me up when you came around
When the high wore off, know you needed space
But I don't wanna wait, I don't wanna mistake

Few thousand miles and an ocean away
But I see the sunrise, oh, just like the other day
Picture your eyes as I fall asleep
Tell myself it's alright, oh-oh, as the tears roll by

Ooh, I wish I could feel your face
Ooh, I'm helpless when I'm oceans away

I never felt a room so still
See the future coming, hope it isn't real
I learned to fake a smile as the time runs out
I don't wanna wait, I don't wanna mistake

Likes

Comments

Nu har jag, Lollo och Tilde laddat upp för en riktig myskväll! Vi har köpt ingredienser till tacos samt en massa gott. Så nu sitter vi på bussen hem till mig och sen ska vi käka och kolla på någon film. Behöver verkligen en myskväll med mina favoriter. Är ledig i helgen och det är så välbehövligt. Ska verkligen försöka vila och sova ut så mycket jag bara kan. Ni får ha en superbra helg allihopa!!

Likes

Comments

Vilken mysig kväll det blev ändå. Har åkt bil med Lollo och Tilde. Vi åkte även förbi hos Emilia ett tag och myste med lilla kattungen. Idag är verkligen en sån där skitdag. Allt är bajs. Har knappt fått någon sömn de senaste två veckorna och min kropp börjar verkligen säga ifrån. När jag inte får någon sömn börjar mina tankar spöka som fan också. Det är en sååå dålig kombo. Aja, har laddat med sömnpiller så jag hoppas jag får lite sömn inatt ändå.

Likes

Comments

Ingen vinst blev det på bilbingot igår. Men vi kör igen på onsdag! Asså bilbingo är seriöst min nya hobby. Tänker gå varenda gång jag kan denna sommar, hahaha. Tänker att någon gång borde jag ju vinna. Idag har jag bara jobbat som vanligt. Är trött och slut som vaaanligt och ja, allt är som vanligt. Det var väl det. Byeee.

Likes

Comments

Är verkligen besatt av bananpannkakor till frukost! Så himla enkelt och så himla gott. Jag gör på en banan, ett ägg och ungefär 1 matsked mjöl. Tycker det blir en lagom portion! Har jobbat mellan 9.30-17 idag och det har rullat på som vanligt. Nu ligger jag och mamma i soffan och tittar på Sons of Anarchy. Vi ska strax iväg på bilbingo! Så taggad. Hoppas vi vinner något idag.

Likes

Comments

Är så trött efter en lång arbetsdag. Det har varit lika roligt som vanligt! Sen jag kom hem har jag lagat några fler matlådor, duschat, städat och handlat. Nu sitter jag och äter vattenmelon och kollar på Sons of Anarchy innan jag ska sova. Hoppas ni haft en bra dag. Godnatt!

Likes

Comments