I fell in love once,
I thought forever actually meant forever
but forever had an expiration date
forever didn’t last that long

I fell in once,
when you left I thought no one could replace you
I was right, but turns out I didn’t want another you

I fell in love once,
I gave you my heart, you played games with it
I only had one heart

I fell in love once,
but I wish I didn’t

Likes

Comments

Såhär ser mitt hår ut! Vi färgade det som sagt lila igår och såhär blev resultatet. Jag är verkligen inte van vid färgen... asså igår hade jag sån sjuk ångest över att jag hade gjort det. Idag känns det lite bättre, men är inte helt bekväm i färgen ännu. Vi får se hur länge jag har kvar det, haha. Färgade det faktiskt hemma med Olivia och vi använde färgen Dark Violet eller något sådant från Mood!

Likes

Comments

Igår kväll var jag, Yoseline, Tilde och Louise ute på en biltur. Var verkligen så himla mysigt att köpa godis, åka bil, lyssna på musik och snacka. Vi åkte ut mitt i ingenstans och bara skrek, haha. Var stört befriande. Sen åkte vi bil efter en älg ett tag och spanade in den. Idag har jag hängt med Olivia nästan hela dagen. Var mysigt att catcha up lite. Vi har även färgat mitt hår lila! Ni ska få se det sen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, men äh.

Likes

Comments

Den här boken köpte jag inne på Lagerhaus förra veckan. Den är faktiskt riktigt rolig och pysslig! Man skriver då alltså ner vad man ska göra och sedan när det ska ha gjorts, och sen kan man bocka av det när det är färdigt! Jag har faktiskt redan hunnit skriva ner en del saker. Är både smått och stort som får finnas med i min lilla "goals-bok". Om jag inte minns fel kostade den 49kr.

Ibland planerar man hela sin framtid med någon. Man har det liksom färdigt i huvudet; allt man vill upptäcka och göra med den personen. Och man blir så fast i det, för man vill så gärna. Och man planerar, man sparar pengar, man tittar och pratar om det - för det måste bara bli av. Och tillslut är man så uppe i det att man inte inser att man tappat personen på vägen. Mitt i alla drömmar och all planering vill den inte längre. Och det är så sorgligt att titta på en människa som inser det, att den tappat personen som den planerat allt med.

När ens värld rasat samman försöker man först bara ta sig upp på sina egna ben. Men sen går tiden, och man försöker pussla ihop alla bitar som man tappade. Det är då man försöker drömma och planera om. Det är då man tänker "Men vad vill jag göra egentligen?". Och då skriver man ner det. Och jag tror att det är väldigt viktigt att man gör det, även om man ofta känner att det kanske inte spelar någon roll. För det spelar roll.

Likes

Comments

Alltså min nya bomberjacka(!!!) Hur snygg är den inte? Såg den på missguided på rea och köpte den verkligen direkt. Finns ingen jackmodell som jag trivs i så bra som just bomber - och den satt perfekt! Den kostade ca 300kr om jag inte minns fel. Har typ 5 stycken bomberjackor nu, men man kan aldrig ha för många ;-)

Likes

Comments

When I say that I give my heart, I mean that I give all of it.

I don’t know if i’m pathetic or optimistic,

or if i’m just too blind to see that most people

don’t give and take; they just take and take.


But I still give my entire heart to

the people i love and will love even

after the carousel stops spinning.


I give my wineglass heart away

to those who are supposed

to take care of it like I have always

taken care of theirs. But they are the careless,

drunk drivers running red lights

and putting pedestrians in hospitals,

in the blurred gray between life and death.

They keep putting me in this unfeeling,

nameless place with gray walls,

a cold, windowless room.


And I keep breaking, and breaking – until I am left wondering if there’s anything left of me to break.

Likes

Comments

Just nu sitter jag med Louise på mat & prat. Har just ätit upp min kycklingpasta och ska tillbaka till jobbet om en halvtimme! Har stängning idag så jobbar till 19. Sen ska jag bara hem och bokstavligen dö. Eller alltså nä, men bara lägga mig i sängen och inte bry mig om någonting annat. Har sådan tung ångest idag, har inte haft det på länge, så det är lite kämpigt. Men det går. Jag kämpar mig igenom det.

Likes

Comments

Onsdag den 18e har jag tatueringstid igen! Är så himla taggad men också nervös. Har inte riktigt bestämt helt hur tatueringen ska se ut och har inte bestämt mig om jag ska ha den på höger eller vänster arm. Det ska iallafall vara någon form av varg. Har hittat en kombinerad med en drömfångare som jag verkligen älskar! Vill bara göra några justeringar först, men det ska nog bli bra.

Likes

Comments

"It's weird how we tell others to stay strong
and yet we can't do it ourselves"

Likes

Comments

Idag har jag äntligen tagit tag i att ringa och besöka vårdcentralen för min yrsel. Hade iallafall ingen hjärntumör (haha), men läkaren sa att jag var väldigt överansträngd på höger sida av nacken och bakhuvudet och att det mest troligt är det som lett till obalans i balanssystemet. Fick iallafall lämna en massa prover och får ordentligt svar på måndag! Har även hunnit med en fika på stan med Louise, Tilde och Felicia, vilket var väldigt trevligt.

Likes

Comments