View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

"Idag har det gått ett år sedan jag satt på sjukhussängen med dig och såg dig somna in. Min älskade farmor. Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig. Den här tiden är så extremt tung för mig. Viktiga och betydelsefulla människor har lämnat mig och det har tagit så hårt på mig. Jag vet inte hur jag ska hantera den sorg jag vaknar med varje morgon. Det är så jobbigt att inte kunna ringa dig för stöd, tips och råd som jag alltid gjort. Jag vet att du hade hjälpt mig ur detta. Jag vet att du hade gett mig den styrka som jag behöver just nu. Jag vet att du hade kommit med de bästa råden och de mest stöttande orden, för du var bara sån. Samtidigt som jag är så otroligt tacksam över att ha haft en sådan underbar person i mitt liv under så pass lång tid som jag faktiskt fick, så suger det så jävla hårt att du är borta. För just nu behöver jag dig mer än någonsin farmor. Jag älskar dig och jag saknar dig. Min älskade ängel"

Likes

Comments

View tracker

Är så trött på mitt utseende. Alltså typ mina kläder, mitt hår och allt sånt där. Vill bara göra en förändring! Vill ha tillbaka min smileypiercing, add some tattoos, bleka upp håret och ba ha nice kläder. Har beställt två nya tröjor som ät påväg iallafall och har mailkontakt med en tatuerare! Så får se vad som händer inom närmsta tiden.

Likes

Comments

Tacomiddag hos Louise idag var verkligen välbehövligt. Har hunnit hämta ut och skicka tillbaka paket, köpa en ny ögonbrynspenna och handla mat med Louise. Sedan har vi tagit oss tillbaka till mysläggan och lagat tacos! Nu ska vi nog bara ta det lugnt och se en film eller så.


Likes

Comments

Igår blev jag utskriven från sjukhuset och fick komma hem. Känns väldigt konstigt men samtidigt skönt? Vet inte riktigt hur jag ska förklara den känslan. Åkte hem med Charles och senare åkte vi till Louise där vi bara hängde. Vaknade här med Louise imorse och nu sitter vi och äter frukost. Vi ska göra några ärenden idag men annars har vi inga planer. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Likes

Comments

Och plötsligt var det bara som att allt i min kropp bara gick sönder. Som att kroppen valde att stänga ner. Det blev för mycket. Den enda känslan jag kunde känna var meningslöshet. Känslan av att ingenting betyder någonting. Det betyder ingenting att jag har vänner eller familj, att jag har en framtid, att jag existerar. Det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll vad som händer med mig. Jag ville inte lova någonting, för jag kunde inte hålla det. Mina egna tankar skrämde mig så mycket. Jag kände hur jag förlorade kontrollen över mig själv, och det gjorde mig livrädd.

Likes

Comments

Det kommer nog stå ganska tomt här ett tag då jag går igenom en sjukt jobbig sak i mitt liv just nu. Vet inte om det kommer bli bra igen. Ni får iallafall ha det så bra tills vidare. Har ingenaning om när vi hörs igen.

Likes

Comments

Godmorgon! Eller ja, morgon är det väl inte riktigt då klockan är halv ett, men jag klev upp för bara en och en halv timme sedan. Om en halvtimme börjar jag jobba, så har hunnit laga lite mat som jag ska ta med mig.

Likes

Comments

Är otroligt trött efter dagens långa arbetspass och sedan städning + inflyttning av Louises lägenhet! Började jobbet 9.30 och slutade 19.05. Så 9 och en halv timme har jag fått ihop idag. Direkt jag slutade åkte jag till Louise och hjälpte henne flytta. Där blev jag till 23 ungefär. Vi hann verkligen med sjukt mycket. Bästa teamet. Nu ska jag och Charles gå och lägga oss. Godnatt!


Likes

Comments

Eftersom jag har en hel del nya följare här på bloggen tänkte jag passa på att göra en get-to-know-me-tag. Då får ni veta lite allmänna saker om mig som kanske kan vara intressant, haha. Fortsätt läsa om ni är intresserade!

Vad är ditt fullständiga namn? Johanna Anneli Mikaela Stylbäck

Hur gammal är du? Jag är 19 år.

När är du född? Den 11 oktober år 1997!

Vart bor du? Jag bor i lilla Luleå uppe i Norrbotten.

Vad gör du om dagarna? Jobbar, är med kompisar eller familj, bloggar, tittar film/serier, tittar på youtube-klipp och sånt där, haha.

Vem bor du tillsammans med? Just nu bor jag med min pojkvän och min mamma.

Bor du i hus eller lägenhet? Lägenhet.

Har du något jobb? Ja, jag jobbar på Twilfit.

När går du upp på morgonen? Ungefär två timmar innan jag börjar jobbet. Är jag ledig brukar jag kliva upp så sent jag kan, haha.


Har du många vänner? Jag har väl inte världens största vänkrets men skulle inte säga att jag har få vänner.

Har du en pojk-/flickvän? Ja, Charles heter han!

Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Lite mer än ett år. Sen har vi ju varit tillsammans en gång för tre år sedan också!

Vilken är din favoritdryck? Coca-Cola och Redbull.

Vilken är din favoritfärg? Förutom svart eller? Haha, nä men någon riktigt röd eller blå färg.

Föredrar du en lugn hemmakväll eller en vild utekväll? Jag är en riktig mystjej så lugna hemmakvällar är det bästa! Men det är riktigt trevligt med utekvällar också.

Är du hund eller kattmänniska? Jag är ju egentligen världens djurmänniska i allmänhet, men måste jag välja mellan katt och hund så väljer jag hund.

Vad längtar du till? Julafton!

Likes

Comments