Jag använder en plattång och ett värmeskydd från GHD. Jag har haft det länge nu och jag är super nöjd! Förra veckan köpte jag även en locktång, jag har tidigare använd plattång. Men jag har väldigt tjockt hår och därför håller inte lockarna så bra på mig. Men jag hittade Philips Procare auto curler, och den är verkligen så sjukt bra! Det är alltså en automatisk locktång, vilket jag älskar! Den är super lätt att använda och det håller heeela dagen! Så denna rekommenderar jag starkt!

Plattången hittar du här och locktången här!

Likes

Comments

Jacka: Hollies // Jeans: Vero moda // Skor: Johnny Bulls

Likes

Comments

Här är mitt tips på en perfekt primer från Smashbox, bara att spraya på innan eller efter du applicerat makeupen. Det håller hela dagen, helt klart! :)

Du hittar produkten här!

Likes

Comments

// Nelly.com //

Idag har vi varit och shoppat lite, hittade en jättefin jacka och en väska. Möjligtvis så kommer bilder upp i veckan! Nu ska vi snart käka och åka iväg på Jul på Liseberg, så mysigt! Jag tar med mig kameran, så jag hoppas på att få lite fina bilder!

Glöm inte följa mig på Snapchat och Instagram: johannastenback

Ha en bra lördag alla!

Likes

Comments

Jag fick en Iphone 7 plus och detta snygga skalet av min kille. Han hade förbeställt telefonen och nu är den äntligen här :) Den är så snygg, älskar den!

Likes

Comments

Topp: Nelly.com // Byxor: Na-kd.com

Följ gärna min vardag på Snapchat: johannastenback

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

1. Här // 2. Här// 3. Här // 4. Här

Men hur snygga är inte dessa?

Likes

Comments

Här är lite bilder från mitt senaste inköp från Nelly.com, ni hittar tröjan här!

Likes

Comments