Igår somnade jag bredvid mos och math. Det va trångt, lite najz. Idag är det skola sen fredagsmys med emma och emma. Kanske Eklind. Myz.
Likes

Comments

 Idag for jag och Hasse till Falun så gled jag omkring lite på halkbanan, gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, skönt att få det avklarat!

Nu gäller det bara att plugga teori, köra lite mer, och fylla år.

Igår kväll sov iallafall Moa hos mig, vi kollade på film och passade Kewin och Emilia en liten stund. Lika mysigt som alltid!

Imorgon ska jag stå i cafeét i skolan. Slutar omkring 3, då ska jag förhoppningsvis träna, sen äta så jävla mycket choklad, MMMM. Kanske en fet pizza också. Bygger på dubbelhakan så att säga. Har ingenting att säga, så tråkigt att försöka blogga när jag har ett sånt trist liv. 


Likes

Comments

Nytt år å grejer. Inget kul händer med mitt liv endå. Punkt och slut bilder från roliga saker på mitt 2014 hitills

Likes

Comments

Det kan ha varit en av dom roligaste sakerna jag gjorde i somras. Vill verkligen dit igen. Ångrar att jag inte tog så mkt bilder.. Det blir nästa år istället.Likes

CommentsÅkte på roadtrips


Fezt


Va på Oskar Linnros med bästa emma❤️


Hamna i västerfärnebo med underbart folk och åt kräftor
Hade en mkt rolig halloween fest med mkt roligt folk.


Va på Bruno Mars


Julbord med mormor och familjen + emmsan


Lekt med särbarnet


Byggt pepparkakshus.

Har även glömt hur mkt som helst nu, t.ex. Moas födelsedag. Baka fetaste tårtan till henne<3 va på Justin Bieber, osvosv. Men får inte ha så mkt bilder och de räckte med 4 delar hehe. Nu är det jul och nyår kvar detta år. Vilket kommer äga, hoppas jag.
Det jag är gladast för i år tror jag nog är att jag började umgås med mina powerpuffpinglor❤️ och kommit närmare moa💝 sen att gå i min klass. De är fan kul. Så mkt som händer. Älskar min klass just nu. Känns som jag har glömt jättemycket...

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER🎄🎁🎊

Likes

Comments