Jag passar min grannes hund idag och imorron. Hon heter Astrid och är en blandis mellan Tax och papillon och är ca 9 år. Idag ska jag först bara vara hemma och min mamma håller på att baka kanelbullar, mums mums. Senare idag ska vi till mina bröder och äta middag, Jag och Astrid gick en lång runda innan och hon är världens lataste hund. Hon ville verkligen hem igen men hon gick hela vägen tillslut. Nu värker det i mina vader då jag inte r van vid att gå fort och långt. så kommer min dag att se ut.

Efter lovet ska jag ha praktik i 2 veckor på ett hunddagis fast jag skippar inte hästarna för de. Ska rida Axel dem dagarna vi egentligen har ridlektioner så som måndagarna och onsdagarna. Om jag inte rider honom kommer jag att sakna honom för mycket och även att jag inte vet hur mycket han rids.

En fin liten bild på mig och Axel xD

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag är en tjej på 16 år och går första året på Sveriges ridgymnasium i Svedala. Jag bor egentligen i Trelleborg men i med att jag har så långt till skolan så bor jag på ett elevboende i Holmeja, Jag tycker att Srg är den bästa skolan jag har gått på och jag har den bästa klassen. Det var lite om mig de.

Don't Wait And See men även kallad Axel är en valack på 13 år. E: Cagliostro UE Lemon. Han är världens snällaste häst och älskar att hoppa. Men han kan bli stark i hoppningen då han tycker att det är så roligt. Han är en av skolans skolhästar men när jag slutar 3:an vill jag gärna köpa honom.

Det var lite om mig och Axel hoppas ni kommer att följa resten av våra år tillsammans.

Likes

Comments