Header

Inspo

Kloka ord som alla tjejer behöver ta åt sig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pyssel och tips

Några inredningsdetaljer från mitt rum - syns det att jag älskar blått och havstemat? 😉

Var ett tag sen jag gjorde ett inlägg, men har inte haft någon pyssel inspiration på ett tag! Brukar få ny inspo till hösten så ni får ha tålamod! Kan hända att det blir några inspirations inlägg i alla fall :)

Likes

Comments

Pyssel och tips

Kommer ni ihåg det här inlägget som jag skrev förra året: https://nouw.com/blog/posts?app=true&lang_code=sv-SE#BlogPost_17369688

I alla fall så har jag nu gjort om detta nattduksbord igen!
Resultatet ser ni nedan. Den här gången har jag använt mig utav samma klistertapet som jag har på mitt skrivbord. Riktigt snyggt att ha två möbler som matchar varandra! 💙

Likes

Comments

Pyssel och tips

Idag när jag var på Netto, så fick jag syn på denna fina klistertapet. Jag tänkte att jag skulle ge det ett försök eftersom en rulle kostade 30 spänn!
Efter lite klipp här och där och lite pillande, så blev jag riktigt nöjd med resultatet!
Skrivbordet var helvit under och det syntes väldigt fort när det blev dammigt, så denna enkla make-over var mycket välkommet!

Likes

Comments

Pyssel och tips

En snygg men enkel påsk girlang att sätta upp vart man vill. Har använt mig utav bokstavs mallar och sen ritat av och klippt ur på scrapbook papper. Sedan har jag tejpat fast bokstäverna på en tjockare tråd. Klart att sätta upp!

Ha en riktigt glad påsk hörni 🐣
Xoxo Hanna

Likes

Comments

Pyssel och tips

I år ville jag inte ha de klassiska färgerna i påskriset. Jag har ju fastnat för blått så det fick även pyntet gå i. Är så nöjd!

De ljusblå, gröna och gråa äggen är ifrån Hem&Hobby - 12pack för 30kr.
Blå fjädrar från Hem&Hobby 2 påsar 5kr/st.

Ha en riktigt glad påsk! 🐣🎉
Kram Hanna

Likes

Comments

Pyssel och tips

Tjuvstartade lite med påskpyssel! Jag älskar att ha påskris - tycker det är så fint! Men jag har tröttnat lite på färgerna gul, orange och grön. Så i år tänkte jag ha lite mera blått, vitt och kanske lite rosa i påskriset.
Dessa ägg gjorde jag utav blått tjockt papper (finns på Panduro), klippte ut ugglorna från en servett (hem&hobby, om jag inte minns fel) och limmade på äggen. Sedan tog jag tuschpennor i de färgerna ugglorna hade och ritade streck runtom äggen. Ta en nål och sytråd och gör ett hål i äggen. Knyt en knut och så är det bara att dekorera!
Hope you like it! Kram

Likes

Comments

Pyssel och tips

Är man som jag och helst inte vill ha ett avrivet papper som bokmärke - här är då ett enkelt men snyggt tips på ett lite roligare bokmärke. Jag har använt mig utav ett tjockare scrapbook papper som jag klippt ut i en kvadrat och på ena sidan har jag tejpat washi tejp då baksidan var enfärgad.
Sedan gjorde jag ett hål i toppen, knöt fast fyra tjocka trådar i bokmärket och på ändarna av snöret en ljusblå pärla. Tar max 15 minuter att göra! Picea of cake!
Hope you like it! Kram

Likes

Comments

Pyssel och tips

Julgranen är för mig det viktigaste julpyntet ! Det blir ingen jul utan gran... Den avgör allt helt enkelt! Så här ser våran gran ut i år. Är så nöjd med den. Jag och Pappa fick leta länge tills vi hittade den perfekta Kalle Anka granen, men det var det värt!

Ha en riktig God Jul på er!
Kram Johanna

Likes

Comments

Pyssel och tips

Haha! Ja, då var det dags igen...
Älskar att julpyssla men längtar inte efter julafton. Är det konstigt? Hehe 😉

Kortet med hjärtat på är urklippt från en servett som jag limmat på med decoupage lim. När det har torkat strök jag över glitterlim.

Andra julkortet är motivet från en servett också. Sen har jag stänplat Merry Christmas på. Stämpeln och färgen är ifrån Panduro.

Burkarna är två vanliga konservburkar ( diskade såklart ) som jag sen har tejpat fast Washi tejp på. ( tejpen är också ifrån Panduro )

Hope you like it! Kram

Likes

Comments