Tack för denna fantastiska sommar, nu taggar jag istället upp för Brighton 2018! <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna sommaren åkte jag till Malta på min första språkresa med EF. Jag kom till Arlanda med inga förväntningar alls och kom hem gladare än någonsin. Tre veckor på Malta gav mig så många nya erfarenheter och jag är mer än nöjd med allt. Att boka resan var det bästa jag har gjort och jag är så glad att jag vågade åka själv.

Om jag tittar tillbaka på Malta tänker jag på värmen, alla fantastiska vänner och den otroligt bra stämningen. Malta blev snabbt den perfekta destination för mig då jag älskar sol och bad som så många andra. Att hänga vid EF's Beach Club, gå på discon och bada i Blue Lagoon lät bara för bra. Men också att få lära sig mer engelska, träffa nya människor från hela världen och få möjlighet att bo och lära känna en värdfamilj. Under denna resa har jag inte bara lärt mig mer engelska utan fått lära mig att ta mer ansvar, träffat många nya vänner, fått bättre självförtroende och en oförglömlig resa.

Om du skulle vilja boka en språkresa kan du gärna titta in några av EF destinationer på ef.se, beställa en gratis katalog på my.ef.com/johanna.flygo.nilsson eller varför inte se hur vi hade det på Malta - youtube.com/malta2017 .

Ha det så bra <3


Likes

Comments