View tracker

igår köpte jag hem lite blommor för att piffa upp sovrummet med färg. Kom på anledningen till varför jag aldrig köper blommor och det är för att dom dör så fort jag bestämmer mig för att åka bort ett tag. Om cirka två veckor åker jag hem till min pappa och parkerar en stund, behöver komma bort från galenskapen. Jag vill HEM igen, till mitt gamla rum.


Sist jag skrev ett inlägg låg jag sjuk men äntligen så är man frisk och ännu en dag närmare helgen. Sabine har planerat allt helt själv inför Dennis pappas födelsedag så det ska bli spännande att se vad det blir för skoj. Vi ska sammanlagt bli 27 stycken med Elizabeth för hon ska såklart med och fira. Nu blir det sängen och ett nytt försök att natta lilltjejen här som inte riktigt vill somna om.

Likes

Comments

Jag känner och mår såhär ..

Illamående som sitter i dygnet runt
Trötthet som aldrig går över
Ont i halsen och det är svårt att äta mat

Likes

Comments

Idag fyllde Daniel och David 25 år, vi var nere och fira dom med tårta och presenter. Daniels tjej hade gjort en grymt god tårta. Bilden lånade jag av deras mamma, Sabine.

Vi har även en trött Elizabeth hemma som somnade på mindre än 5 minuter. Hon aktiveras så mycket när vi är hos andra att hon inte orkar hålla sig vaken när vi kommer hem. För er som inte vet vilka Sabine, Daniel och David är så ska jag förklara.

Sabine är Dennis pappas sambo. Daniel och David är hennes söner, som ni förstår så är dom tvillingar med tanke på att båda fyller 25 år.

Nu har jag iallafall lagt mig i sängen och ska kolla film. Känner mig hängig och trött så den här kvällen blir nog väldigt kort för mig och det är även anledningen till varför jag inte bloggat idag. Är jag sjuk så undviker jag det mesta. God natt och sov gott.

Likes

Comments

Finns inget godare än grönsaker och speciellt gurka och morötter. Dennis är den enda som bytte ut grönsaker mot chips. Imorgon åker jag in till stan och träffar min mamma, hon är i Stockholm på besök så ska luncha lite.

Dags att sova, bort med huvudvärken.

Likes

Comments

Mat : Sushi till mig och en pasta rätt till Dennis, han älskar den.

Gott till kvällen : Dennis ska ha chips med dipp och jag har grönsaker med dipp.

Serie & film : Greys anatomy & kanske lite annat.

Shopping : Jag köpte ett snyggt linne som jag ska ha på 50 års kryssningen nästa vecka. En köttätande blomma som Dennis alltid tyckt om.

Övrigt : Har hämtat ut lite paket idag. Öppnar dom senare.

Likes

Comments

View tracker

Dom här bilderna togs strax efter nyår, det är såhär jag vill ha det om det nu ska vara snö. Ska det inte vara någon snö så vill jag ha det torrt, vägen ska vara ljusgrå och solen ska skina. Jag vill ha tillbaka sommaren.

Idag tog jag en promenad och vart jag än gick så fanns det vattenpölar, mina skor var genomblöta när jag kom hem och vagnens däck var så äckliga att man inte kunde ställa den inne som jag brukar göra. Vissa vägar var även täckta med is och ett täcke vatten så det blev så halt, livsfarligt när man har Elizabeth i famnen.

Idag har vi även haft ett olycksbarn här hemma. Elizabeth skadade sig två gånger och ville knappt sluta gråta, tårarna forsade. Olycka nummer ett var vid diskmaskinen. Jag fyllde masken och hade bara luckan halvt öppen eftersom det bara var ett glas kvar och E kom i världens fart men fick inte riktigt något stopp. Hon slog i munnen och fick ett jack på överläppen så det blödde och blev en fläskläpp men som försvann på eftermiddagen.

Olycka nummer två var strax innan jag skulle ut med henne. Dennis hade precis klätt på henne ytterkläderna och hon blir ganska stor och klumpig med dom när hon ska gå. Två steg tog det innan hon ramla framåt och slog i kanten på en byrå så det slutade med en stor bula på vänster sida, strax ovanför tinningen. Bulan är fortfarande kvar men väldigt liten. Min lilla bebis.

Likes

Comments

Jag är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri och jag är mentalskötare. Har även inriktat mig inom barn och ungdomssjukvård samt äldrevården. Jag har sökt en utbildning nyligen som kan leda till jobb inom barn och ungdomspsykiatrin med fler möjligheter, kan redan söka inom den delen av psykiatrin men vill utveckla det lite.

Min tanke just nu är även att hitta en tjejjour där man kan bidra som volontär eller kanske bli storasyster till någon lillasyster där ute som behöver stöttning. Mitt mål i livet är att kunna hjälpa andra barn och ungdomar som är utsatta eller bara behöver någon att prata med. Jag har idag mejlat till lite olika organisationer och frågat vad som krävs för att kunna bli storasyster eller volontär, vissa har redan svarat och andra väntar jag på. Dom som svarat har sagt att jag skicka in en ansökan som kanske leder till intervju och 2-3 utbildningsdagar så det är något jag ska fylla i ikväll och skicka in.

Är det någon som läser det här inlägget och vet ett bra ställe dit man kan vända sig till så får ni gärna skicka ett meddelande till mig med information.Likes

Comments

E har fått en egen myshörna där hon kan sitta och titta i sina böcker, i lugn och ro. Vi har inte målat väggarna än men det kommer väll snart och öppna spisen är städad men vi använder den aldrig så någon liten söt lampa ska in där. Hon har verkligen fått en perfekt plats att mysa på.

Igår låg jag, Dennis och Elizabeth där tillsammans och läste en bok. Super mysigt och det var så avkopplande. Senare idag kommer det även upp ett inlägg om mina framtida planer jag har och även försökt börja lite med på morgonen, hoppas allt går som det ska.

Likes

Comments

Jag skulle ta en lång promenad idag men när jag hade gått i kanske 10 minuter så ringde Dennis. Elizabeth mådde dåligt och Dennis kände inte riktigt att han klarade det själv just idag. Finns en anledning som jag inte skriver rakt ut här hehe.

Mat blev lite ris, kyckling och massa sallad. Ett stort glas citronvatten och en kopp kaffe. Har nog ätit hela tiden idag. Nu ska jag försöka natta Elizabeth, igen!!!

Likes

Comments

Jag har börjat ett nytt hälsosamt liv som jag ska försöka hålla mig till. För några dagar sedan blev vi bjudna till ett bröllop som kommer ske i sommar och därför så måste jag gå ner i vikt för att kunna känna mig fin i en fin klänning. Jag vill må bra igen.

Idag skulle jag ut på en promenad i rask takt men det slutade med en promenad med Kajsa i telefon. Promenaden kortades ner ganska rejält för att jag blev hungrig och var mer pratglad än sugen på gå, haha. Imorgon ska jag försöka med den långa promenaden igen, hoppas på ett bättre resultat och kanske minus ett samtal.

Likes

Comments