Vi är snart klara med det viktigaste, jag vet inte om jag skrivit ner det viktigaste här men det är en del och kommer något mer så lägger jag till det.

- Kontraktet skrevs på i Måndags.

- Min pappa köpte flyttkartonger i Onsdags för hans tanke var att vi ska börja packa lite smått redan nu så vi inte sitter med allt sista veckan. Han är så snäll som tänker ett steg längre haha.

- Förskolan är sökt men eftersom att vi fortfarande står på den här adressen i Stockholm så kan dom inte påbörja arbetet förrän vi skrivit över oss till den nya.

- Igår gjorde jag en adressändring som kommer bli aktiv samma dag vi flyttar 3 Juli.

- Hemförsäkringen finns genom facket som jag betalar, känns skönt att det redan fanns.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu står maten i ugnen, kaffet blev precis klart och jag väntar på samtal från försäkringskassan om framtida bostadsbidrag. Listan blev klar igår och idag fick jag bocka av lite på listan och varje gång något bockas av känner man sig lite mer lättad. Är det på listan det viktigaste? Ni får gärna säga till om jag glömt något.

Likes

Comments

Nu börjar vår flyttresa. 1 Juli flyttar vi in i lägenheten och fram till dess så kommer vi behöva gå igenom varenda liten sak här hemma och besluta oss om det ska med eller inte. Jag kommer även behöva göra en lista som man kan bocka av efter varje sak som är gjord, handlar om att jag själv ska kunna hålla mig lugn och inte känna mig stressad.

Ni läsare kommer få följa med i varenda steg vi tar och jag kommer även att lägga upp listan här på bloggen när den är gjord. Det här kommer bli så roligt men ändå lite jobbigt att jag ska lämna mitt älskade Stockholm, det positiva är att det endast tar en timme med tåg så det är ingen lång resväg direkt.

Yay, vi har fått lägenhet !!!!!

Lånad bild från Eskilstuna kommun.
Bilden är tagen från ett område andra sidan av stan från där vi kommer bo.

Likes

Comments

I Torsdags kollade vi två lägenheter och helt ärligt, vi älskade den andra lägenheten även fast den var utan balkong. Det är en stor tvåa men vi har sagt att sovrummet blir Elizabeths och vi tar vardagsrummet.

Hyresvärden sa att jag och Dennis skulle prata ut till Måndag och då ska vi höras på telefon. Betyder det att vi ska ha ett svar som ja eller nej då? Eller betyder det bara att hon vill veta om vi är intresserade och har några före som måste svara först? Hjälp mig, vad kan det betyda?

Inflytt på den lägenheten vi vill ha är 1 Juli. Vi får vänta oss se tills på måndag, det är då vi kommer få alla frågor besvarade. Spännande spännande!

Likes

Comments

Vi sitter på tåget mot Eskilstuna och om cirka en kvart är vi framme. Vi ska först hälsa på min syster Madde på jobbet för att sen åka till min mammas jobb och hälsa på resten där. Där mamma jobbar finns även mina andra två systrar, ena jobbar där och andra går i skolan.

Vi ska på första lägenhetsvisningen 14.15 och den andra 15.00. Båda ligger i samma område så det tar cirka 5 minuter att gå mellan dom två husen.

Måste försöka få Elizabeth sova en stund nu så hon orkar med resten av dagen. Ha en fortsatt bra dag, kram på er alla!

Likes

Comments

Som ni vet var jag på vårdcentralen idag och kollade näsan men passade även på att kolla min psoriasis.
Läkaren kunde inte riktigt se om något skadats i näsan eftersom hennes instrument inte räckte till, hon ska skicka en remiss till öron-näsa-hals mottagningen. Så länge kommer jag få testa Mometason Evolan som ska sprayas upp i näsan 2 gånger om dagen. Hoppas det kan hjälpa lite men hon tror att nerverna skadat luktsinnet osv när jag gjorde illa mig så det är inte säkert att den här sprayen kommer lösa något.

Min psoriasis blir värre och värre med dagarna så jag bad läkaren skriva ut lite salvor som ska hjälpa. Två av mina salvor fanns inte inne så en beställning kommer att göras, kommer ta cirka 2-3 dagar innan dom är i lager. Får räcka med Elocon så länge. Dom gjorde även en odling på min ena nagel för att verkställa att det verkligen är psoriasis och enligt mig kändes det lite onödigt eftersom jag vet att det är psoriasis men dom vill antagligen inte ge mig något som dom inte är 100% säkra på.

Imorgon åker vi till Eskilstuna och tittar på första lägenheten sen på fredag tittar vi på den andra. Jag tror att det är imorgon vi kommer känna om det här valet är rätt eller inte, jag har varit ganska osäker på om jag verkligen vill lämna Stockholm. Jag tror det här kommer bli bra.

Likes

Comments

Ni sitter vi här på vårdcentralen och väntar på att klockan ska bli 9. Vi är oftast tidiga för jag vet hur mycket tiden kan dra ut när man har barn. Dennis skulle egentligen ha henne hemma men han hade svårt att vakna så hon får följa med mig idag.

Jag ska undersöka näsan och se vad problemet är, hoppas dom vet det för det påverkar min vardag.

Likes

Comments

Här hemma älskar vi Snapchat när vi är uttråkade, speciellt Elizabeth som alltid lipar eller gapar för hundens tunga ska visas. Förresten, vi ska titta på två olika lägenheter i veckan i Eskilstuna så jag åker dit imorgon eller torsdag. Ska se först om jag åker ensam eller med Dennis, åker han med så drar vi på torsdag men annars åker jag imorgon efter mitt läkarbesök. Spännande!!!

Vilken nördig familj vi är och jävlar va Dennis tänder ser gula ut på ena bilden haha. Vad Snapchat kan förändra ens utseende på både gott och ont men det är en rolig idé som skapats.

Likes

Comments

På Onsdag klockan 9.00 ska jag till läkaren angående min näsa, äntligen. När jag var liten gick jag i sömnen nästan varje natt och en morgon vaknade jag upp med näsan helt blå, blod överallt och väldigt svullen. Sen den dagen har jag som en knöl och varje gång jag råkar göra illa näsan får jag så jävla ont, gråter och den blir blå igen. Jag tror jag bröt den och eftersom att vi aldrig gjorde något åt det så är den mer eller mindre förstörd.

Jag hatar min näsa mer än allt idag och jag önskar att jag inte hade gjort illa mig i sömnen för då kanske jag hade tyckt om näsan. Hatar den knölen som syns mer än hela mitt ansikte haha. Dessutom så har den gjort mer ont det senaste halvåret, har inget luktsinne så när alla säger att det luktar satan eller gott så känner jag absolut ingenting. Jag måste få hjälp och hoppas på att dom kan hjälpa mig på något sätt. Längtar till på Onsdag !!!

Likes

Comments

Elizabeth skulle hjälpa mig med håret innan vi gick ut för att träffa lite släkt och leka. Vi gick ner till centrum för att möta Dennis pappa och hans sambo, det blev en fika/lunch på mc donalds. Jag gick lite snabbt in på BR leksaker och köpte kritor som hon kan använda på marken utomhus och lite såpa så vi kan blåsa såpbubblor ute på balkongen eller på gården. Känner mig lite smått stressad så det här inlägget är lite snurrigt att läsa.

Just nu håller jag på med mina studier. Dagens uppgift handlar om metoder inom vården, psykiatrin. Sitter här i köket med en kopp kaffe och lite frukt medan Dennis sitter med Elizabeth och kollar film, hon kommer nog somna när som helst.

Likes

Comments