Black diamond
Vi köpte den här när Elizabeth fortfarande låg i magen. Den kostade oss ca 3000 kronor och då ingick liggvagn, sittdel och babyskydd. Vi tyckte att det var en bra deal och den var även väldigt skön att köra så varför inte köpa den då. Under perioden vi använde liggdelen var vi supernöjda men det ändrades väldigt fort när vi bytte till sittdelen. Skruvar började lossna, sufletten fick sönder så den kunde vi inte använda och varje gång vi tyckte att vi fixat den så ramlade nästa skruv. Jag kontaktade företaget men fick som svar att filma skadorna, ta kort, berätta vart den är trasig så KANSKE vi kommer få en ny vagn men jag gick absolut inte med på det. Jag ställer mig inte och gör allt för att KANSKE få en ny vagn som kanske även den kommer gå sönder, hört flera andra som haft samma problem som jag med just detta företag. Min tanke idag är, Hur kunde jag gå med på att köpa den här?

BT Sulky feather grey
Vi köpte den för att ha i bilen, den är så mycket enklare att fälla upp när man ska iväg och handla. Dennis mamma tjatade även på oss, hon tyckte att vår black diamond repade hennes bil så hennes tjat fick oss att köpa den här. Önskar nästan att man borde sagt åt henne att köpa den åt oss för det var ändå hon som klagade. Vi är iallafall nöjda med den och använder den ganska ofta men ett stort minus är väll att den är jobbig att köra i grus och på gräs, den är nog gjord för sommaren då marken är fri från grus.

Compact XT Air, crescent. Valde även den här färgen som heter Olive
Den här beställde vi hem sent igår kväll. Vi behöver en vagn som vi kan använda dagligen och jag som älskar att promenera ska kunna göra det utan problem. Den här vagnen har tydligen jätte bra däck som klarar av skog och hinder på vägarna och det är ett stort plus. Den kommer redan imorgon med hemleverans, Jippi! Jag längtar redan och hoppas verkligen på att jag gjorde rätt val i att beställa den här.

Likes

Comments

Idag har jag varit aktiv sen tidig morgon med Elizabeth. Dennis bytte precis av så att jag kan få slappna av lite till en kopp kaffe och färgläggning.

Idag ska jag börja med målarboken "Fantastiska djur" som jag fick av Dennis svärmor. Den är helt underbar och jag kan inte sluta titta i den.

Likes

Comments

I Onsdags åkte jag till Vaxholm för att träffa en av mina bästa vänner, Kajsa. Jag har inte varit där på ca 3-4 år och trodde aldrig att jag skulle dit igen, speciellt inte till Rindö men så blev det. Spenderade halva dagen där och fick såklart träffa Kajsas söta dotter som var så otroligt söt. Det var en härlig dag.

Hemvägen var inte lika rolig. Jag satt på bussen påväg till Danderyd och jag kände mig yr, illamående och trött. Jag blundade halva vägen hem och fick gå av bussen två gånger för att vara nära på att kräkas. Elizabeth var bara nöjd på resan för att jag fick underhålla henne med att äta banan för att få henne lugn. Lycklig tjej.

5 minuter efter att jag tog steget innanför vår ytterdörr hamnade jag inne på toan och spydde. Jag har sen dess legat halvt död i sängen och inte orkar något men hoppas på att bli bättre tills på måndag då vi åker till min familj över en vecka. Nu ska jag försöka vila medan Elizabeth gör det. Kram på er alla!

Likes

Comments

Första bilderna är från graviditeten
Sista bilden är på Elizabeth strax efter hon fyllde 1årMina graviditetssymtom med Elizabeth var ...

- Illamående från vecka 5 till ca vecka 20-25. Jag hade stora problem med illamående, låg i sängen nästan dagligen och spydde faktiskt ut allt jag fick i mig, även dricka men det blev aldrig så allvarligt att jag behövde åka in. Läkaren sa på telefon att jag fortfarande får i mig en del även fast mycket kommer upp igen.

- Trötthet var enligt mig ett STORT problem. Jag orkade verkligen ingenting, det tog sån kraft att ta mig upp ur sängen och det plågade mig faktiskt. Ett besök hos barnmorskan visade att jag hade brist på järn, det var så illa att jag fick en stor dos järntabletter för att få tillbaka orken. Jag fick orken tillbaka i slutet av graviditeten, tror nästan att slutet på graviditeten var min bästa tid.

- Lakrits och mozzarella var något jag alltid ville ha hemma. Från ingenstans, mitt i natten kunde jag vakna upp och få världens sug på något av dessa godsaker.

- Foglossning. Ja, det hade jag verkligen. Fick sjukskriva mig cirka ett halvår innan förlossningen på grund av det. Jag hade såna smärtor men jag tvingade mig själv att göra övningar och gå mycket för att orka sen till förlossningen.

Vill vi ha fler barn?
Jag vet faktiskt inte vad Dennis vill riktigt men jag vill ha en eller två till. Vill ha en lillebror till Elizabeth men det enda som hindrar mig är mina graviditetssymtom. Vet inte om jag orkar gå igenom dom en gång, om nu risken är så stor att man får samma symtom igen. Jag led i början och ville mer eller mindre bara gå och dö. Jag tror att Elizabeth behöver ett till syskon som hon ALLTID kommer att ha vid sin sida. Jag själva har tre småsystrar och Dennis har en lillebror och med tanke på hur bra kontakt vi har med syskonen så önskar vi lite att Elizabeth kan få det likadant i framtiden.

Tanken på ett eller flera barn till är något jag och Dennis måste prata mer om.

Likes

Comments

Bild lånad från Inovadesign.se

Imorgon är det alla hjärtans dag och vi hade inte riktigt tänkt fira det. Vår kärlek kommer läggas ner på presenten vi ska ge från Elizabeth till hennes mormor, min mamma. Hon ska få ett halsband som visas på bilden med texten "Älskad mormor". Hon förtjänar något fint för det avståndet vi har till varandra, bor i olika städer men ska besöka henne nästa vecka.

Jag och Dennis kommer även få en kväll nästa vecka, med mamma och styvfar som barnvakter till Elizabeth medan vi tar en middag och bio tillsammans. Ibland måste man ha lite ensamtid, en dejt för att komma ihåg varandra. Kan faktiskt erkänna att sen Elizabeth föddes så glömmer man sin sambo lite mycket, även fast vi bor tillsammans. Dennis försvinner i bakgrunden för att E tar all min uppmärksamhet, samma gäller från hans sida. Vi behöver det här även fast det bara är för en kväll.

Likes

Comments

Den här morgonen har vi lekt mer än vanligt, känns som att det är dubbel energi eftersom att vi alla var ganska dämpade igår. Jag själv mår fortfarande dåligt idag, Dennis mår bra och Elizabeth verkar må ganska bra men hon ser lite hängig ut. Vi får väl hoppas på att allt går åt det positiva hållet.

Bilderna är från någon dag sen när vi gick ner till centrum för att handla, hon fick leka av sig lite men vi gick därifrån ganska fort. Det fanns en kille som lekte ca 3-4 meter ifrån henne som hostade, nös rakt ut och torka av snor samt slem överallt. Kändes inte riktigt hygieniskt så vi tog henne därifrån så fort vi märkte hans tillstånd.

Likes

Comments

Konstig morgon. Vi är hängiga här hemma, vakna för kanske en halvtimme sedan. Elizabeth har ätit gröt och jag ska nu dricka kaffe och äta risifrutti. All bestick är i diskmaskin så får äta med Elizabeths bestick, den är igång nu och allt är rent snart.

Jag är verkligen för trött och mår inge bra idag, ska försöka komma med ett bättre inlägg senare men just nu måste jag samla kraft. Hejdå, så länge!

Likes

Comments

Min pappa kom hem på lunchen med världens hosta, halsont och lungorna som påverkas. Jag sitter hemma med samma men inte lika grovt, Dennis måste klara sig ifrån det här så jag inte går och petar osv på Elizabeth. Jag vet att det inte hjälper eftersom att det ligger i luften men kan få hoppas lite, hon ska inte behöva vara delaktig i vabruari. Nej, måste lägga mig och sova igen, orkar inte det här. Jag mår skit !!!

Likes

Comments

Idag kom en förfrågan om förskoleplats, vi får 5 dagar på oss att acceptera eller avböja. Efter massa prat mellan mig och Dennis så bestämde vi oss för att acceptera platsen. Den här förskolan var 1a valet på vår lista på sökta förskolor, såklart vi säger ja till det.

Ett stort plus är att Dennis bror jobbar där, Elizabeth kommer ha sin farbror på avdelningen bredvid och det gör mig lite lugnare. I Augusti börjar hon, nu är det dags för mig att söka nytt jobb och kanske börja leta lägenhet bort mot förskolans håll. Det här kommer bli ett händelserikt år med massa nya möjligheter.

Gammal bild.

Likes

Comments

Köpte hem en rosa och en vit låda från Ikea som ska användas till hennes leksaker. Nöjd blev hon, verkar det som iallafall.

Eftersom att det är ett renoveringsprojekt här hemma så tänkte vi att lite nya och roliga saker kunde köpas in. Elizabeth är nog trött på att höra oss säga "nej" eller "inte röra" och jag förstår henne, hade hatat det. Hon fick en äggstol av sin morfar, han ville bidra med något och en blå stack ut från färgerna i rummet men hellre det är orange.

Älskar att hon kan ta sig i och ur stolen på egen hand.

Likes

Comments