Header
View tracker

Morgonen har varit väldigt rolig, farfar har lekt med Elizabeth och såhär såg det ut haha. Snart kommer hennes biologiska farfar och hämtar oss, vi ska till leklandet för att leka lite. Det blir kul tror jag.

Juste, idag började Elizabeth gå extra mycket. Är så glad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag fick Elizabeth hem fyra nya familjemedlemmar. Dom tog ett mysigt och varmt bad tillsammans och blev väldigt bra vänner. Haha, det var dags för lite badleksaker och det var svårt att skilja dom åt. Elizabeth ville inte släppa sköldpaddan och när vi tog den ifrån henne så blev hon skogstokig.

Imorgon kommer Es farfar och hämtar oss, vi ska till leklandet så hon får leka av sig lite. Blir en lång dag imorgon så nu blir det att slappna av och somna tidigt.

Likes

Comments

View tracker

Elizabeth får sitta i matstolen med lite böcker när det ska ordnas i köket. Vi sätter lite skåp och lådspärrar i köket så inte allt ska lekas med.

Elizabeth är mästare på att vända köket upp och ned. Finns dom lådor som innehåller vassa föremål och då finns det även dom som inte tänker på att hålla koll på Elizabeth. Livsfara, speciellt om hon skulle få tag i en kniv.

Visst är det mitt och Dennis ansvar att hålla koll på henne men vill någon annan ha henne en stund så går ansvaret över på den personen. Så tänker jag iallafall.

Likes

Comments

Här sitter jag i väntrummet och väntar på att sjuksystern ska komma ut med ett svar på dom prover som tagits tidigare. Det är inte mina prov, vill bara inte skriva ut vem dom tillhör. Visste ni att det är såhär jag vill jobba i framtiden? Jag är utbildad mentalskötare och har alltid önskat att jobba inom psykiatrin. Mitt problem har varit att bestämma mig VILKA jag vill jobba med, vilken typ att psykiatrin jag är mest intresserad av.

Tidigare har jag arbetat inom rättspsykiatrin och den är fortfarande väldigt intressant för mig men saker har ändrats sen jag fick barn. Tidigare tänkte jag bara på mig själv och brydde mig inte om vad för människor jag arbetade med men nu när jag har min dotter så ligger alla tankar på henne. Jag skulle inte på något sätt vilja utsätta mig själv eller dottern och riskera att hon förlorar sin mamma. Kanske är en överdrift i mitt huvud eftersom att alla inom rättspsyk inte direkt är världens farligaste människor haha, dom har sina problem men är fortfarande människor som sagt.

Ja, jag ska vara mammaledig till augusti 2017 så jag har tid på mig med tänkandet. Ska jag fortsätta jobba som resurs på förskolan, ska jag börja på äldreboende igen eller borde jag söka mig tillbaka till psykiatrin där jag började?

Likes

Comments

DAGENS OUTFIT
Mjukiskläder från H&M
Mössa från H&M
Uggs från H&M
Bomberjacka från Åhléns


Idag ska vi ut på shopping. Saker som behöver handlas hem är ett liknande badkar till Elizabeth. Vi har bara dusch här hemma och vi tycker att det är en självklarhet att hon ska få växa upp med att bada och då ska vi försöka komma på någon bra lösning. Hon ska även få lite badleksaker, några badankor kanske.

Granngården måste vi åka förbi, kaninen ska få lite tunnlar gjort på hö så hon kan leka och äta på samma gång haha.

Likes

Comments

Nu är det december och det är endast en månad kvar till ett nytt år och tre veckor kvar till julafton. Jag och Dennis kommer fira jul på två olika håll så vi har under en hel månad planerat juldagarna.

Dennis ska till sin farmor och farfar med den sidan av familjen. Elizabeth kommer att fira sin första jul med sin pappa.

Jag skulle åka till Eskilstuna för att fira med min familj men dom planerna ändrades igår. Jag bestämde mig för att åka till pappa och fira jul där, vill inte att någon ska vara ensam och han blir det om jag firar i Eskilstuna.

25 December kommer Elizabeth att fira minijul med mig och min sida av familjen hemma hos min mormor. Vill inte ha jul utan henne både 24 och 25 dec.

Likes

Comments

Nya sängkläder fick Elizabeth idag. Jag har kikat på dessa ett tag men aldrig bestämt mig om jag ska köpa eller inte. Nu var det nog, kunde inte bara gå förbi utan att få med de hem.

Vita sängkläder med ugglor i olika färger, så söta!

Likes

Comments

Jag har alltid haft en mur runt mig, den har skyddat mig och jag har varit nöjd men nu börjar den brista. Jag känner hur muren går sönder mer och mer.

Idag lekte Elizabeth tittut med mig och jag kände hur stort mitt leende var men på bara några sekunder så vände det. Jag mår så dåligt och varför vet jag inte riktigt, förutom någon punkt kanske.

Jag kände idag att jag förlorar min bästa vän mer och mer, jag har förlorat henne till någon annan och det märks så tydligt. Jag kanske överdriver enligt andra men inom mig knäcks jag av att veta hur vänskapen försvinner. Jag saknar henne och sagt att jag vill ses osv men tillbaka får man ord men ingen handling när hon är tillbaka i Sthlm.

Ett annat problem är bråket i familjen, det börjar gå för långt och jag hoppas varje dag att det ska lösa sig. När ett problem är löst så kommer ett nytt som sätter käppar i hjulen. Jag orkar inte, jag vill bara må bra och vara lycklig med min dotter och fästman. När ska det ske?

Likes

Comments

Igår fyllde vår dotter 1 år och det blev en väldigt lyckad men med lite kaos i mitten haha. Här kommer dagen i bilder, massa bilder som jag inte riktigt gått igenom än faktiskt.

Likes

Comments

Måste lägga upp dom här två bilderna för att jag inte Kan förklara med ord hur mycket jag älskar min dotter ❤️

Likes

Comments