Vi har idag hämtat ut paket på posten, det var från matsmart och det är nog det mest ekonomiska vi gjort på ett tag. Vi tjänade runt 300 kronor på den här beställningen och Elizabeth är väldigt lycklig. Vi kommer absolut att beställa därifrån fler gånger. Billigt och snabb leverans är vad man alltid önskar sig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag ska verkligen försöka hålla den här gången och ibland undrar jag verkligen hur alla bloggare har tid att göra flera inlägg om dagen. Jag ska berätta lite om vad som hänt den senaste tiden.

- Vi har flyttat till en lägenhet i Eskilstuna. Att packa var ett stressmoment som gjorde att jag och Dennis tjafsade varje dag. Flytten fick bra men den var lite hektiskt för alla ville göra saker på sitt sätt och sket fullständigt i vad vi ville. Att packa upp gör vi lite i taget, orkar inte stressa mer men vi har inte heller så mycket kvar eftersom det resterande behöver ha hyllor och det ska vi köpa in sen.

- Jag var på intervju igår och idag ringde chefen och sa att jag får börja jobba vecka 32. YAY!!! Jag känner en sån lättnad för nu kommer jag jobba timmar, får bestämma vilka dagar jag kan och vill jobba samt att det är lite extra pengar som kommer in. Dennis söker fortfarande men någon av oss måste alltid vara hemma tills Elizabeth börjar förskolan.

- Vi har ställt Elizabeth i kö till förskolan men inte fått något svar. I Stockholm kunde man se på hemsidan vilka köplatser hon hade till respektive förskola vi sökt, här kan man inte det. Ska försöka ringa kommunen någon dag och se hur det går.

- Min pappa åkte in på sjukhuset igår, känns så jobbigt att inte kunna vara nära han längre och inte kunna stötta han. Jag låg och grät i sängen inatt för att jag är så långt ifrån men ska försöka åka dit kanske. Han fick svar igår kväll på vad problemet är men han ser det inte som något stort . Man kan leva med det men sköter man det inte så kan det gå åt helvete, han vill inte att jag riktigt än går ut med vad det är han har.

Det här är börjat på något nytt och jag ska sköta bloggen så gott jag bara kan. Nu ska vi förbereda oss inför en promenad till affären. Kram på er!

Likes

Comments

Jag kan inte riktiga bestämma mig om jag ska sluta eller fortsätta blogga. Min tid räcker inte till just nu men kanske kan börja med bloggandet när vi flyttat. Vi får se vad som händer framöver.

Likes

Comments

Vi är snart klara med det viktigaste, jag vet inte om jag skrivit ner det viktigaste här men det är en del och kommer något mer så lägger jag till det.

- Kontraktet skrevs på i Måndags.

- Min pappa köpte flyttkartonger i Onsdags för hans tanke var att vi ska börja packa lite smått redan nu så vi inte sitter med allt sista veckan. Han är så snäll som tänker ett steg längre haha.

- Förskolan är sökt men eftersom att vi fortfarande står på den här adressen i Stockholm så kan dom inte påbörja arbetet förrän vi skrivit över oss till den nya.

- Igår gjorde jag en adressändring som kommer bli aktiv samma dag vi flyttar 3 Juli.

- Hemförsäkringen finns genom facket som jag betalar, känns skönt att det redan fanns.

Likes

Comments

Just nu står maten i ugnen, kaffet blev precis klart och jag väntar på samtal från försäkringskassan om framtida bostadsbidrag. Listan blev klar igår och idag fick jag bocka av lite på listan och varje gång något bockas av känner man sig lite mer lättad. Är det på listan det viktigaste? Ni får gärna säga till om jag glömt något.

Likes

Comments

Nu börjar vår flyttresa. 1 Juli flyttar vi in i lägenheten och fram till dess så kommer vi behöva gå igenom varenda liten sak här hemma och besluta oss om det ska med eller inte. Jag kommer även behöva göra en lista som man kan bocka av efter varje sak som är gjord, handlar om att jag själv ska kunna hålla mig lugn och inte känna mig stressad.

Ni läsare kommer få följa med i varenda steg vi tar och jag kommer även att lägga upp listan här på bloggen när den är gjord. Det här kommer bli så roligt men ändå lite jobbigt att jag ska lämna mitt älskade Stockholm, det positiva är att det endast tar en timme med tåg så det är ingen lång resväg direkt.

Yay, vi har fått lägenhet !!!!!

Lånad bild från Eskilstuna kommun.
Bilden är tagen från ett område andra sidan av stan från där vi kommer bo.

Likes

Comments

I Torsdags kollade vi två lägenheter och helt ärligt, vi älskade den andra lägenheten även fast den var utan balkong. Det är en stor tvåa men vi har sagt att sovrummet blir Elizabeths och vi tar vardagsrummet.

Hyresvärden sa att jag och Dennis skulle prata ut till Måndag och då ska vi höras på telefon. Betyder det att vi ska ha ett svar som ja eller nej då? Eller betyder det bara att hon vill veta om vi är intresserade och har några före som måste svara först? Hjälp mig, vad kan det betyda?

Inflytt på den lägenheten vi vill ha är 1 Juli. Vi får vänta oss se tills på måndag, det är då vi kommer få alla frågor besvarade. Spännande spännande!

Likes

Comments

Vi sitter på tåget mot Eskilstuna och om cirka en kvart är vi framme. Vi ska först hälsa på min syster Madde på jobbet för att sen åka till min mammas jobb och hälsa på resten där. Där mamma jobbar finns även mina andra två systrar, ena jobbar där och andra går i skolan.

Vi ska på första lägenhetsvisningen 14.15 och den andra 15.00. Båda ligger i samma område så det tar cirka 5 minuter att gå mellan dom två husen.

Måste försöka få Elizabeth sova en stund nu så hon orkar med resten av dagen. Ha en fortsatt bra dag, kram på er alla!

Likes

Comments

Som ni vet var jag på vårdcentralen idag och kollade näsan men passade även på att kolla min psoriasis.
Läkaren kunde inte riktigt se om något skadats i näsan eftersom hennes instrument inte räckte till, hon ska skicka en remiss till öron-näsa-hals mottagningen. Så länge kommer jag få testa Mometason Evolan som ska sprayas upp i näsan 2 gånger om dagen. Hoppas det kan hjälpa lite men hon tror att nerverna skadat luktsinnet osv när jag gjorde illa mig så det är inte säkert att den här sprayen kommer lösa något.

Min psoriasis blir värre och värre med dagarna så jag bad läkaren skriva ut lite salvor som ska hjälpa. Två av mina salvor fanns inte inne så en beställning kommer att göras, kommer ta cirka 2-3 dagar innan dom är i lager. Får räcka med Elocon så länge. Dom gjorde även en odling på min ena nagel för att verkställa att det verkligen är psoriasis och enligt mig kändes det lite onödigt eftersom jag vet att det är psoriasis men dom vill antagligen inte ge mig något som dom inte är 100% säkra på.

Imorgon åker vi till Eskilstuna och tittar på första lägenheten sen på fredag tittar vi på den andra. Jag tror att det är imorgon vi kommer känna om det här valet är rätt eller inte, jag har varit ganska osäker på om jag verkligen vill lämna Stockholm. Jag tror det här kommer bli bra.

Likes

Comments

Ni sitter vi här på vårdcentralen och väntar på att klockan ska bli 9. Vi är oftast tidiga för jag vet hur mycket tiden kan dra ut när man har barn. Dennis skulle egentligen ha henne hemma men han hade svårt att vakna så hon får följa med mig idag.

Jag ska undersöka näsan och se vad problemet är, hoppas dom vet det för det påverkar min vardag.

Likes

Comments