Header

I mina öron, Vardag, Viktresa

Solen skiner och vad är inte bättre än att ta en promenad då?
Lyssnade på #schulmanshow och har nog inte skrattat så mycket åt en podcast på länge. Rekommenderar verkligen den podcasten om man är på dåligt humör och vill skratta lite, i alla fall om man har den humor jag har. 3 1/2 timma kvar tills jag får packa ihop och röra mig hemåt, tänkte att jag skulle ta en promenad efter jobbet men huvudet hann ikapp och insåg snabbt att det är mörk när jag kommer hem. Så får bli en tripp till gymmet och sedan hem och packa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag, Viktresa

Lämnade viola hos mormor en stund så jag kunde ta mig till gymmet och röra på mig, 35 min på crossen och jag känner mig nöjd över att jag håller igång mig själv. Åkte sedan ut till dom igen och tog en promenad ner till Lindö hamn om man nu kan kalla det så och matade änderna. Skönt att få umgås alla tre. Låg nog resten av tiden i sängen och halvsov. Varit väldigt trött i helgen och jag känner att mitt trötta jag verkligen kommer fram när det blir mörkt ute.

Hemma har jag rensat och plockat, slängt och börjat ta ner saker ifrån väggarna. Veckan som är blir det att packa inredning och få ner resterande hyllor och speglar ifrån väggarna.

Nu ska jag försöka sova, även fast jag vet att det kommer bli dåligt med sömn så måste jag försöka.

Likes

Comments

Viktresa

Vecka 2 har varit rätt jobbig, fel vecka och sugen på allt sött som går att få tag på! Men jag har lyckats hålla mig. Blev ju gott gott i fredags men jag känner att man måste kunna unna sig.

Vecka 2:s resultat blev iallafall -2 kg 👌🏻

Likes

Comments

Vardag, Viktresa, Fotografering

Älskar att när hon får välja kläder så är det i princip alltid rött och rosa samt klänning, men jag orkade verkligen inte bry mig idag!
Blev en cykeltur/promenad nu på morgonkvisten och nu ska frukosten intas, kvarg med havrekli och såklart en nocco skumtomte 👌🏼

Likes

Comments

Viktresa

Jag är verkligen inte den människan som tackar nej till godsaker, men jag får lätt ångest över att jag har unnat mig. Gurka med dipp, godis och lite popcorn var vad som intogs ikväll. Gurkan kan jag Leca med eftersom det bara i princip är vatten men godiset. Gah, va fan åt jag så mycket för ? Det är inte ens gott! Fan på ren svenska. Aja, alla är vi människor och vi måste få unna oss. Annars tror jag inte livet blir roligt eller att man kommer må speciellt bra av det. Unnar mig egentligen lite och att det tar längre tid innan man når sitt mål. Men idag har jag verkligen ångest. Satte viola i vagnen och slängde in ”att boozta en tjej” i öronen och knallade en promenad på 40 minuter. Har fortfarande ångest och vet att det kommer ta 2 dagar innan detta är borta. Men gjort är gjort, detta kommer jag aldrig lära mig.

Klockan är inte alls mycket men jag känner att kroppen behöver mycket sömn. Imorgon blir det en väldigt lång promenad för att minska ångesten lite.

Likes

Comments

Viktresa, Vardag, Fotografering

Jag jobbar som sagt på kontor, tar emot samtal och hjälper kunder med det dom behöver hjälp med. Men inland undrar jag verkligen vad det finns för människor i denna värld. Idag ringde en kund och skällde ut mig för något jag inte gjort. Han vägrade lyssna på mig och gick tom in med personangrepp. Han såg och lyssnade helt enkelt bara i sin egna tunnel och vägrade ta emot något eller någon information alls. Denna människa har jag aldrig pratat med förut och aldrig ens träffat men ändå kommer han med personangrepp. Då tror jag inte man mår så bra. Min älskade pappa/chef fick ta samtalet och lugnade ner mig. jävla pucko om jag får uttrycka mig så?.

Viola har påpekat flera dagar att hon har ont i magen men ”ingenting” händer så bestämde mig för att låta henne följa med till jobbet imorgon. Det är ju ändå fredag och kort dag!

Blev en lång promenad efter dagis och hon somnade i vagnen. Påpekar redan nu att jag vet att hon är 4 1/2 år och enligt många inte borde ha vagn, men den används endast i tillfällen som långs kvällspromenader så hon kan somna och jag få motion!

Viktor är påväg och det blir en massa mys resten av kvällen, Gu vad den människa gör mig lycklig ❤️

Likes

Comments