Header

Vardag, Fotografering

Fredag och snart får jag åka hem och ha julledigt jag med, äntligen! Min kära chef men även min pappa kan inte vara bättre, alla på jobbet har samlat ihop och fixade en liten gokorg till honom. Whiskey, Öl, choklad med diverse annat. Det är det minsta han är värd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I mina öron, Vardag

Denna tråkiga tisdag vill jag bara få överstökad, trött, grinig, uttråkad och allmänt bitter.
Ja, vi alla har dessa dagar och jag hatar dom. Kan jag inte bara få fredag och ledigt. Många lägger upp en fasad och vågar inte gå ut med att man har en skit dag ”bara för att allt ska se så bra ut utåt”, men jag tycker det är fel. Ingen människa mår bra varje dag.
Idag är det min tur att ha den dagen..

Likes

Comments

Fotografering, Vardag

Vaknade ganska skapligt och tog en promenad för att mata änderna. Kylan satte sig ordentligt i ansiktet men skönt med en morgonpromenad. Idag blir det inte många knop gjorda, synd att helgen går så fort!

Likes

Comments

Vardag

Världens vackraste tjej var pepparkaka igår på lussandet, sjöng som en solstråle och ägde hela golvet. Jag verkligen älskar att hon tog för sig. Det är min dotter det! Efter lussandet så fikade vi och cyklade sedan till affären för att köpa födelsedagsfika till mig. Blev gurka med dipp och lite tårta som satt fint i magen och som grädde på moset fick hon såklart sova hos mig. Dagen kunde inte varit bättre. Nu sitter jag på jobbet och ska försöka ta mig igenom denna dag med. Imorgon har jag endast telefontid mellan 08 - 12, så ska bli skönt med lite sovmorgon om jag får vara ärlig.

Likes

Comments

Vardag, Fotografering

En kort dag på jobbet, tog föräldraledigt för att kunna kolla på när V ska lussa på förskolan. Dagen till ära så fyller jag faktiskt år. Så blir att köpa någon tårta på vägen hem och mysa till det med lilltjejen hemma.

Likes

Comments