Foto, Nature, Family

Om du missade budskapet med bilden till vänster:
VISSA SAKER SKA MAN INTE BEHÖVA KAMOUFLERA.

Kall, intressant, rolig, mysig oc fin dag hade vi då vi fick besöka bla L på anhörighetsdagen på Livgardet, tydligen rekordmånga anhöriga med ca 1200 st som ville hälsa på sina nära och kära. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto, Food

För min del fick det blir vegitarisk burgare på bishop arms då efterfrågan på vegansk mat hade blivit för liteen på deras pub i Göteborg så dem hade tyvärr slutat med veganskt på menyn, tråkigt. Var iofs otroligt gott! 

Likes

Comments

Animals, Foto, Nature, Travel, Goals, Life goal
En av värdlens finaste skapelser - kon!
Övriga öland!

Ett av mina lifegoal var att gosa med en ko och på Öland fick jag för första gången vara i närheten av inte bara en ko utan massor av kor och wow vilka vackra och ståtliga liv de är! Att jag nu har gosat med dessa kosorna betyder inte att det är avklarat utan tvärt om, jag längtar tills jag får träffa dem igen! Cyklade såklart en hel del och hann även besöka Kalmars slott emellan kobesöken.


Ps. Du/ni som kommer att stötta döden för dessa underbara liv för att få en måltid att "njuta" av eller du/ni som kommer att stötta att dessa underbara liv blir tvångsinseminerade för att föda kalvar som tas ifrån dem för att du/ni ska få "njuta" av mjölken - USCH!

Likes

Comments