Header

RECEPT

2 dl havremjölk
1 näve frysta jordgubbar
1 näve frysta blåbär/hallon
1 mått JuicePlus Vanilla ProteinPowder
1 sked honung

10p 👌🏽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här kommer från botten av mitt hjärta.
Jag mår dåligt. Psykiskt. Allt känns för jävligt just nu och allt kommer ikapp mig. Kom hem från jobbet precis och ramlade ihop på golvet och bröt ihop. Jag kan inte sluta gråta.
Ja jag vet att man inte skall skriva om psykisk ohälsa på sociala medier men jag väljer att vara helt öppen med mig själv.
Jag känner mig så ensam, så jävla ensam.
Är alltid ensam hemma, pratar mest med min hund.
Jag känner många men känner mig ofta ensam.

Idag bröt jag ihop, och när man bryter ihop totalt -
Då kommer man till de där livlinorna. Vem skall man ringa?
Det är väldigt svårt och jobbigt att ringa ngn som absolut inte förstår och nästan tycker det är jobbigt när man är ledsen. Ännu jobbigare är det om det är den enda människan man vill prata med.

Man kan ju fråga sig hur MITT LIV kan vara "så jobbigt",
Eller "för mkt" när jag verkar lycklig.

Det finns många faktorer.
Här är några:

Privatliv
Jobb
Stress
Press
Kärlek
Prestation
Viljan
Otillräckligheten

Tro mig allt jag vill är att må bra. Men det är så många faktorer som gör att jag helt ärligt snart kastar in handduken.
Jag står och trampar vatten i den viktigaste delen i mitt liv. Jag vill vidare men alla beslut är inte mina. Snarare inga är mina.
Jag skriver ofta texter med penna på papper för att lätta mina tankar. Inte ens det hjälpte denna gången.
Idag tog min ork slut. Orken för att kämpa mer.
Orkar för att göra allt 150%. Den tog slut nu. Och så gör jag.

Likes

Comments

Efter jobb. Och vi chillar. Jag och min andra halva. Det blev inget Paris. Men det är ok, jag kan åka dit en annan gång.
Vad som hände med resan kommer i ett senare inlägg då man måste ingående förklara exakt vad som och hur man ser på saken utan att hema min Wall skall explodera med folks syn på mina åsikter 😬

Nu skall vi chilla vidare :)

Likes

Comments

Äntligen sitter jag på tåget till Köpenhamn för att ta mig vidare mot Paris ikväll. Men som alltid när jag skall göra ngt så är det problem.
Nu är det obehöriga på spåret och vi står still precis utanför Göteborg.
Hur kan man inte veta detta redan i Göteborg? Jag förstår inte varför det alltid blir såhär utanför Göteborg och STHLM. Det var samma visa sist jag skulle åka från STHLM, då hann vi komma till Södertälje sen har det obehöriga på spåret där med. HÅLL ER HEMMA FÖR FAN!

Hade jag vetat detta hade jag inte hoppat på detta tåget utan väntat in nästa. Ibland känns de som att de bara vill va på alla på tåget för att blippa alla biljetter så att de är förbrukade och man inte kan få pengarna tillbaka. Är det bara jag som börjar tröttna på det här?
Och vad gör folk på TÅGSPÅRET? Håll er HEMMA!

Mitt flyg går kl 19.20 men måste ju vara på Kastrup långt innan det, frågan är hur lång tid det här kommer ta? Vi har stått still här nu i ca 30 min. KUL

Likes

Comments

Igår var jag och hälsade på min mamma, hon bor i Dals-Ed. Eller rättare sagt i Nössemark, vilket ligger väldigt nära norska gränsen.
Det var jag min bror och Christopher, och även Jazz fick följa med på äventyret.
På vägen upp körde vi fel. Så vi fick se ganska mycket skog, och småvägar. Svensk natur är så fin, men dessvärre bara på sommaren. Jag iofs vintern alltid fin, men det är inte samma sak.

Där mamma bor är det ett sådant lugn så man vill aldrig åka tillbaka till storstaden igen. Det var väldigt skönt att få andas lite frisk luft igen, det känns som att det ändå var längesen man gjorde det.
När vi kom dit hade mamma tinat upp en tårta som vi åt, och jag fick träffa mammas nya pojkvän Sveinn.
Sen promenerade vi ner till mormors grav, tog vi en maskros på graven och tände tre ljus.

Vi hade så trevligt hela dagen, men när det var dags att åka hem så fick min mamma ett krampanfall och vi var tvungna att ringa efter ambulans. Det var nog en av de jobbigaste sakerna som hänt mig på länge, det var så längesen jag träffade min mamma och jag tror att vi båda har väldigt höga förväntningar om hur den här dagen skulle bli, så när jag sa att det var dags att runda av då fick mamma en panikångestattack och ett krampanfall. Det var otroligt jobbigt att se min mamma må så dåligt efter att inte att ha träffat henne på fyra år. Jag tror bara det blev väldigt mycket för oss alla, mycket känslor, mycket minnen.
Nu ligger mamma iallafall på sjukhuset i Trollhättan, och skall utredas för epilepsi vilket jag verkligen inte hoppas att hon har. Idag mår hon bättre så hon får nog åka vem snart.

Likes

Comments

Finns det ngt bättre än det här?
Precis varit ute på morgonrundan med lilleman så nu blir det frukost för oss och sen ut på stan igen och fota ❤️

Likes

Comments

Inte superjobbigt nu alls.

Likes

Comments

Föddes den här lilla räven. I Bosnien. Som en gatuhund.
Ingen älskade honom, hans framtid såg inte direkt ljus ut. Sen ville de mörda honom, fast han var en liten bäbis och helt hjälplös i den här stora världen.
Som tur var fanns en kvinna i Bosnien som gav honom en chans i världen. Hon räddade honom ifrån gatan tillsammans med hans systrar och mamma. Ingen av de andra överlevde. Men det gjorde min lilla krigare.

Jag fick ett kort till mig, sen 2 till. På en valp av det sötaste slag jag sett i mitt liv. Jag bestämde mig. Honom vill jag ha. De sa att han var energisk, bet sönder allt i hans väg. De sa att han kanske skulle bli en utmaning, jag brydde mig inte. Han var min. Jag visste det ju.
4,5 otroligt långt utdragna månader följde sedan.
Transporter som blev ändrade, kastrering som dröjde för Jazzen inte ville släppa ner kulorna, HEHE.

Tills en dag i september då han äntligen kom hem. HEM! Sen dess har jag varit fast. Jag och mitt barn, så känns det.
Idag är vi på väg till Köpenhamn för att fira Jazzens födelsedag och fota honom på Amager strand.
Lite nytta drar man ju själv med, ikväll blir det besök i mitt älskade Christiania.
Längtar efter en riktigt dansk öl och alla fantastiska individer man alltid träffar på!


Likes

Comments

/ Byxor H&M /
/ over-size kavaj DEFINE /
/ skor NIKE AIR FORCE /


\\ RF VISCONTI //

Likes

Comments

@ Joe Farellis. Härliga söndag!

Likes

Comments

Twitter
johannasnaell