Natur bilder

Min helg med bilder, den har vart magisk! I lördags var jag och Oscar ute på kvällen, men det mörknade så fort så vi bestämde med Anton att vi skulle gå ut på söndagen också. Det var ett bra val kan jag säga, tog nästan 300 bilder haha... Nu är ju träden perfekta i färg så det är svårt att inte knäppa för många bilder! Sista bilden har Oscar tagit, så fin!<3<3 Tänkte snart lägga upp några av de bilder jag tog när jag var i Chicago i september, får dock se när de kommer upp, har ganska mycket i skolan just nu. KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okategoriserade

1. Älskade Malö. <3

2. ....

3. Okänd sort blommor! (hjälp ;-) )

4. Min bästa moster aka Ironlady!

5. Tvätten torkade fort i blåsten...

6. Ingelas underbara pelargoner!

7. Min Baywatch baddräkt på tork, känner mig lite som Pamela Andersson med den på! ;-)

Lite blandade bilder från min vecka! En salig blandning haha... Hoppas ni alla har en fin sommar och att ni njuter av sommarlov/semester Kram. <3

Likes

Comments

Okategoriserade

Min fina bästis Tilde <3

Tja kompisar! Hoppas allt är bra med er, här är det bara fint. Sommarlovet har ju precis börjat för min del, vilket betyder att kameran är med näst intill hela tiden. :-) Har spenderat eftermiddagen med denna pinglan! Min finafina bästis. <3 Tänk att det vart vi sen dag ett, först våra mammor och nu vi! Du är bäst!

Likes

Comments

Okategoriserade

​Blåmes ungar.

Ni som känner mig vet ju hur rädd jag är för fåglar, haha... Jag har inget problem med fågelungar, det är de stora som jag helst håller mig ifrån! Dom här söta små Blåmes ungarna bor i en holk vid scoutstugan, och jag kunde VERKLIGEN inte hålla kameran borta. Så fruktansvärt söta!! Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar, det hade jag! :-)

Likes

Comments

Fanastic eight

Vad har jag gjort i helgen? Tackar som frågar.

1. Hängt med dessa godingar!

2. Spelat girarr med min vapendragare.

3. Myst med Ema <3

4. Gjort om hela Karins uterum till en megastor säng för "hajken".

5. Kramats!

6. Sagt "du är såååå söt" upprepat antal gånger till Hugo.

7. Ätit dessert värd att döda för! (Vi hade hajk för er som inte vet, och vad annars ska man äta i om inte kåsor?).

8. Och hängt ute i det fina vädret (som helt ärligt inte varade så värst länge haha).

Likes

Comments

Okategoriserade

Lite bilder jag tog för några veckor sedan när mamma, jag och mormor var i Göteborg över helgen. Vi åt god mat, gick på musikal (som var sååå bra!!) och strosade runt på Haga där mormor bodde som ung. Världens mysigaste stad, helt klart Sveriges framsida! ;-)

Likes

Comments

Fanastic eight

Oooooch del 3 från gårdagen! Dessa töser är så fotogeniska att det är löjligt, en fröjd att ta kort på er! Synd att solen försvann så fort som den gjorde, blir ju tyvärr inte lika tydliga bilder när det är sämre ljus.. :-( Eller lite tur var det kanske, annars hade jag haft ett ton bilder att gå igenom haha! En sak jag precis kom på att jag glömt att skriva: ALLA bilderna tillhör mig och får inte användas utan tillstånd. Tack på förhand. Happ happ det var allt för denna gången, hade!

Likes

Comments

Fanastic eight

Del 2 av våran mysiga kväll.<3 När solen försvann var vi fortsatt tappra och hängde ute tills det var bäcksvart (och en stund till haha!). Sista delen blir på bara Ema & Frida och den kommer upp så fort jag redigerat klart bilderna. :-) Hade!

Likes

Comments