Header

Hejsan alla! Nu kör jag och provar på att blogga på devote. Följ mig där!!
Devote.se/Johannacarlssonn

Så här får jag se ut idag
Tröja - Grant
Skjorta - Hollstorp
Byxor - Gina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Outofit Pic
Tröja- Chiquelle
Jeans - Gina
Klocka - Daniel Wellington

Nu ut och ponnytrimma!

Likes

Comments

Okej alvaret igen. Nya kurser, Proven planeras in och vi säger ja eller nej till de tillfället och man bara "Jag vill gå i passion imorgon". Nej men ni hajjar?

Känns som jag sovit i två dagar och vaknade imorse. Sportlovet har verkligen varit ett SPORTlov. Österike med full skid åkning dagarna långa i de härliga bergen med varm sol i ögonen. Livsfarligt, Man åker och blundar samtidigt. Men vad ska man göra?! Det var ju ett halvårsen det inte var ett ända moln på himmeln. Eeefter det hem mitt i natta och sen hämta hem mulen igen. Ja jag menar Maja. Packa upp allt och sedan hem och sova typ 6h för att sedan åka och lyssna på den där läraren. Bäst av allt är väll att få höra " Shiit vad brun du är "

Okej nog med negativa delar nu och vidare till den vanliga veckan som ser ut precis som alla andra veckor i mitt liv. Maja blir finare och finare för varje dag, Okej jag har bara ridit henne två dagar men har jag tur så går vi på en trappa uppåt ;) än så länge en dröm!

Hoppas ni har haft ett fett lov vänner så hörs vi imorgon med lite pics ifrån idag.... ;)

Ha en fin kväll <3

​Hon tar över min blogg..


Likes

Comments

Glöm inte min rabatt kord som ger dig 15%

Go lunch i solen. 12 grader!!

Oroligt vacker skidåkning längs bergen

Salzburg

Home
Hörs senare!

Likes

Comments

Wow hörni! Bad gastein var fantastisk. Så humla skönt att vara hemma hos djuren nu. Man ha ju alltid lite små frågor som cirkulerar i huvudet. Har Maja vatten? Har hon för tunt täcke? Tänk om hon fryser, Ja ni vet ;)

Sitter nu i den efterlängtade soffan, hästen är hemma och hunden lever. Maja hämtade vi idag hos min tränare. Körde 15:00 och beräknade vara hemma efter 17:00 men vi kom hem kl 20:00 men så är det väll för oss alla hästmänniskor. Det blev en bra & svettig träning ;)

Lastade in en fräsch häst som verkligen har haft det toppen. Inte bara super träning om dagarna utan också 2 stycken behandlingar av kiropraktor. Red henne idag och hon var en helt annan häst att rida. Väldigt luftig i stegen när hon är avslappnad men fortfarande lite spänd emellan åt men så småningom kommer hon nog bli tryggare i handen.

Ny plan och en fet riktig j*la skjuts har vi fort bara på dessa 4 dagarna och när hon blir rak och hittar balans så kommer hon verkligen vara DRÖM!

Likes

Comments

Inlägg i samarbete med Daniel Wellington. Hur fina är inte deras klockor? Ta du också och gå in på @danielwellington s hemsida och hitta din favorit med 15% rabbat med rabbat koden JOHANNADW. Den gäller fram till 31a Mars på alla köp ifrån deras hemsida💥 Ha en bra kväll

Klockan heter Sheffield och jag tid i rose gold. En stilren klocka som passar till mycket och utstrålar självförtroende och adderar attityd till din stil!

Ett snyggt matchande armband i rose gold som matchar kanon.

Likes

Comments

Imorgon blir det plåtning med Sofie igen. Var så längesedan vi fotade och nu när det är snö så får vi väll passa på. Idag reds Maja ute i snön på hack. Så bra när hästarna har sulor under. Då kan man rida på värsta snöfältet utan att de går på styltor.

Två bilder ifrån förra fotograferingen

Likes

Comments

Okey, 3 dygnet tror jag att det snöar här i Karlskrona och det är kaos överallt. Igår fick Maja hoppas studs i manegen. Idag när det inte blåser skulle jag vilja avsluta passet med galopp i paddocken. Cozy!

Dubbla täcke på igår i blåsten
Idag utser jag vinnaren av biljetterna!

Likes

Comments

Dagens pass var väldigt avslappnat och väldigt följsamt i början sen spårade det väll ut lite i slutet. En linje som inte gick. Tror jag gjorde den 6 gr men hästen bytte bara galopp över första?! Grrr... kanske någon känning i benet? Vi skiter i den linjen och hittar på något annat. Men kommer definitivt använda denna linjen igen, idag kom hon undan för detta men nästa gång! Då ska de fasen sitta. Tänker inte förlora, Okey?! Bra.

Kvällens pass bestod av bommar bommar & bommar. Det finns ju inget bättre än bom kaos i manegen. Överallt. Hittar alltid på nya linjer som är bra.
HÄR hittar ni video ifrån kvällens pass. Ingen lång video men ni får nöja er ändå!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw