Header

Idag var det äntligen dags för fotografering igen. Frida var här och tog några fina bilder i vår solen såhär en sommar kväll. Vi passade på innan vitsipporna har vissnat allt för mycket ;)
Otroligt taggad på att få se bilderna och känns

som dom blev så himla fina då ljuset ute verkligen var så fint!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Outofit Pic
Tröja- Chiquelle
Jeans - Gina
Klocka - Daniel Wellington

Nu ut och ponnytrimma!

Likes

Comments

Wow hörni! Bad gastein var fantastisk. Så humla skönt att vara hemma hos djuren nu. Man ha ju alltid lite små frågor som cirkulerar i huvudet. Har Maja vatten? Har hon för tunt täcke? Tänk om hon fryser, Ja ni vet ;)

Sitter nu i den efterlängtade soffan, hästen är hemma och hunden lever. Maja hämtade vi idag hos min tränare. Körde 15:00 och beräknade vara hemma efter 17:00 men vi kom hem kl 20:00 men så är det väll för oss alla hästmänniskor. Det blev en bra & svettig träning ;)

Lastade in en fräsch häst som verkligen har haft det toppen. Inte bara super träning om dagarna utan också 2 stycken behandlingar av kiropraktor. Red henne idag och hon var en helt annan häst att rida. Väldigt luftig i stegen när hon är avslappnad men fortfarande lite spänd emellan åt men så småningom kommer hon nog bli tryggare i handen.

Ny plan och en fet riktig j*la skjuts har vi fort bara på dessa 4 dagarna och när hon blir rak och hittar balans så kommer hon verkligen vara DRÖM!

Likes

Comments

Inlägg i samarbete med Daniel Wellington. Hur fina är inte deras klockor? Ta du också och gå in på @danielwellington s hemsida och hitta din favorit med 15% rabbat med rabbat koden JOHANNADW. Den gäller fram till 31a Mars på alla köp ifrån deras hemsida💥 Ha en bra kväll

Klockan heter Sheffield och jag tid i rose gold. En stilren klocka som passar till mycket och utstrålar självförtroende och adderar attityd till din stil!

Ett snyggt matchande armband i rose gold som matchar kanon.

Likes

Comments

Imorgon blir det plåtning med Sofie igen. Var så längesedan vi fotade och nu när det är snö så får vi väll passa på. Idag reds Maja ute i snön på hack. Så bra när hästarna har sulor under. Då kan man rida på värsta snöfältet utan att de går på styltor.

Två bilder ifrån förra fotograferingen

Likes

Comments

Okey, 3 dygnet tror jag att det snöar här i Karlskrona och det är kaos överallt. Igår fick Maja hoppas studs i manegen. Idag när det inte blåser skulle jag vilja avsluta passet med galopp i paddocken. Cozy!

Dubbla täcke på igår i blåsten
Idag utser jag vinnaren av biljetterna!

Likes

Comments

Dagens pass var väldigt avslappnat och väldigt följsamt i början sen spårade det väll ut lite i slutet. En linje som inte gick. Tror jag gjorde den 6 gr men hästen bytte bara galopp över första?! Grrr... kanske någon känning i benet? Vi skiter i den linjen och hittar på något annat. Men kommer definitivt använda denna linjen igen, idag kom hon undan för detta men nästa gång! Då ska de fasen sitta. Tänker inte förlora, Okey?! Bra.

Kvällens pass bestod av bommar bommar & bommar. Det finns ju inget bättre än bom kaos i manegen. Överallt. Hittar alltid på nya linjer som är bra.
HÄR hittar ni video ifrån kvällens pass. Ingen lång video men ni får nöja er ändå!

Likes

Comments

Tävling i samarbete med Eurohorse!!
Avslutas på torsdag, som det står på bilden vinner du alltså 2 biljetter för valfri dag på mässan, how good? be with!!

Tävlingen hittar du på min Instagram - @jjohannacarlsson

Likes

Comments

Godmorgon regniga Karlskrona. Inte lite heller. Men vad säger vi.. finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, right :)

Kan faktiskt vara mysigt att sätta på sig regnkläder och be ge sig ut i regnet. Känslan sen när man kommer hem i värmen och ta en extra filt över sig. Och att stoppa om sin mysponny med den gul randiga ylle filten är ju rena rama matte kärlek! Ett stort tips till alla hästtjejer och killar, ylle filten, DEN BOR JAG I!! Helt seriöst. Så otroligt varmt och skönt med ett stort täcke att lägga över hästen som man själv kan stoppa om sig, typ så 🙂

Okey, planerna har ändrats till INGET, eller jo lite. Tanken var väll lite så att dra till en clinic. Men känner att jag vill bara ta extra tid idag till fix i stallet. Majas Box ska få en riktig skura. Underlaget ska fräschas upp. Översta lagret ut, bedd får stanna, ny halmpellets in. Majas man & svans ser ju också ut som hej kom och hjälp mig. Manen är alldeles för lång för min smak och svansen skriker efter en varm tvätt. Dessvärre har vi bara kallvatten i spolspiltan... SUCK!

Hörs senare idag, ha en bra lördag så länge!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw