Kolla in dessa fina änglar! Design by glowii gör super fina änglar och beställer du en så lovar jag att de gör dig nöjd! Då kan designa ditt lyckosmycke själv och det fina tusen olika pärlor. Blanka, glittriga, små stenar i osv.

Ni kontakta dom på Instagram - designbyglowii

Likes

Comments

Bilder ifrån igår!

Likes

Comments

En snabb blick på 2016!

Laget tog guld, snart div 1

Tobbe camp, en fantastisk helg där man tog stort ansvar, vänner för livet och enades träning

Massa fina sommarkvällar med vänner!!

Samarbeten
Design by glowii - lyckosmycke, Sofie Andersson photo graphy - fotograf, Hinza - väskor och Alequi - hästprylar

Många vändor upp till Sthlm<3

Fina placeringar trots 20 grader

Fotograferingar 2016

Likes

Comments

Hoppas ni hade en fin nyår!! Fullt upp att hålla hunden lugn.

Igår (nyårsafton) åkte vi till waalers och tränade med Maja. Fanns inte än fläck på henne som inte var svettig haha. Det är ett tufft problem hon har då de påverkar oss mycket i hoppningen och i allmänhet. Men hon var super duktig hela dagen igår. Passen med Helen blir bara enklare för varje träning. Känns bra att det sker förändring!

Så roligt att träna för waalers. Alltid så trevliga och hjälpsamma samt att deras träning handlar om att det ska va så stor utsträckning som möjligt skall ske på hästens vilkor. Hästen får alltså själv komma fram till bettet genom deras trix istället för att man tvingar.


Lite fakta - de har arbetat med dressyrridning i Los angels, Kalifornien och därefter 20 år i Norge där de byggde upp ett stort ridcenter med 70 boxar. De jobbar med tillridning, hästar till försäljning och även dressyrhästar för tävling. De har deltagit i stora tävlingar så som EM, VM, Grand prix nivå.

Likes

Comments

Stallet fixades imorse som vanligt. Träningen gick super bra. Tränaren red mestadels då vi har ett problem med Maja som måste lösas. Hon var sne musklade när hon kom till mig och det är ett problem som jag inte kan lösa själv då hon hänger sig i en tygel hela tiden och har inte den balansen som hon måste ha i både hoppning och på marken. Svårt att förklara...

Idag kommer ett inlägg om fyrverkeri, gissa min åsikt...
vad tycker du om raketer? Ska du skjuta?

Likes

Comments

Nu är vi på väg hem ifrån en veterinären med Maja. Kollade lite så att hon inte har ont någonstans och allt är som de ska. Vi gjorde böjprov, longerade, jag red lite och röntgade. Fräsch häst har vi med oss hem👌🏻 Så nu är vi redo och kan bara tuta och köra nästa år!

Jag tycker de är bra att kolla upp sin häst så att den inte har ont någonstans eller någon annan liten grej som man inte lagt märke till. Samtidigt som jag tycker att de kan vara skönt att veta att sin häst mår bra i kroppen också.

Vi kam väll alla konstatera att hon är världens sötaste?!

Likes

Comments

Stallet fixade jag i förmiddags och Maja fick en sko och jag passade på att rida efter de. Jag ska ha en frågestund om man kan kalla det de, ställ frågor till mig eller Maja på Instagram eller här i kommentarerna! Frågorna kommer spelas in i en video. Kommer ut idag eller imorgon.

Länk till min kanal finns i förra inlägget!

Likes

Comments

Jag laddade idag upp mitt första klipp på youtube, tänkte bli lite aktiv där. Dock är jag helt nybörjare så jag lär mig nytt efter hand. Kvalitén på videon är inte den bästa men det bero på att den har skickats mycket och har efter hand fått sämre kvalité.

Ni hittar klippet HÄR 

Ni känner nog igen liten del av videon men eftersom jag har bytt telefon är dom de enda videorna jag har.. Ni får jätte gärna skriva vad ni skulle vilja se!

Likes

Comments

Är det ens någon mening att göra ett inlägg nu, någon som läser?

Fett chill dag. Hoppas ni har haft en mysig juldag. Mormor stannade över hos oss sen igår så vi har bara chillat, gjorde en kladdkaka till fika i eftermiddags. Tyvärr har vi inte fått tag i någon hovslagare ännu... Men de är kanske inte så konstigt....

Hästtjej. Hästkläder över allt. Mycket uppdate imorgon? Maybe, you know me..


Likes

Comments

Dagen efter kaoset, kan man säga så? Jag gillar kaos.

Hästarna är utsläppta och Maja får stå i en stor halt hage tils hon fått en sko. Hon lyfter på hoven och försöker berätta att hon har ont.. Gulligt, hoppas hon fattar att jag vet.

Men kolla bilderna. Inget filter I promise!

Blev så nöjd över mina julklappar igår och är så tacksam över allt!

Likes

Comments