Inlägg i samarbete med Daniel Wellington. Hur fina är inte deras klockor? Ta du också och gå in på @danielwellington s hemsida och hitta din favorit med 15% rabbat med rabbat koden JOHANNADW. Den gäller fram till 31a Mars på alla köp ifrån deras hemsida💥 Ha en bra kväll

Klockan heter Sheffield och jag tid i rose gold. En stilren klocka som passar till mycket och utstrålar självförtroende och adderar attityd till din stil!

Ett snyggt matchande armband i rose gold som matchar kanon.

Likes

Comments

Imorgon blir det plåtning med Sofie igen. Var så längesedan vi fotade och nu när det är snö så får vi väll passa på. Idag reds Maja ute i snön på hack. Så bra när hästarna har sulor under. Då kan man rida på värsta snöfältet utan att de går på styltor.

Två bilder ifrån förra fotograferingen

Likes

Comments

Okey, 3 dygnet tror jag att det snöar här i Karlskrona och det är kaos överallt. Igår fick Maja hoppas studs i manegen. Idag när det inte blåser skulle jag vilja avsluta passet med galopp i paddocken. Cozy!

Dubbla täcke på igår i blåsten
Idag utser jag vinnaren av biljetterna!

Likes

Comments

Dagens pass var väldigt avslappnat och väldigt följsamt i början sen spårade det väll ut lite i slutet. En linje som inte gick. Tror jag gjorde den 6 gr men hästen bytte bara galopp över första?! Grrr... kanske någon känning i benet? Vi skiter i den linjen och hittar på något annat. Men kommer definitivt använda denna linjen igen, idag kom hon undan för detta men nästa gång! Då ska de fasen sitta. Tänker inte förlora, Okey?! Bra.

Kvällens pass bestod av bommar bommar & bommar. Det finns ju inget bättre än bom kaos i manegen. Överallt. Hittar alltid på nya linjer som är bra.
HÄR hittar ni video ifrån kvällens pass. Ingen lång video men ni får nöja er ändå!

Likes

Comments

Tävling i samarbete med Eurohorse!!
Avslutas på torsdag, som det står på bilden vinner du alltså 2 biljetter för valfri dag på mässan, how good? be with!!

Tävlingen hittar du på min Instagram - @jjohannacarlsson

Likes

Comments

Godmorgon regniga Karlskrona. Inte lite heller. Men vad säger vi.. finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, right :)

Kan faktiskt vara mysigt att sätta på sig regnkläder och be ge sig ut i regnet. Känslan sen när man kommer hem i värmen och ta en extra filt över sig. Och att stoppa om sin mysponny med den gul randiga ylle filten är ju rena rama matte kärlek! Ett stort tips till alla hästtjejer och killar, ylle filten, DEN BOR JAG I!! Helt seriöst. Så otroligt varmt och skönt med ett stort täcke att lägga över hästen som man själv kan stoppa om sig, typ så 🙂

Okey, planerna har ändrats till INGET, eller jo lite. Tanken var väll lite så att dra till en clinic. Men känner att jag vill bara ta extra tid idag till fix i stallet. Majas Box ska få en riktig skura. Underlaget ska fräschas upp. Översta lagret ut, bedd får stanna, ny halmpellets in. Majas man & svans ser ju också ut som hej kom och hjälp mig. Manen är alldeles för lång för min smak och svansen skriker efter en varm tvätt. Dessvärre har vi bara kallvatten i spolspiltan... SUCK!

Hörs senare idag, ha en bra lördag så länge!

Likes

Comments

Både idag och igår sov jag till 10, så skönt. Att bara få vakna av sig själv.

drog in till stan och tog en lunch med padre och sedan stallet

Till dagens ridpass. Första ridpasset på en vecka. Semester har vi båda haft, jag kanske lite mer än henne ;)

Spänd, pigg och springig. Där har vi orden. MEN i slutet var hon en dröm!

Väldigt spänd i början och då blir det att hon höjer nacken som en giraff och då är det bara sitta och vänta in henne. Ingen mening att börja plocka och tvinga ner henne för då är hon inte avslappnad en då. Jobbade mycket med att ha henne jämn och stadig på tyglarna. Förr red jag mycket bara på ytter men nu kan jag ha henne på båda tyglarna. Blir lite vinglig ibland i små volter då hon är jämn att hålla balansen i den handen. Hon trillar ibland över på ytter. I hoppningen ska man kunna rida hästen i båda händerna så att säga. Gjorde mycket övergånaar i slutet för lite bakbens träning. Galoppen var väldigt rolig tydligen, huvudet gick som en propeller. Så kul när hästarna är glada!


Hittade denna bilden långt ner i flödet.. Två år sedan. Inga rumpmuskler och sne musklad. Det var mycket jobb. Vad är det vi har köpt för häst var frågan vi ställde till oss själva men wow vilken utveckling. Ska bli så roligt att se hur långt jag kan utveckla min första egna häst. Kan garanterat säga att jag har utvecklat henne mer än hälften själv och det har vi lärt oss mycket på. Hon hade grunden när hon kom, men inte mer. Själv kan jag defenitivt säga att jag har blivit en helt ny ryttare. Känns coolt att så mycket faktiskt kan förbättras på knappt 2 år!!

Likes

Comments

Varför följer vi bloggar? Hur kommer det sig att att du dag efter dag klickar in på den bloggen blogg? Vad är det som är så intressant eller görs intressant? Förmodligen det vi inte kan får nog av..

Foto- Frida linbäcke

Ibland kan jag känna mig stark här på bloggen. Jag vågar ju trots allt öppna upp mig för hur många som helst och välkomna in i min cirkel men det finns en dörr och där inne i det rummet är de PRIVATA tankarna som jag oftast inte går ut med. Men händer. Detta måste väll betyda då att vi är starkare än de anonyma människorna?

Gör mig nu en tjänst och svara på min fråga nedan för i kommentera.

Vad får dig att läsa min blogg, vad är det som drar dig hit?
Hörs sen!

Likes

Comments

Frukost!! Så gott och äta frukost i Caféer, som hotell frukost;)

Starbucks går alltid hem. En go croissant men gott tillbehör & så delade jag och pappa en croissant med choklad. Dock var de mesta uppätet på bilden. Men men.

Likes

Comments