Maja fick gå i skogen idag. Lugn runda med någon liten galopp men mest skritt.
Snart är denna vecka över och det är jag såå tacksam över för det har varit något i skolan varje dag. Redovisning, prov och allt vad det nu är. Jag måste säga att jag litar ganska bra på mig i skolan, jag menar att jag är bra på att lösa när det blir problem haha. Hoppas ni förstår!
Inte bara detta så har jag också haft lite ångest över att jag inte varit så mycket i stallet pga all tid till plugg. Jag älskar att ge mina fyrbenta vänner kärlek och jag märker på Maja när hon får för lite för hon blir jätte sur.... på mig :(

Men imorgon kl 12 börjar höstlovet och hela lovet ska jag spendera i stallet. Dock ska jag till Stockholm över en dag men jag vet att hon kommer passas bra av tjejen som ska ta hand om henne den dagen!

I helgen blir det ingen tävling. Den är tyvärr inställd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För någon vecka sedan blev jag sponsrad av design by glowii. Det är ett företag som gör hästsmycken tex lyckåänglar som jag fastnat lite extra för.

Igår hade vi vårt första samarbete och jag valde en guldig ängel som ska sitta på mitt Dyon träns.

Vill ni också designa eran egen lyckåängel så gå då in på desginbyglowii på instagram och kontakta dom där. Ett bra pris dessutom!

Likes

Comments

Dagens pass för Ninni gick helt fantastiskt!!
Hon var väldigt pigg och fin som vanligt, nej jag skojar haha, vi har våra svackor vi med men hon var riktigt fin!!
Övade på uppridningen men mest galoppfattning där hon trycker upp huvudet lite vilket inte ser så snyggt ut.
För mer updatering så lägger jag upp på instagram varje dag - jjohannacarlsson

Likes

Comments

Igår gick Maja lungt i ridhuset. Igår satt jag även och planerade veckan vilket jag vill börja med varje söndag. Jag gjorde det förra veckan med och det blev verkligen riktig träning och varierande vilket är den bästa träningen. Själv är jag väldigt dålig på att planera så ska nu försöka göra det så mycket som det går även med träningar och tävlingar så det blir den perfekta dagen att prestera.

Måndag/idag
Vila, Maja vilar ofta på måndagar vilket jag tycker passar oss bäst.

Tisdag
Träning för Ninni, öva på delar ifrån LB:1

Onsdag
Hopp/markarbete, tänker mig 4 galopp bommar sedan hinder

Torsdag
En lugn runda i skogen så hon får återhämta sig men även inte stå helt

Fredag
Rida igenom LB:1

Lördag
Tävling

Söndag
Skogen

Här Har ni min planering denna vecka. I eftermiddag tänkte jag skriva något åsikts inlägg av något slag.

St hippoly, bästa fodret enligt mig! Kanske skulle göra ett inlägg om vad Maja äter för foder och vad jag tycker om det? Hmm....

Likes

Comments

Maja har nu fort gå mycket i skogen vilket jag tycker är kul. Jag rider ut själv vilket jag tycker är nyttigt då vi lär oss att lita på varandra osv. Framförallt tycker jag det är såå mysigt att rida ut själv dock blir hästarna oftast titigare.

Jag längtar gärnet till sportlovet. Ska till stockholm två svängor och har saknat huvudstaden mycket.. För er som inte vet så har vi en lägenhet där. Har inte bestämt mig men imon eller på onsdag ska Maja får gå över galoppbommar. 

hörs!

Likes

Comments

Shit satt verkligen och rå pluggade matte inför dagens prov. Skyndade mig ut direkt efter skolan och eftersom maten inte var på min sida så hann jag snabbt inom Maxi. Just nu har vi ganska tufft i skolan. Mycket prov i många ämnen och allt ska matas in samtidigt. Svårt tycker jag. Men matten kan jag nu skicka ut ur andra örat.

Dagens prov är jag väldigt nöjd över. Matte är inget jag är bra på som jag tror ni vet. Sagt det många gånger men tänk om jag bara kunde allt och fattade precis allt i matten. BIG DREAM!! Men vet ni!? Jag löste en A uppgift så vi får se vad betyget på provet blir!

Kolla vad fin!!

Likes

Comments

Har nyligen kommit igång med bloggandet igen då jag hade en paus för jag hade så kallat bloggtorka. Under den tiden har jag även fått en hel del nya följare som inte vet så mycket om mig och min cirkel. Så detta inlägget får ni helt enkelt veta mer om mig.

Jag går i åskurs 8:a i skolan med inte så mycket hemma plugg vilket gör att jag hinner med rätt mycket på vardagen. Den tiden spendera jag i stallet där jag har min D-ponny (Maja). Jag köpte henne när hon var 7 år och hon var väldigt grön när hon kom till mig och även väldigt smal. Jag ägnade 1 års tid på att få henne fin i kroppen och vår första riktiga tävling startade vi i våras/somras. Vi har nu hållit igång med tävlandet i ett halv år och tagit oss ifrån LD-LB med placeringar. Vi placerade oss även som 3:a bästa D-ponny ekipage i hoppning i mitt distrikt i slutet av Augusti. Vi har även en del placeringar i dressyr. 2 av 4 starter vi gjort har varit vinst.

Hur häftig var inre himmelen när jag red ut här om dagen!?

Jag som person är den spralliga och glada typen. Jag gillar att hänga med vänner och lära känna nya människor men jag måste också säga att jag trivs också att vara med mig själv. Jag har väldigt mycket planer om hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden och början skulle jag vilja säga till detta har redan börjat. Jag älskar och tävla det är de bästa jag vet men den tävlingsmänniskan som blir sur på hästen vi de tillfällen är inte jag utan jag ser istället motgångarna som bränsle!

Likes

Comments

Sysslorna i stallet gjorde jag ihop med när jag tog ut hästarna imorse. Idag ska jag även rida igenom Lb1 för imorgon ska vi åka och tävla. Dock så såg jag på startlistan att det är väldigt duktiga dressyr ryttare jag möter men jag skulle mer vilja säga att dressyren tävlar man också mycket mot sig själv. Jag gör det i alla fall. Då menar jag att " denna gången ska jag få fyra stycken åttor" eller att man ska slå sitt procent rekord. Det är de som är det roliga i dressyr tycker jag att man få poäng för varje del. I hoppningen är det ju så att river man ett hinder så är det ju nästan kört om ni förstår vad jag menar.

Oj nu kom vi in lite för mycket på de men såklart ska jag packa och putsa med men det blir ingen tidig morgon imorgon startar kl 12:24 och tävlingsplatsen är en halvtimme härifrån. Skönt!!

Likes

Comments

Hösten är verkligen här!! Hängt fram de mysiga och lite varmare kläderna på klädstången.
Maja fick på sig ett lite varmare täcke idag och jag har nästan längtat efter att få sätta på henne täcke. Ser så mysigt ut!!

Maja är nu mera igång igen!! Hon visade inga täcken på att hon hade ont igår när vi hopptränade för Lennart lindelöw. Hon var så glad och positiv igår och känslan att få flyga över hinder igen på 1 månad är obeskrivlig.


Foto- stinafoto.se

Hade egentligen tänkt mig en uteritt idag men eftersom regnet fortfarande faller så blir det lite jogg i ridhuset ikväll.

Likes

Comments

Igår tränade vi markarbete. Super bra övning älskar verkligen den träningen!! Vi hade bommar med och sen mycket övergångar. Det gick super och Maja kändes väldigt mjuk i kroppen och halsen. Hon hade väldigt mycket energi så i början trippade hon ganska mycket så hon ställde sig lite på bakbenen en gång haha. Bus Maja!

Bilden är tagen av Nellie. Fanny, jag och Smilla.

Hon älskar verkligen att vara igång igen! Maja är alltid så positiv till att arbeta! Igår kanske hon var de lite för mycket och har dom senaste dagarna knappt hunnit sitta upp. Igår hoppade jag upp i farten haha..
Älskar pigga och glada hästar!!!

Likes

Comments