Heeej fina ni! Vet att bloggen hamnat lite åt sidan den här veckan med tanke på att jag äntligen påbörjat målning här hemma!

Igår la vi grunden i köket och hängde även upp mina nya sammetsgardiner i vardagsrummet. Känns så lyxigt!

Så fort allt är klart här hemma kommer jag givetvis visa er så håll ut.

***

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lördagar med vänner är guld. Igår åkte jag hem till min vän Oskar och Matilde för middag och Erik skoglunds boxningsmatch. Vi beställde mat från ÄT och tog med hemservice till dom. Måste faktiskt äga att deras hemsida är så grym och enkel!


Till matchen kom även Emma och Oscar så vi satt bänkade framför matchen som förövrigt var bra men orättvis. Är dock inte bra på boxning och allt vad det innebär men det varroligt att se. 

Använde förövrigt min nya kappa som jag kommer använda mig flitigt av i höst/vinter! Dessutom så värd priset. Så därför en dålig mobilbild bara för att visa er den.

Nu ska jag sätta på brorsans hockeymatch på tv och bara njuta av en ledig dag! 


Likes

Comments

Man kan ju sitta i timmar och kolla igenom Pinterest. Får sån enorm inspiration därifrån.

Godmorgon förresten! Idag ska jag starta dagen med ett sprint pass men senare möte jag bocka av några timmars jobb.

Ikväll däremot vankas en mysig kväll med människor jag gillar och gårdagen blev den samma. Äran enormt tacksa för alla fina vänner jag har runt om mig. Nej nu måste jag bege mig.

Ha en fantastisk dag!

***

Likes

Comments

Äntligen fredag! Hur kan det alltid vara lika skönt. Hur som helst har planerna ändrats denna helg. Planen var att följa med min kära familj till Dalarna över helgen men med mycket jobb att göra valde jag att stanna hemma. Så blir mycket träning och en mysmiddag hos några favoriter på lördag. Så ser fram emot denna helg!

Hoppas ni alla får en underbar helg <3

***

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sitter nu inlindad i massor med filtar i en kall ishall i Södertälje. Brorsan spelar nämligen premiärmatch ikväll! Så roligt att det drar igång igen.

Satte på mig så mysiga kläder som möjligt vilket blev en stor stickad tröja till ett par skinnbyxor en kombo jag definitivt kommer köra mycket i höst!

Tröja Här! Och byxor Här!

***

Likes

Comments

Först och främst, godmorgon mina vänner! Ni vet när man är enormt nere och ledsen i själen är jag extremt glad över att ha min familj vid min sida. Efter en hel helg med dom har denna vecka blivit så enormt mycket bättre ön förra. Vad skulle jag göra utan min familj <3

Såhär såg min middag ut igår. Alltså som min frukost vanligtvis ser ut. Kan. Inte. Få. Nog! Älskar denna kombon. Annars är det havregrynsgröt som ligger i skålen vilket också är en favorit på morgonen.

Ikväll är det hockeymatch på g. Ska bli riktigt roligt!

Ha en underbar dag!

***

Likes

Comments

Nya inlägg