Mobilbild från i lördags.

Idag står packning på schemat för på lördag åker vi iväg till Malaga!

Ni kan gissa om jag längtat efter detta. Värme, en bränna, god mat och allt som kommer till.

Har faktiskt aldrig varit i spanien tidigare så ska bli extra roligt att åka dit också.

Men först gym!

***

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder lånade från Pinterest.

För er som följt min blogg ett tag har förstått att jag har ett stort intresse för inredning så ni kan ju tänka er hur lycklig jag är som kan inreda mitt egna nu när jag bor själv.

Något jag inom inredning fått upp ögonen för mer och mer är färgskalan grå. Så fort allt kommer på plats är hemma så lovar jag att ta lite mer bilder på hur det ser ut här.

***

Likes

Comments

Klev innan för dörren och slängde väskan på marken samtidigt som jag suckade för att jag var tvungen att fixa matlådor och skulle sitta ensam hela kvällen tills jag fick ett samtal från Alicia som förändrade hela min annars tråkiga kväll till en väldigt mysig kväll istället.

Solen och värmen smög sig fram mot eftermiddagen/kvällen vilken gjorde att en vattenmelon verkligen fick en somrig touch av det hela. Alltså hur gott??

Satt och lyssnade på musik och låssades att jag hade balkong så länge värmen höll i sig. Sen kom mamma och pappa förbi en snabbis och hjälpte mig fixa upp en byrå i hallen. Det går sakta men säkert framåt här hemma.

Givetvis blev det kyckling och potatis till middag med en touch av pesto och fetaost. En riktig favorit om man vill lyxa till sin tråkiga "potatis och kyckling" måltid.

Med andra ord en måndag som blev över förväntan. Det är sånna här spontana kvällar man minns <3

***

Likes

Comments

Contains affiliate links
(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Träningstopp Här. / Byxor gamla från stadium


Fick förra veckan hem denna supergulliga topp. För er som såg min vlogg skymtade denna på filmen så tänkte att jag skulle visa hur den satt på. Och just idag får Ni även rabatt på sportprodukter på Nelly.com

Fullkomligt älskar den som sagt. Fick flera frågor över var den kom från så klicka på länken ovan för att komma direkt till toppen. Träning blir ju så mycket roligare med snygga kläder på!

***

Likes

Comments

Trots en hel del måsten har jag även hunnit njuta av det underbara vädret och spenderat tid med älskade personer.

Såhär mysigt hade vi det i lördags när vi spenderade kvällen hemma hos Daniellas föräldrar.

Ikväll är det tillbaka till rutinerna och tillbaka till träningen, vilket ska bli superskönt! Precis som en vecka ska startas.

***

Likes

Comments

..och så var det måndag igen! Denna vecka känns däremot inte alls lika jobbigt. Mycke måste bli gjort men en kortvecka är ju alltid lite lättare.

Och till helgen åker vi till Malaga! Denna resa kommer verkligen så lägligt. Så packa, fixa med lägenheten, träna, jobba och ja helt enkelt leva är vad jag ska hinna med att göra därför får jag bjussa på fyra bil selfies sålänge hehe.

***

Likes

Comments

Nya inlägg