​Blev lite smått förälskad i denna blus så den fick följa med mig hem från stan. Nu ska jag äta lite mat och sedan svira om till partyblåsan. Ikväll vankas det fest för ovanlighetens skull. 

***

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Plusgrader & lördag, är det inte underbart! Idag startade jag faktiskt min dag med sprint. Tufft att vara tillbaka till träningen men så otroligt roligt! tror min vilja tog över kroppens kapacitet idag men bra mår jag i alla fall.

Ska när som helt till Filippa som fyllt 23. Så ska fira henne lite nu på eftermiddagen <3

Hann med en runda på stan också för att finslipa på det sista inför hennes present men fick faktiskt själv (som alltid) med mig något hem till mig själv och det är faktiskt toppen jag tänkt ha på mig nu när jag ska iväg. Kanske kan ta en bild och visa er lite senare. Men nu måste jag skynda mig.

Ha en underbar lördag och njut av det fantastiska vädret!

***

Likes

Comments

inlägget innehåller reklamlänk från 
Bikbok

Fredagar massor med gott och mys-setet på! klingar fint i mina öron. Ikväll vankas en riktig myskväll i soffan framför let's dance men blev kvar på jobbet till 18 ikväll så lär vara rätt trött så en myskväll kan nog passa perfekt.

Ha en mysig fredag!

***

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag själv älskar sneakers, speciellt nu mot våren och sommaren. Köpte mina Stan Smith till förra sommaren och denna sommaren har jag ju köpt mina adidas nmd. Men såg att Nelly hade 50 % på mängder av sneakers så tänkte tipsa er för detta superpris!

***

Likes

Comments

" Det var en en sen natt i oktober månad. Vi låg i vår 1.40 breda säng och trots mörkret i rummet såg jag konturerna på dig. Dina ögon var stängda och jag kände hur lugnt du andades, precis sådär lugn som när du precis somnat. 

Jag konstaterade att jag till och med tyckte att dina utandningar luktade gott och tog tag i din hand som låg intill mig. 

Timmarna innan hade jag gråtit om en sak som var mellan dig och mig. Jag kände en oro i magen men du tog min hand och vände mina känslor till en trygghet jag aldrig känt förut. Du kollade rakt in i mina ögon och dina bruna vackra ögon fick hela mig att känna ett lugn. 

Du tog min hand och sa att allting skulle bli bra"

***

Som ett slag i magen, konstant illamående och en önskan om att vakna upp och hoppas på att allt bara varit en mardröm. kärlek och känslor kan vara en riktig berg- och dalbana.

***

Likes

Comments

Idag fick denna rosa tröja åka på då nästan hälften av min garderob är svart och det bjöds på sol ute så kände jag för något vårigare.

Denna hittade jagHär för någon dag sen och kan tänka mig att den kommer att användas flitigt i vår tillsammans med ljusa jeans.

***

Likes

Comments

Nya inlägg