Contains affiliate links

Röd klänning med vit prickar. Någon som tycker det ser bekant ut? Det är nämligen enormt hett just nu och jag tycker det är urgulligt. Älskar klänningen ovan men såg att Ginatricot fått in någon liknande för en mycket billigare peng men som tyvärr var slutsåld online. Får hoppas på att man kanske lyckas springa på den i någon butik men verkar nog omöjligt.

***

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Du fick mig att inse vad jag saknade i mitt liv och i min vardag. Jag behöver min livskamrat och känner mig redo efter att enligt mig ha sett rätt mycket i världen.

***


Likes

Comments

Jag bara måste visa er bilder från en utav de mest underbara kvällarna på länge.

I torsdags efter vår underbara roadtrip till Balos beach tog vi på oss lite finkläder och gick till en resturang som hette Astrea och låg uppe på berget.

Låter bilderna tala för sig.

Givetvis var Vendela med oss. Så himla roligt att få träffa henne igen.

Det roligaste är ju faktiskt att vi lärde känna henne och hennes familj här på Kreta när vi var yngre och har sedan dess haft kontakt. så himla roligt!

Denna halloumi med nötter och blåbär, alltså mums <3

Vet inte vad jag skulle göra utan dessa underbara föräldrar. Mina största förebilder <3

Beställde in små rätter till förrätt och som var helt underbart goda!

Jag valde deras halloumi-sallad eller egentlige valde jag chocken sovelaki men bytte med mamma som mer eller mindre ville ha min mat istället.

Mitt under middagen gick min klänning sönder och eftersom att ryggen var urringad så behövde vi fixa den så vi frågade en från personalen där som kom tillbaka med nål och tråd och började sy i min klänning. Så himla roligt men den fixades!

Kan även berätta att man inte gick där ifrån lika nykter som innan då de gång på gång fyllde på ozo (stavas?) men kvällen var liksom helt fantastisk.

Underbar utsikt, bra sällskap och god mat. Får nästan lite gåshud när jag kollar på bilderna.

Avslutade middagen med gratis miniglass och avslutade sedan kvällen på restaurangens bar som fanns nere i Platanias stad där vi dansade in på natten.

Hela den dagen får 10 av 10 från morgon till kväll. En dag jag kommer minnas i vinter och längta tillbaka till.

Mer bilder från resan kommer att komma upp så var inte oroliga.

Ha en supersöndag! <3

***

Likes

Comments

Under gårdagen igår hyrde vi som sagt en bil för fem personer. Tog fram kartan och mer eller mindre valde att åka till en plats som vi hört väldigt mycket bra om men att det är väldigt väldigt svårt att ta sig dit.

Men vi gjorde det!

För det första så var det verkligen ett äventyr i sig att ta sig dit då man verkligen åkte uppe i bergen med cirka tre meter breda vägar(!!). För mig som är höjdrädd var mer eller mindre livrädd men samtidigt var det ju hur vackert som helst runt omkring!

Tillsist kom vi fram och då till detta heeelt fantastiska ställe. En riktig fin strand med klarblått vatten och vit strand. Nackdelen var ju att man sedan skulle ta sig upp för berget igen i cirka 40 grader. Kan säga att jag inte rekommenderar er att åka dit utan mat och lite vätska för man orkar inte vägen upp då.

Nu: lägga sig på stranden här nedanför vårt hotell på vår sista hela dag här. Hur kan man må så bra på ett ställe som jag gör här? Vill aldrig lämna men vi har fortfarande nästan två hela dagar här och en kväll i Chania som bara kommer bli så mysigt!

Trevlig helg! <3

Likes

Comments

Heej finaste läsare! Hur mår ni? <3

Idag har vi varit på lite utflykt eftersom vi hyrde en bil över dagen. Egentligen är det lite stressigt nu med då vi bokat bord på en resturang med hur fina utsikt som helst så får tyvärr göra detta inlägg kortare än tänk.

Hursomhelst så är det såhär våra luncher mer eller mindre ser ut här borta (varvat med Caesarsallad) men det är ju rena rama drömmen!

Gyros i pita är ett måste för alla som besöker en plats i grekland!

Mer bilder från dagen kommer det lovar jag , så håll utkik. För nu måste jag tyvärr skynda mig.
Ha det bäst!
***

Likes

Comments

Herregud vilken värme! Man ska absolut inte klaga men oj vad varmt det har varit den här veckan. Sa precis till mamma att jag nog aldrig varit så blek men det är näst intill omöjligt att ligga och pressa.

Idag har vi växlat mellan och sola och flyta runt på min luftmadrass- Svan.

Men nu på eftermiddag la vi oss lite i skuggan och nu sitter jag med min pepsi Max i handen och är rätt nöjd med min tillvaro!

Älskar att vara här med familjen och på Kreta där vi faktiskt känner en hel del människor.

Nu måste jag skynda mig på att göra iordning mig eftersom vi bokat bord på en resturang vid havet.

Vi hörs finaste ni <3

***

Likes

Comments

Nya inlägg