Igårkväll hade vi bokat bord på Fazana, medans jag väntade på min skjuts (min brorsa) så hann jag knäppa en snabb bild på mig själv i spegeln. Däremot såg man inte min supersöta blus som jag hade på mig.

Sandra satt på Fazana när jag kom dit och vi fick även lite extra sällskap utav brorsan och hans kompis Erik en stund innan pizzorna kom in.

Fazana är som sagt en resturang som faktiskt vunnit pris för bästa pizzorna. De har alla olika pizzor, allt från vesuvio och de klassiska, till pizzaplanka osv.

Mätta och belåtna gick vi sedan vidare för en drink innan vi skulle avsluta kvällen. Som slutade med två hur goda drinkar som helst.

En väldigt mysig kväll tillsammans med min fina vän Sandra som alltid ger mig sånär extra energi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tröja Här.

​Heej Fina läsare!! Veckorna går så fort att jag verkligen inte hinner med i svängarna. Ekat lite tomt här men under de senaste dagarna har jag hunnit jobba väldigt många timmar på mitt jobb, tränat, gått på visningar och träffat vänner. 

Ikväll ska jag dessutom träffa min kära vän Sandra, äntligen! Vi har bokat bord på Fazana som har hur god mat som helst. Kameran åker med så lovar att ni får se lite bilder från det senare. 

Ha en underbar lördagkväll!

Likes

Comments

Givetvis läser även jag bloggar. Gillar att inspireras utav andra på olika sett. Så tänkte att det kanske kunde vara kul och vet vilka bloggar jag läser mest.

Bilder lånade från: Kenza

Kenzas blogg var nog en utav de första bloggarna jag började läsa. Hon har ju definitivt blivit en framgångsrik tjej som har gjort så himla mycket! Blir inspirerad till max av den där kvinnan alltså. Däremot har jag blivit sämre på senare år att gå in på hennes blogg.

Bilder lånade från: Lovisa Barkman

Lovisa Barkan är också en blogg som jag dagligen går in på. Tycker även hon är väldigt inspirerande, tar väldigt bra bilder och är ofta ute och reser.

Bilder lånade från: Molly Rustas

Om man vill läsa en blogg med mycket variation och kvalité så måste jag säga att ni bör gå in och kika på Molly Rustas blogg. Tycker om att gå in på hennes blogg då jag själv faktiskt kan känna igen mig av mycket ur henne vardagsliv. Trots att även hon är framgångsrik och släppt lite olika kollisioner så tycker jag att Molly verkar som en väldigt jordnära person som har båda fötterna på marken, vilket jag tycker märks i bloggen.

​Bilder lånade från: Matilda Djerf

Den här tjejens blogg har jag bara på senare läst men oj vad snygg hon är och vilka bilder hon tar! Får mängder av inspiration av alla bilder och man själv hade ju önskat att man levde ett liv som henne och hade hennes kropp (!!) hehe.

***

Likes

Comments

Som jag nämnde för er igår fick jag hem ett paket från Kenzo och det var alltså denna vackra skapelse som jag fick hem. Tr

ots att sommarn snart är här tänker kanske vissa men utefter egna erfarenheter så är den svenska sommaren inte varm alla dagar så den kommer passa perfekt till sena sommarkvällar. Dessutom älskar jag de härliga färgerna!

Ni hittar den Här. (klick)

***

Likes

Comments

Contains affiliate links
Inlägge innehåller reklamlänkar.

Drömmer mig bort till värmen och tills man inte längre behöver gå omkring i sina tighta jeans. Som tur är har vi ju bokat en resa i slutet av nästa månad så börjar smått spana inför kläder jag ska ha med dit. Såhär går jag gärna omkring, i en avslappnad outfit, håret uppsatt och ett par espandrillos tillsammans med en jeanskjol.

Ni kommer till plaggen genom att klicka på bilderna eller länken under.

***

Likes

Comments

Nya inlägg