Hejsan alla.

Jag är inte den person som gnäller eller ens blir arg så ofta men när det gäller detta med att blogga eller ens bara på Facebook och sociala medier så blir jag lite irriterad att folk inte kan hitta på saker själva ang skriva på bloggen göra ordning sin blogg sida efter an själv vill ha den osv..

Det är så sjukt Tragist att folk ska ta efter en eller något liknade som gör en så sjukt irriterad.

Så ja nu är jag den gnälliga kärringen som klagar för en gångs skull.

Get your own life !

Nu ska jag ta upp plutten ur hans säng sedan packa ordning i pluttens sköterska sedan möta upp syrran för att äta lunch i Norrtälje innan vi ska på möte.

Blir sminka sig lite också så man ser levande ut, Dock kan ja inte sminka mig så mycket vid ögonbrynen då jag har tagit hål i ögonbrynet så sjuuuukt snygg.

Jag hoppas att min absolut snygga tröja har kommit i brevlådan i dag också så man får hoppas på det!

Puss J 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon

Ifrån en kylig torsdag morgon.

idag på schemat står det att hjälpa syrran med hennes hår och sedan när peter kommer hem ska vi börja med 740in så man kan besiktiga den på lördag så jag kan ställa bort v70in så man kan fixa den under vintern.

Plutten sover frukost nu och sedan ska vi packa ner saker i hans sköterska sen ska vi äta lunch sen åka till syrran hjälpa henne med hennes hår.

Ska se om jag kan baka något i dag om jag har grejer till det. älskar och baka så jag hoppas att jag har saker för att kunna baka något. 

nu bir det gå ut på tomten med elsa så hon får göra ifrån sig sedan tillbaka till valparna. Ja juste vi har fått valpar eller rättare sagt Elsa min hund har fått valpar så söta. ska se om jag får några bra bilder på dom i dag med kameran så ska jag lägga upp bilder på dom söta små sakerna sen.

nu blir det plocka ordning plutts saker sedan vänta tills han vaknar.

Puss J 💋

Likes

Comments

Hej.

Idag är det onsdag och det har väl inte riktigt hänt så mycket i morse så åt ja plutt frukost tillsammans sedan så satte vi igång tvn och sedan Apple tvn för vi skulle stat igång en film men då såg ja att Empire hade lagt upp ett nytt avsnitt och jag bara älskar den serien så sjukt bra!

När vi hade kollat klart på det avsnittet så somnade plutten och jag gick la han i sin säng. Sedan såg ja att Greys Anatomy hade kommit tillbaka på viaplay så jag börjat kolla om den serien igen för den är sååååå bra jag verkligen älskar den serien! Kan inte få nog!

Åsa kom vid 14.00 i dag också och satt prata om Fredag då vi ska ha möte på fredag så det var trevligt.

När Peter kom hem så åkte vi hem till mamma för att möta upp syrran för sedan åka till garaget lämna ena min bil och hon kollade sin bil vad som behövdes för att fixa den.

Nu sover plutten för natten och jag ska gå sova nu också. Hoppas ni haft en bra onsdag då det har varit hyfsat bra väder i dag.

Puss J 💋

Likes

Comments

Godmorgon.

Bästa som finns är att vakna upp med den här snyggingen bredvid än och är jätte glad.

Nu blir det frukost för oss båda och medicin för plutten

Puss J 💋

Likes

Comments

Puss J 💋

Likes

Comments

​Hello Sötnosar!

Jag har en fundering på om jag ska börja sola solarium eller göra spraytan?

Jag har varit väldigt nära på göra spraytan men avbokat då jag är lite feg eftersom jag inte alls är pinn smal och vet inte hur det skulle se ut eller ens funka då jag har lite mage fortfarande.. 

Men antingen kommer jag då ta och göra spraytan eller då testa börja sola solarium eftersom den tanken har jag haft sen jag gick i 9:an men aldrig blivit av då jag inte ens kan bli brun utav sola med sveriges sol system haha jag blir bara röd och sen försvinner det haha.

Så kan jag få tips med för och nack delar med Spraytan och Solarium tack.

Puss J 💋

Likes

Comments

Hej!

Asså är det bara jag eller är dom här två Hoodies så snygga ?! Jag har en fundering på klicka hem dom här två. Vad tycker ni visst var dom snygga ?

Puss J 💋

Likes

Comments

Hello!

Idag är det tisdag och i dag händer det nog inte sådär jätte mycket. Hela dagen har princip redan gått det börjar bli kväll nu och det som händer i kväll är att Eva och sedan hem till mor och far för att åka till garaget eventuellt senare.

Det som ska bli för ändring hemma är att jag ska försöka fixa ett smink bord eftersom det är en stor dröm som jag vill ska bli uppfylld. sedan fixa ordning med mer plats för kläder och så.

sedan blir det vika tvätt som vanligt. önskar att man hade torktumlare men bor för litet för det just nu, får önska det när man flyttar till större.

Jag har inte skrivit något inlägg sen i fredags men har hat fyllt upp, har städat ordning i garaget städat hemma kastat massa järnskrot och massa annat. så det är städat där och hos mamma och pappa.

nu ska jag mata plutten sedan fixa ordning middag och invänta Peter och Eva och sedan förhoppningsvis åka till mamma och efter de åka till garaget.

MEn nu blir det pluttens mat så vi hörs senare.

Puss J 💋

Likes

Comments

Idag är det fredag och solen lyser! äntligen lite fint väder!

Idag blir det förhoppningsvis åka till Sollentuna för fixa mitt abonnemang sen åka hem till mamma och fika som varje dag haha.

Senare ska man försöka klippa gräset även om det har regnat en del så måste jag klippa där vi ska sätta stolparna till hundgården ska sitta så hoppas det funkar lite i alla fall.

senare ska jag vika den rena tvätten som jag hängde upp i går sen hänga upp filtarna som jag tvättade under natten.

När plutten vaknar så ska han få lunch och det blir farmors kalops stod det på burken så ska se om det är något han gillar efter han fått lunch så blir det plocka undan och sedan lägga ut filtar på golvet så han kan leka med sina leksaker på golvet en stund.

vad händer ikväll då gott folk? ska ni göra något speciellt ikväll? jag har ingen aning vad som händer likväl så får se vad det bjuds på.

Puss J 💋

Likes

Comments