Godmorgon alla läsare.

Tänkte säga god,organ till er medansvar ni nu precis vaknar och så, själv har man varit uppe sen fem och skriver ett inlägg senare.


Kram J 💕

Likes

Comments

Hello 🌺

Idag har jag först jobbat som vanligt efter jobbet vart det mot Volvo igen med min lastbil med samma fel som alltid...

Älsklingen kom hämtade Terry gulligt av honom sen så åkte jag mot chefen lämna bilen sen mot mamma.

Hämtade ut min drivaxeln till min älskade bil så den blir hel sen så stannade jag vid stallet !

Sjukt skönt komma till stallet länge sen var det!

Efter mamma åkte vi till stallet för se om Niko kunde ha regntäcket och det kunde han sen far vi hemåt och nu är det bara sova kvar.


Godnatt alla söta läsare 🌺

Kram J 💕

Likes

Comments

Älska oktober månad! Älska hösten! Vilken inspiration man får utav denna månad! Färgerna och man kan tända ljus och ta fram stickade tröjor!

LOVE AUTUMN 🍁🍂❤️

Likes

Comments

Hello 🎀

Dagens middag vart grillade kotletter med potatis gratäng och en sallad som jag rörde ihop

Vart sjukt mätt !

Puss J 💕

Likes

Comments

Hello 🎀

Det var länge sen man kände sig vacker.

Orken börjar äntligen komma tillbaka.

Hoppas att någon kan hjälpa mig sätta i mitt hår och sen ska jag försöka hitta någon stans hyfsat billigt och bra som gör fransförlägning. Alltid velat göra det men har inte vågat. Blir ev boka tid för göra naglar också hos bästa mandy !

Men känslan att känna sig vacker var länge sen får se när man gör allt det där eller om det inte blir av...

Puss J 💕

Likes

Comments

Hej 🎀

Idag är det en riktigt seg dag..

Ska jobba över och sen hem och dö.. Just nu så är jag sjukt trätt och sjukt hungrig men men får smita iväg om ett tag köpa nå äta sen bara jobba på som en idiot :)

Puss J 💕

Likes

Comments

Morgon 🎀

Det är lördag i dag och i dag är det kräftkalas ! Ska bli kul och gott!

I går hjälpte vi en kompis och var i garaget därför jag inte skrev något i går för hade fullt upp men det gick bra.

Nu är vi på väg mot Norrtälje för åka till Malsta skroten sen handla lite på flygis och Biltema. Sen ska vi åka till mina föräldrar och gosa med valp bebisarna 😍

Puss J 💕

Likes

Comments

Hej 🎀

Jag bara älskar hösten! Älskar färgerna älskar när det börjar bli kallt man kan tända massor med ljus överallt och man kan sätta på sig en jätte stickad tröja i soffan med filt över bena och en kopp varm te eller choklad 😍

Hur mysigt lät inte det !?

Snart helg då blir det lite garaget på fredag sen på lördag är det kräftkalas hos min kära mor och far och hur mysigt är inte det !?

Hoppas det blir en mysig höst och inte bara en tråkig regnig höst..

Puss J 💕

Likes

Comments

Godmorgon 🎀

För er är det morgon för mig är det nästan lunch, varför jo jag går ju upp tidigt på morgon och åker till lastbilen och åker jobbar..

När jag åkte hemifrån märktes det att det börjar bli höst ute, gräs mattan var alldeles blöt och Terrys små tassar vart blöta och kalla innan vi satte oss i bilen.

Idag blir det jobb ett tag sedan bör det av till Rimbo och fixa en sak och handla det som vi glömde handla efter det blir det hem laga mat städa lite sen får man se vad tiden blir.

Nu blir det lite sallad till lunch och ha min rast

Ha en riktigt bra dag i dag!

Puss J 💕

Likes

Comments

​Hello! 🎀

det var sjukt länge sedan jag var här inne och skrev något.. kan säga att det har hänt ganska mycket efter Maj när jag vart opererad.

om jag ska ta allt kort och förklara vad som har hänt och händer just nu kanske det är lättare för er som fortfarande läser min blogg varför jag ej har skrivit något på sjuuuuukt länge. ber så hemskt mycket om ursäkt för det!

Eftersom det sista jag skrev var att jag var öm efter operation men det är självklart. Nu har det gått 3 månader sen jag gjorde min operation och är fortfarande nöjd över att jag gjorde den har gått ner över 10 kilo sen dess har inte varit så aktiv på vågen. jag mår bra efter det och alla kläder är förstora men det är skönt att få leva längre.

Jag och älsklingen har flyttat till hus har för mig att jag skrev att vi skulle flytta och det har vi och vi trivs jätte bra det är sjukt mysigt. vi ska få vatten toalett nu och få min diskmaskin inkopplad ÄNTLIGEN!

jag har också börjat jobba igen dock var det länge sen jag började jobba haha.. så sjukt skönt få dagarna att gå tack vare ett jobb! 

jag sålde hästen eftersom han behövde mer utbildning än vad jag kunde ge honom men han trivs där han är nu och det är skönt, köpte ny häst men har inte varit där ute så mycket efter som jag har mått jätte dåligt jag har både varit jätte sjukt länge men nu är allt nästan 100 % bra, det kommer bli mer ute i stallet då.

Elsa och Terry mår jätte bra, dom tjuv parade med varandra när vi gick in på affären. helt sjukt hon visade inge intresse alls morrade och allt mot terry men ah vart som det vart så i lördags asså 27/8 kom det 5 valpar men den femte föddes död inge livs medel och den fjärde klarade sig inte dagen efter och det suger... men hon har tre tjockisar som äter och mår jätte bra och är friska. så nu är elsa hos mamma eftersom dom behöver ganska mycket uppsikt just nu och det är inte lätt ha dom i lastbilen haha. 

Jag och Peter mår bättre som jag skrev har jag ju varit jätte dåligt och lika så Peter har varit jätte dålig han var till och med på akuten, låg hemma sjuk i en vecka sen började han bli bättre... helt sjukt vad som händer tack vare vädret.


men nu ska jag försöka vara bättre än innan och blogga mer än vad jag har gjort efter som mycket hände hela mitt liv håller på ställs om och vi har varit sjuka och fått valpar. så mycket kan hända på tre månader haha.

så nu ger vi allt detta ett försök annars får ni ge mig något straff eller något haha! 


nu ska jag försöka hitta något och göra att äta så har ni något gott ni kan tipsa om så kommentera gärna detta inlägg!

Puss J ❤

Likes

Comments