Hejsan.

Just nu är jag och älsklingen på väg till Frida och Calles lilla flickas dop och ska ha trevligt!
Blir mer bilder sådan senare men hör har ni på dagens smink !

Puss J 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej.

Tack vare detta äckel väder så kunde jag inte åka till stallet eftersom Niko inte står med täcke så nu är han jätte blöt och så får försöka se om vädret är bättre i morgon för detta är inte kul..

Det jag skulle gjort är att tagit ett rykt sten och försökt fått bort så mycket päls som möjligt men då det regnar och sådan skit så kan jag inte göra det i dag...

hoppas på bättre väder i morgon !

Puss J 💋

Likes

Comments

Morgon.

Idag är det tisdag och jag har precis matat plutten så nu är han nöjd, snart ska jag gå väcka älsklingen så vi kan äta frukost och sedan ska jag åka till stallet och mysa med Niko ett tag ska kämpa med hans päls i dag så får se hur det går och tar det för lång tid så blir det bara gå med honom några varv på banan annars blir det en liten ute ritt men det är inte helt säker beror på hur lån tid allt tar.

Fick äntligen hjälp med det nya tränset som jag köpte för typ ett år sen som bara hängt där inne med prislappen på haha. jag missuppfattade hur man skulle sätta ihop det och fick hjälp i går utav älsklingen så nu jävlar det är sååå fint !

Hoppas på att vädret håller sig så jag kan åka till stallet utan att bli dö blöt liksom... det är väl det som händer under dagen. Senare så ska vi åka till norrtälje och hämta älsklingens födelsedagspresent hos hans föräldrar sen ska vi lämna en kylare till en kompis till oss och sälja en tv.

men nu blir det frukost !

Puss J 💋

Likes

Comments

Hej.

äntligen i dag fick jag tag på försäkringskassan och äntligen fattade dom att jag inte kan gå runt så här utan pengar osv... så nu allt färdigt där och nu kommer jag få pengar varje måndag tack vare jag är mamma ledig då får jag föräldrarpenning!

Ungefär i November-December så kommer jag börja söka jobb då jag inte kunde ha kvar mitt gamla men det behöver vi inte prata om, jag vill inte prata om det ens heller för den delen. nog om det finns massor med jobb man kan söka så får se om jag börjar köra lastbil igen eftersom jag är den som kommer lämna plutten på dagis på morgon och sen får jag och Peter turas om att hämta plutten på eftermiddag men men det blir aktuellt då.

nu har plutten vaknat och så ska han få mat sedan blir det åka till ica hämta vår mat kasse sen hem lämna den och göra mat.

Puss J 💋

Likes

Comments

Godkväll.

Idag har det inte hänt så mycket. Fick knappt någon sömn i natt då plutten har blivit mammig och ville inte sova.. sedan har Gunn börjat löpa så man har haft koll på henne och grabbarna så grabbarna inte har gjort något på henne.

Det ända jag har gjort i dag är att jag har skrivit på nya kontraktet på nya stallet! Ska bli så kul och få en ny start både jag och min häst Niko. Kommer bli hur kul som helst!

Har en fundering op om jag ska börja vlogga när jag väl är i stallet och sådant men det är bara en tanke jag har så får se om det utvecklas eller inte!

Men nu ska jag lägga mig i sängen med älsklingen för klockan är ganska mycket!

Att vakna brevid den här plutten betyder mest!

Puss J 💋

Likes

Comments

hejsan.

har inte skrivit på några dagar nu eftersom jag har haft världens träningsvärk i mina lår tack vare rump övningarna och har inte haft så mycket tid då jag har städat hela huset och fixat för i förrgår asså Fredags så hade vi 25 års fest och det var helt okej tack för ni som kom!

Ni som inte kom asså jag är sjukt besviken på er! säger att man kommer sen skiter i höra av sig asså sjukt elakt a er! jag förstår om man hör av sig och säger att vi kan inte komma för en anledning än att skita i att höra av sig bajs på er asså...

Peter hade det kul i alla fall även om det inte kom så mycket folk men kom till oss och firade hans 25 års dag.

igår gjorde vi klart det näst sista på min lila bil så jag fick hem den det som är kvar inför besiktning är byta fjädrar och en katalysator sen jävlar är den klar för i sommar! nu tänker ni vafan snackar hon om men som jag sagt tidigare så är jag en bil tjej och älskar bilar och lastbilar men man kan inte tro det när man ser på min på bilder och sådan haha.

idag vet jag inte riktigt vad som händer förutom att städa 740in.. jo jag ska åka till min vän och hämta en väska som jag har fått och den är jätte fin ! sen efter det blir det göra mat hemma sen blir det ta det lugnt på kvällen om jag inte ska åka till stallet kanske men jag vet inte...

just nu ligger plutten och sover så skönt då ska jag nu passa på äta något till lunch eftersom jag sov lite länge så det vart ingen frukost haha..

men jag ska bättra mig med detta haha undra hur många gånger jag sagt detta men nu blir det bättre för nu finns det inga födelsedagar vad jag vet, jo på lördag ska jag plutten och älsklingen på dop hos Calle och Frida och lilla Jolene så det kommer jag skriva om sen så får jag se om jag kommer lägga upp bilder men ska fråga dom först se om det är okej först hihi.

vad gjorde ni i helgen då ?

Puss J 💋

Likes

Comments

Hejsan.

Ja min nya kategori kommer handla om träning & hälsa. Det kommer handla om min resa ner mot min mål vikt och självklart att jag ska må bra !

Idag tränar jag hemma tills plutten blivit lite större och så ska jag kolla runt lite på olika gym och se vilket som passar mig.

I dag gjorde jag övningar för rumpan, mage, lår och armar, det känns i kroppen att man är
Verkligen otränad men nu är det slut på allt sådant.

Känns som rätt att välja denna väg ska bara se
till att hålla det den här gången eftersom jag vill må bra och vill fortsätta ha den här motivationen !

Har ni tips om kost och träning så snälla kommentera eller skicka mail till mig !

Puss J 💋

Likes

Comments

Godmorgon snöiga Tisdag.

vad hände med vädret varför snö? jag vill inte ha mer snö vill börja gå i mina högklackar och sådant inte kul och gå i det i snön då ena paret är mocka... aja..

det som händer i dag är den nya kategorin som kommer ut i dag.

Jag och thimmy skulle åkt till thimmys gudmor idag egentligen men blir inte så i dag, sen senare ska jag och plutten ska åka till norrtälje och möta älsklingen och skriva papper sedan ska vi ev åka till swedbank eller om jag gör det i morgon jag vet inte än.

nu ska jag äta upp min frukost

puss J 💋

Likes

Comments

Hejsan!

som rubriken lyder så kommer jag lägga till en kategori här på bloggen, spännande ? ja ganska !

vad kommer det vara för kategori kommer jag avslöja i morgon eftersom i morgon är dag 1 som kategorin kommer handla om.

Det som har hänt i dag var tog ner resten av stängslet så jag fick hem det så nu ligger det vid huset och ska sättas upp här om några dagar. tänkte göra det i helgen men blir inte riktigt de eftersom älsklingen fyller år i helgen så vi ska ha party för honom på fredagen ! Blir sätta upp stängslet efter helgen eller något.

Den här veckan kommer handla mycket om älsklingen eftersom han fyller år och sådant sen kommer det handla om den ny kategorin som kommer i morgon.

visst inte så jätte spännande för er men spännande för mig eftersom det kommer vara stort steg för mig i alla fall.

blir också att städa huset i morgon innan jag ska åka mot Norrtälje till Amanda för efter det ska jag plocka upp älsklingen hos hans päron och sedan ska vi åka till social huset i Norrtälje och skriva papper om Thimmy så Älsklingen blir pappa på papper eller vad man säger haha.

men nu ska jag ge bebisen mat sedan ladda ner lite grejer på mobilen sedan bli taggad till i morgon och sen sova

hoppas ni haft en jätte bra påsk och en jätte trevlig måndag!

Godnatt Puss J 💋

Likes

Comments

Morgon.

Eller morgon typ god förmiddag. Jag har precis druckit en kopp te och gett plutten sin frukost.

Det dom händer i dag är att fortsätta ta ner resten av stängslet som vi har fått sedan efter det göra klart min bil som är när som helst klar !

Men nu ska jag åka hämta Simon sen åka möta älsklingen på vägen sedan åka mot funbo.

Vad ska ni göra i dag ?

Puss J 💋

Likes

Comments