Min dagliga vardag se nu mera ut så här,

Sjukskriven och sjukhusbesök några gånger i veckan.

Lovar att berätta mera när jag mår bra.

Kram J 💕

Likes

Comments

Hej🌺

Hoppas alla får en mysig snöig 3 advent 💕

Kram J 🌺

Likes

Comments

Hello. 🌸

Den här veckan har varit annorlunda än vanligt. Det har varit lugnt och börjat blivit kallt sen kom det ett snö kaos i hela Stockholm så man fick fara hemåt tidigare än vanligt och det är inte ofta man får göra det när man kör lastbil. Veckan har varit lugn annars, det är skönt att man har varit på samma ställe nu i två veckor för man kommer överens med maskinisten och gubbar på arbetsplatsen, allt blir så mycket lättare då. Jag och min älskling har inte gjorts mycket på dagarna efter jobb, man är så trött efter man kommit hem från jobbet eftersom man sitter i en lastbil och då tänker man inte på bara sig själv utan 80 saker mer nästan. Det är fredag i dag och när jag kom hem vid 12.00 i dag så kollade jag lite på tv och åt lite mellan mål sen la jag mig ner och vilade för fick migrän anfall så då var det bara lägga sig ner och vila ett tag. Älsklingen kom hem vi åt middagen far vi till mina päron och var där hela kvällen, älsklingen hjälpte min bror son med hans bil också. Nu är vi hemma och tar det lugnt och ska väl snart sova.

Känns riktigt skönt att skriva av sig lite med med onödig information kanske men kändes som det behövdes och då gör man det.

Lovar att bli bättre på blogga mer men kanske inte kan lova några bilder eftersom min kamera på mobilen är paj och jag har ingen vanlig så blir nog inlägg med inga bilder om jag inte hittar random bilder från WE ❤️ IT.

Puss J 💕

Likes

Comments

Happy Halloween allihopa
🎃🕸☠️💀👻🕷🎃

Puss J 💕

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare.

Tänkte säga god,organ till er medansvar ni nu precis vaknar och så, själv har man varit uppe sen fem och skriver ett inlägg senare.


Kram J 💕

Likes

Comments

View tracker

Hello 🌺

Idag har jag först jobbat som vanligt efter jobbet vart det mot Volvo igen med min lastbil med samma fel som alltid...

Älsklingen kom hämtade Terry gulligt av honom sen så åkte jag mot chefen lämna bilen sen mot mamma.

Hämtade ut min drivaxeln till min älskade bil så den blir hel sen så stannade jag vid stallet !

Sjukt skönt komma till stallet länge sen var det!

Efter mamma åkte vi till stallet för se om Niko kunde ha regntäcket och det kunde han sen far vi hemåt och nu är det bara sova kvar.


Godnatt alla söta läsare 🌺

Kram J 💕

Likes

Comments

Älska oktober månad! Älska hösten! Vilken inspiration man får utav denna månad! Färgerna och man kan tända ljus och ta fram stickade tröjor!

LOVE AUTUMN 🍁🍂❤️

Likes

Comments

Hello 🎀

Dagens middag vart grillade kotletter med potatis gratäng och en sallad som jag rörde ihop

Vart sjukt mätt !

Puss J 💕

Likes

Comments

Hello 🎀

Det var länge sen man kände sig vacker.

Orken börjar äntligen komma tillbaka.

Hoppas att någon kan hjälpa mig sätta i mitt hår och sen ska jag försöka hitta någon stans hyfsat billigt och bra som gör fransförlägning. Alltid velat göra det men har inte vågat. Blir ev boka tid för göra naglar också hos bästa mandy !

Men känslan att känna sig vacker var länge sen får se när man gör allt det där eller om det inte blir av...

Puss J 💕

Likes

Comments

Hej 🎀

Idag är det en riktigt seg dag..

Ska jobba över och sen hem och dö.. Just nu så är jag sjukt trätt och sjukt hungrig men men får smita iväg om ett tag köpa nå äta sen bara jobba på som en idiot :)

Puss J 💕

Likes

Comments