Hello.

Idag är det dag 13.. det börjar bli jobbigt och leva på sjukhus men det är bättre för han vara här än att bli föraktad och kanske få rs-viruset då han är en av dom risker som kan få det lätt..

Vill inte komma hem och sen bli tvungen åka tillbaka liksom känns onödigt så vi tar en dag i taget även om deg känns lite små drygt när den ena läkaren säger en sak och den andra en annan..

Idag ska vi lära oss HLR på barn dock på en docka så klart så det är ett steg närmare hemgång sen har vi fått info papper om HLR som vi har läst men kommer få läsa det tre gånger till innan dom kommer så man är säker haha.

Hoppas ni får en bra dag.

Kram J 💕

Likes

Comments

Hej 🌺

Jag har inte skrivit så mycket efter fredagen den 20/1.. men när jag kommer hem i från Danderyd så ska jag förklara allt. Jag kommer förklara lite lätt och snabbt varför jag är på Danderyd.

Den 20/1 så åkte jag in till Danderyd för mäta flödet i navelsträngen på bebis, och sen ner till spec MVC för mäta en CTG kurvan då dom såg att jag började få en viss havandeskaps förgiftning. Så började jag göra besök på spec mvc på Danderyd mer än vanligt.

Vi hade inte berättat till några om att vi skulle bli en liten familj eftersom det tyckte vi att folk inte har med att göra så vi berättade bara till varandras familjer.
Jag hade fått nån viss havandeskaps förgiftning.. symtom som kan är äggvita i urinen och huvudvärk,ont i magen under bröst korgen eller ögonflimmer och högt blodtryck som dom hade koll på mig mycket och jag hade äggvita i urinen som dom sa men dom andra fyra sakerna hade jag inte alls. Jag kommer förklara mer om havandeskaps förgiftning när jag kommer hem.

Men den dagen 20/1 så såg inte CTG kurvan inte så bra ut så fick gå prata med läkare först sen testa göra en ny kurva då jag fortfarande kände mig bra, gjorde där efter en ny kurva och såg fortfarande inte bra ut. Jag vart tydligen vit blek i ansiktet hade inga rosa läppar och naglar såg inte bra ut. Sen beslöt dom sig lägga in mig på förlossning göra ny kurva men vet ej hur den såg ut satt kanske med den maskinen i 5 min sen kom dom och försökte få in en kanyl/infart och sen låg jag på operations bordet för akut kejsarsnitt..

Älsklingen han komma precis innan dom snittade mig. Fick ryggmärgsbedövning och det var inte alls trevligt men jag var vaken under hela ingreppet. Kl 16.11 så tog dom ut en liten pojke som grät när han kom ut och det är alltid positivt. Han vägde 1500g och var 42 cm lång! Så mitt lilla hjärta som var beräknad 6 mars kom 1,5 månad för tidigt och vart ett januari barn istället.

Idag är vår lilla plutt 12 dagar och mår mycket bättre än vad han har gjort tidigare. Han är stabil på sockret nu. Han kan hålla tempen, vikten i morse var 1620g. Han är i dag 43 cm lång.

Idag tas deras appne larm bort för vi fått ett eget som vi får låna hem. Vattensängen tas bort i dag också eftersom han kan hålla tempen själv nu.

Idag ska vi få lära oss HLR på barn.

Nu har ni lite läsa hihi men kommer förklara allt lättare om allt när jag sitter vid datorn hemma.

Här får ni en bild på min och älsklingens lilla Thimmy💙

Hoppas ni hat haft det bra!

Kram J 💕

Likes

Comments

Min dagliga vardag se nu mera ut så här,

Sjukskriven och sjukhusbesök några gånger i veckan.

Lovar att berätta mera när jag mår bra.

Kram J 💕

Likes

Comments

Hej🌺

Hoppas alla får en mysig snöig 3 advent 💕

Kram J 🌺

Likes

Comments

Hello. 🌸

Den här veckan har varit annorlunda än vanligt. Det har varit lugnt och börjat blivit kallt sen kom det ett snö kaos i hela Stockholm så man fick fara hemåt tidigare än vanligt och det är inte ofta man får göra det när man kör lastbil. Veckan har varit lugn annars, det är skönt att man har varit på samma ställe nu i två veckor för man kommer överens med maskinisten och gubbar på arbetsplatsen, allt blir så mycket lättare då. Jag och min älskling har inte gjorts mycket på dagarna efter jobb, man är så trött efter man kommit hem från jobbet eftersom man sitter i en lastbil och då tänker man inte på bara sig själv utan 80 saker mer nästan. Det är fredag i dag och när jag kom hem vid 12.00 i dag så kollade jag lite på tv och åt lite mellan mål sen la jag mig ner och vilade för fick migrän anfall så då var det bara lägga sig ner och vila ett tag. Älsklingen kom hem vi åt middagen far vi till mina päron och var där hela kvällen, älsklingen hjälpte min bror son med hans bil också. Nu är vi hemma och tar det lugnt och ska väl snart sova.

Känns riktigt skönt att skriva av sig lite med med onödig information kanske men kändes som det behövdes och då gör man det.

Lovar att bli bättre på blogga mer men kanske inte kan lova några bilder eftersom min kamera på mobilen är paj och jag har ingen vanlig så blir nog inlägg med inga bilder om jag inte hittar random bilder från WE ❤️ IT.

Puss J 💕

Likes

Comments

Happy Halloween allihopa
🎃🕸☠️💀👻🕷🎃

Puss J 💕

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare.

Tänkte säga god,organ till er medansvar ni nu precis vaknar och så, själv har man varit uppe sen fem och skriver ett inlägg senare.


Kram J 💕

Likes

Comments

Hello 🌺

Idag har jag först jobbat som vanligt efter jobbet vart det mot Volvo igen med min lastbil med samma fel som alltid...

Älsklingen kom hämtade Terry gulligt av honom sen så åkte jag mot chefen lämna bilen sen mot mamma.

Hämtade ut min drivaxeln till min älskade bil så den blir hel sen så stannade jag vid stallet !

Sjukt skönt komma till stallet länge sen var det!

Efter mamma åkte vi till stallet för se om Niko kunde ha regntäcket och det kunde han sen far vi hemåt och nu är det bara sova kvar.


Godnatt alla söta läsare 🌺

Kram J 💕

Likes

Comments

Älska oktober månad! Älska hösten! Vilken inspiration man får utav denna månad! Färgerna och man kan tända ljus och ta fram stickade tröjor!

LOVE AUTUMN 🍁🍂❤️

Likes

Comments

Hello 🎀

Dagens middag vart grillade kotletter med potatis gratäng och en sallad som jag rörde ihop

Vart sjukt mätt !

Puss J 💕

Likes

Comments