View tracker

Idag på em möblerade vi om i dotterns rum och rensade bland hennes saker.Hon blev mycket nöjd med sitt rum. Då hittade vi dagboken Julia skrev i när vi va på Rhodos. Såå gulligt! vi saknar Lucas varje sekund. På Rhodos var vi fortfarande i chock. Det var mycket familjer med bebisar på hotellet vi bodde på och Lucas var med bokad på resan. Vi tänker på våra Lucas, täcket med stjärnor på va Lucas sovtäcke. 


Trevlig helg!  Kramis

Likes

Comments

​​Efter en helg avklarad på mitt fantastiska jobb. Avslutar nu helgen med pulkaåk vid slottet med mina hjärtan och kvällsfika.

Tårarna rinner längst min kind när jag av glädje skrattar som ett barn ner för backen och den vackra vinterkvällen. Sorgen i mitt hjärta kan ingen se och det svåraste i livet är att släppa någon man älskar.

Likes

Comments

​De här två låtarna hade vi på Lucas begravning. Utan dina andetag med Carolina Wallin och Tears in heaven på svensk text. Begravningen ägde rum i kapellet på nya kyrkogården.

Saknaden av min son. Lucas jag vill inte minnas den där morgonen, jag vill inte minnas hur du såg ut den morgonen, jag vill inte ha bilden etsad kvar i mitt huvud. Lucas jag minns dig som en fin och glad liten pojke och du va lite känslig, jag vet att jag tyckte du lät lite tjejig när du va ledsen.

Du gillade att lyssna på musik. Du gillade att bli pussad på runt halsen, du skrattade till du kiknade. Du stog på alla fyra och försökte lära dig att krypa, jag minns när du hasade dig bakåt in mellan lådorna på tv bänken. 

Du var så härlig i rösten och vi älskade att se på varandra i spegeln, efter att jag hade bytt blöja på dig så höll jag dig i famnen och vi tittade på varandra i spegeln och skrattade. du gosade i ditt huvud och ansikte mot min nacke. Det var helt underbart. 

Det svåraste i livet är att släppa taget om någon man älskar. <3 <3 <3

Likes

Comments

​Idag fick jag hem brev om anmälan av gravrättsinnehavare för Lucas dödsbo. Det innebär vissa bestämmelser om rättigheter och skyldigheter för gravplatsen enligt begravningslagen. Det känns helt sjukt att behöva sitta och fylla i Lucas dödsbo när det är barnen som ska fylla i sina föräldrars. Jag försöker ställa allt till rätta efter att livet ryckte bor en av det finaste av mig. 

Idag har jag lämnat in sista examinationsuppgift i specialpedagogik och jag väntar på slutprov och betyg. Nu ställer jag in mig på vård och omsorgsarbete och ett skrivande som är mycket mer än brukligt. I helgen blir det jobb på min fantastiska avdelning.

Likes

Comments

​Plötslig spädbarnsdöd sker alltid plötsligt och oväntat och det innebär att barnet, oftast före sex månaders ålder, hittas död i sängen. Man kan inte se några tecken på barnet innan det händer. Plötslig spädbarnsdöd är mycket ovanligt, i Sverige är det ungefär ett barn på sex tusen som dör i plötslig spädbarnsdöd.

Likes

Comments

Godmorgon! Nile knäcke och olivolja med vitlök, chili, citron meliss från Nile design fick jag utav min kära mor. Nu fara iväg till jobbet för lite storhelgs arbete på mitt fantastiska jobb.

Likes

Comments

​Nu avslutar vi detta års julafton 2016 med ett härligt bad och film mys. Jag har fått fina presenter. Vad är eran favorit julklapp och hur har eran julafton varit? Jag hoppas ni har haft en fin trevlig dag. Imorgon väntas jobb. Varma jul kramar från mig 😘

Likes

Comments

Jag älskar mina nära och kära. Helt ärligt så har jag ingen direkt julkänslan i år. Men vi har ätit mat umgåtts och öppnat klappar. Vi saknar våran Lucas något otroligt mycket och det enda jag önskar är att han är med oss. Trots att min son dog 24/4-16 det här året alltså så stor jag upp, jag kommer upp ur sängen om dagarna och just nu så jobbar jag på kortidsboende i äldreomsorgen för demenssjukdom och studerar på heltid.

Nu ska vi strax spela monopol här hemma hos oss. Sedan plockar vi fram brickan med ost o kex. Chillar, sörjer och älskar så som bara vi kan göra. Tack familjen för denna Jul ❤ kramis

Likes

Comments

igår var min mamma och gjorde julfint på Lucas gravplats. Nu har vi tagit in den uppätna gröten och uppätna pepparkakorna som vi ställde ut igår. Tomten var här kl 03:00 och lämnade en säck med klappar vid granen. Nu ska vi upp och göra ordning oss, äta jul frukost, plasera klapparna runt granen. Sedan ska jag koka ägg, fixa och dona med maten, göra en egen skagenröra till för aperitif. Kl 14:00 kommer min mamma, pappa & Lotta och Emils mamma Anna-lena. Önskar er en god jul och varma jul kramar.

Likes

Comments