God morgon. Jobbar i helgen på mitt fantastiska arbete.

Likes

Comments

I look sad and I feel it in my veins you see me and I miss you. I shed a tear at my cheek and I want to carry you but I do not want to live forever.

Döden är en del av livet och vi måste prata om döden för att leva livet. När min son dog så har döden aldrig stått mig så här nära. Konstigt? Nej det är min son, kan döden komma en närmare? Det finns inga genvägar och jag måste möta livet som det är här och nu. Jag studerar och den här veckan har varit ganska tuff, speciellt under lektions undervisningarna då minnesbilder av min döda son okontrollerat kommer fram. Det är oundvikligt men jag lär mig att hantera det. Idag är en dag värd att älskas. Var rädd om er och ta hand om varandra. <3

Önskar er en trevlig helg!

Likes

Comments

I torsdags 2/2 passerade jag 30års ålder. Det firades med en mysig weekend till Gdansk (Polen) med min familj (dotter Julia och sambo Emil) Vi va på resturang, kollade museum och badade pool, bubbelbad och ångbastu. I lördags fick jag fina presenter o uppvaktades av mina nära och kära. Tack underbara Åsa för de betydelsefulla armbandet med mina barns namn. Julia och Lucas min änglason <3 Mycket i mitt liv förändrades när min son dog och vänner har gett mig en ny skepnad. Tack Åsa för att du vågade fråga, lyssnade och vill ta del av min sorg efter Lucas, glädjen med Lucas när världen blev mitt livs största skrik och omgivningen tyst. Tack Åsa för att du är min vän.

Likes

Comments

Julia- mamma jag visste inte att de skulle kännas så här bra att få en lillebror. Vi saknar våran Lucas! Syskon  kärlek <3

Likes

Comments

Idag på em möblerade vi om i dotterns rum och rensade bland hennes saker.Hon blev mycket nöjd med sitt rum. Då hittade vi dagboken Julia skrev i när vi va på Rhodos. Såå gulligt! vi saknar Lucas varje sekund. På Rhodos var vi fortfarande i chock. Det var mycket familjer med bebisar på hotellet vi bodde på och Lucas var med bokad på resan. Vi tänker på våra Lucas, täcket med stjärnor på va Lucas sovtäcke. 


Trevlig helg!  Kramis

Likes

Comments

​​Efter en helg avklarad på mitt fantastiska jobb. Avslutar nu helgen med pulkaåk vid slottet med mina hjärtan och kvällsfika.

Tårarna rinner längst min kind när jag av glädje skrattar som ett barn ner för backen och den vackra vinterkvällen. Sorgen i mitt hjärta kan ingen se och det svåraste i livet är att släppa någon man älskar.

Likes

Comments

​De här två låtarna hade vi på Lucas begravning. Utan dina andetag med Carolina Wallin och Tears in heaven på svensk text. Begravningen ägde rum i kapellet på nya kyrkogården.

Saknaden av min son. Lucas jag vill inte minnas den där morgonen, jag vill inte minnas hur du såg ut den morgonen, jag vill inte ha bilden etsad kvar i mitt huvud. Lucas jag minns dig som en fin och glad liten pojke och du va lite känslig, jag vet att jag tyckte du lät lite tjejig när du va ledsen.

Du gillade att lyssna på musik. Du gillade att bli pussad på runt halsen, du skrattade till du kiknade. Du stog på alla fyra och försökte lära dig att krypa, jag minns när du hasade dig bakåt in mellan lådorna på tv bänken. 

Du var så härlig i rösten och vi älskade att se på varandra i spegeln, efter att jag hade bytt blöja på dig så höll jag dig i famnen och vi tittade på varandra i spegeln och skrattade. du gosade i ditt huvud och ansikte mot min nacke. Det var helt underbart. 

Det svåraste i livet är att släppa taget om någon man älskar. <3 <3 <3

Likes

Comments

​Idag fick jag hem brev om anmälan av gravrättsinnehavare för Lucas dödsbo. Det innebär vissa bestämmelser om rättigheter och skyldigheter för gravplatsen enligt begravningslagen. Det känns helt sjukt att behöva sitta och fylla i Lucas dödsbo när det är barnen som ska fylla i sina föräldrars. Jag försöker ställa allt till rätta efter att livet ryckte bor en av det finaste av mig. 

Idag har jag lämnat in sista examinationsuppgift i specialpedagogik och jag väntar på slutprov och betyg. Nu ställer jag in mig på vård och omsorgsarbete och ett skrivande som är mycket mer än brukligt. I helgen blir det jobb på min fantastiska avdelning.

Likes

Comments

​Plötslig spädbarnsdöd sker alltid plötsligt och oväntat och det innebär att barnet, oftast före sex månaders ålder, hittas död i sängen. Man kan inte se några tecken på barnet innan det händer. Plötslig spädbarnsdöd är mycket ovanligt, i Sverige är det ungefär ett barn på sex tusen som dör i plötslig spädbarnsdöd.

Likes

Comments