Var inte ledsen lilla mamma

Jag var tvungen att gå.

Till slut orkade inte mitt hjärta att så.

Älskade pappa

Mitt liv blev för kort.

Ta hand om varandra

när jag flyger bort.

Jag vet att ni gråter, och det finns ingen tröst.

Men lyssna till era hjärtan

och känn mig i ert bröst.

Jag finns inte bland er

men jag finns ändå.

Jag hör era böner och jag älskar er å!

- Lucas <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi har bestämt oss för att åka på en semester resa, för att vila upp oss, ladda energi och rå om varandra. För att sedan återgå till mina studier igen, jag kommer att studera över hela sommaren så jag blir klar till hösten.

Livet har vänt och livet har förändrat mig till något jag själv inte har valt. Jag valde inte att min son skulle dö, jag valde inte att behöva begrav dig och gå på din begravning. Jag valde inte att gå till gravplatsen som du är begravd på. Jag valde dig, Lucas att du skulle leva med oss och att du skulle begrava mig. Idag har jag kommit en bit i sorgen och kan ha distans från smärtan. Det har varit tuffa beslut att ta när du dog, bårhus, begravning, jordfästning eller kremering. Både jag och Lucas pappa kände att vi inte ville kremera Lucas utan vi ville ha en plats att gå till.

Förra året var vi till Rhodos och det var en resa som Lucas var med räknad och bokad i. Han följde inte med utan han låg död i Solna för obduktion. Han fattas med oss. Det var en tuff resa med en stor tomhet, sorg, saknad och smärta. När vi då kom till hotellet så ståg en spjälsäng inne på vårat rum, springer ner och säger till personal att de får ta ut sängen. De såg förvånande ut. Jag ville inte säga något till dom och gav till svar ja vi har inte våran bebis med oss.

Jag blir påmind om tiden efter Lucas och jag blir glad för att min son var en del av vårat liv och vi kommer alltid att bära honom som den vackra lillis han var/är.

Kos, marmari beach Grekland 26/5-2/6.

Likes

Comments

Det börjar nästa sig årsdagen som min son dog, Lucas. Jag känner dig, är det du som är hos mig!? Ja vill tro de. Jag känner honom, äntligen. Det börja kännas mer balansera. Vid flera tillfällen har jag känt min sons närhet, han finns i mig och jag kommer alltid bära honom. Han har varit hos mig några gånger nu och det känns helt underbart men jag kan inte sluta gråta. Idag har vi pratat mycket om honom idag. De är för mig underbar. 24/4-17 är det ett år en min son dog. Jag kan definiera att den sorg vi föräldrar har, som mist barn upplever! Guuud vilken djup sorg. Ja fysiskt, psykiskt, själsligt och andligt gör det förbaskat ont och den smärtsamma smärta jag känner börjar sätta sig fysiskt. det börjar kännas tungt att bära. Men den kraft denna kärlek har ni föräldrar som vet vad jag talar om för slags kärlek till sina barn. Som slets bort, ryktes bort, försvann, så plötsligt en söndag morgon 24/4-2016 hade ditt hjärta sluta slå, slutat andas, somnat in och bara bar borta från mig. Fan va arg jag va på dig Lucas, lillis din lilla skrutt bebis. Mina barn har lika stor plats i mitt hjärta. Dagen efter den  dagen.

Likes

Comments

​Psykoterapi handlar om balans i livet. Idag var jag i kontakt med en kvinna i Stockholm som hjälpte mig med kontakt med en kvinna som är legitimerad psykolog och psykodynamisk psykoterapi. Jag kommer att börja på denna behandling för att bearbeta upplevelser och minnen. (Traumabearbetning i kris) Denna behandling metod har sitt ursprung i psykoanalysen, (Sigmund Freud). 

Alltid älskad, alltid saknad Lucas <3

Likes

Comments

Idag valde Julia aktivitet här hemma. Vi visar upp delar av hennes yoga challenge :) vi försökte med det iaf och vi hade en mysig stund <3

Likes

Comments

​Snälla vänner! Bär vitt tillsammans med oss idag för att vissa erat stöd i sorgen efter ett litet barns död. Idag bär vi vitt för saknade av Lucas. <3 I hjärtat när ett litet barn dör. KRAM

Likes

Comments

God morgon. Jobbar i helgen på mitt fantastiska arbete.

Likes

Comments

I look sad and I feel it in my veins you see me and I miss you. I shed a tear at my cheek and I want to carry you but I do not want to live forever.

Döden är en del av livet och vi måste prata om döden för att leva livet. När min son dog så har döden aldrig stått mig så här nära. Konstigt? Nej det är min son, kan döden komma en närmare? Det finns inga genvägar och jag måste möta livet som det är här och nu. Jag studerar och den här veckan har varit ganska tuff, speciellt under lektions undervisningarna då minnesbilder av min döda son okontrollerat kommer fram. Det är oundvikligt men jag lär mig att hantera det. Idag är en dag värd att älskas. Var rädd om er och ta hand om varandra. <3

Önskar er en trevlig helg!

Likes

Comments

I torsdags 2/2 passerade jag 30års ålder. Det firades med en mysig weekend till Gdansk (Polen) med min familj (dotter Julia och sambo Emil) Vi va på resturang, kollade museum och badade pool, bubbelbad och ångbastu. I lördags fick jag fina presenter o uppvaktades av mina nära och kära. Tack underbara Åsa för de betydelsefulla armbandet med mina barns namn. Julia och Lucas min änglason <3 Mycket i mitt liv förändrades när min son dog och vänner har gett mig en ny skepnad. Tack Åsa för att du vågade fråga, lyssnade och vill ta del av min sorg efter Lucas, glädjen med Lucas när världen blev mitt livs största skrik och omgivningen tyst. Tack Åsa för att du är min vän.

Likes

Comments

Julia- mamma jag visste inte att de skulle kännas så här bra att få en lillebror. Vi saknar våran Lucas! Syskon  kärlek <3

Likes

Comments