Galet bra. Har lyssnat sen 14 april och är inte ett dugg trött på den! Men å andra sidan, sån är jag. Har ca 5 låtar i min spellista och lyssnar enbart på dom tills dom inte blir bra längre... och sen hittar jag nya låtar som jag lyssnar sönder och så fortsätter det så.
Men lyssna på Stay together, ni kommer absolut inte ångra er!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Freeeeedag!!
Så sjukt härligt, älskar fredagar.
Idag var en vanlig, ganska lagom tråkig skoldag. Sexorna hade nationella, så man fick tydligen inte ens andas utan att en lärare hoppade på en...effektivt.
Skulle egentligen åkt till grönan för att se HOV1, men jag kände att jag inte pallade, så jag åkte raka vägen hem istället.
Nu i efterhand är jag ganska glad över att jag inte följde med med tanke på hur mycket människor det är där.
När jag kom hem låg jag uppochner i sägen i typ 40 min och scrollade instagram, ni vet så som man gör ibland och känner att man slösar sitt liv på fel saker haha.
Sen satte jag på mig träningskläder och gick 15 min på motionsbandet samt joggade i 5 min. Inte alls mycket, men det var skönt efteråt att ha fått igång kroppen lite. Efter det kollade jag på "Världens bästa burgare" på TV3, recomend recomend!!
Vi åt risotto med lamm till middag (måste tänka på att ta några bilder framöver) och nu ligger jag i sägen med en skål chips bredvid mig. Skönt att bara haft en chill eftermiddag faktiskt!

Kram

Likes

Comments

Idag satte jag igång någon form av träningscykel för mig själv. Tänkte att jag ska försöka träna hemma ca 3-5 gånger i veckan nu. Dagens pass var enkelt och väldigt kort eftersom jag kom hem runt 20:15. Men här är vad jag gjorde idag:

Ca 15 min gå/jogga på löpbandet, ungefär på nivå 5 om ni förstår vad jag menar.

Plankan 1 min

Cykelsparkar, ca 20 st

Plankan (igen), fast att du lyfter ena armen ungefär varje sekund så att bara en arm alltid håller i mattan, ca 1 min

10 armhävningar

Detta tog ca 20 min totalt. Jag ska inte låtsas vara någon fitnessguru här, utan jag ska säga att jag var helt slut efteråt haha. Men antar att det är ett bra tecken :)

Kram

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har vädret varit helt underbart, tror det var omkring 16 grader ute! Hoppas detta håller i sig iallafall några veckor, men man vet ju aldrig med Sveriges väder haha.

Idag efter skolan har jag bara legat hemma och kollat på 13 reasons why, ätit världens godaste pastasallad till middag (måste bli bättre på att ta bilder) och bara tagit det allmänt lugnt.
Har bestämt mig för att jag ska försöka ut och springa då och då nu under sommaren, även fast jag hatar det. Tänker att mitt mål för sommaren är att få lite bättre kondition, så blir idrottslärarna glada (plus att jag slipper komma typ sist på skoljoggen :))!
Snart ska jag till Isabel och vara lite med henne, sen måste jag pluggaaaaaa :(( Har omkring 5 prov nästa vecka, trevligt!

Kram

Likes

Comments

Hejsan finisar! Well.. längesedan man la upp något här. Tror det var typ mer än ett år sedan, haha.
Men jag har saknat att bloggar väldigt mycket faktiskt, så jag planerar att lägga upp något inlägg då och då. Förvänta er inte något, det kanske går 3 månader mellan två inlägg, men jag är inte helt gone iallafall.

Idag var ju alla lediga, så jag och en av mina bästa vänner passade på att åka in till kungsan och bara chilla lite. Det var verkligen underbart väder, och vi satt vid stentrapporna framför körsbärsträden och åt hamburgare från max. Mysigt deluxe!

Kram

Likes

Comments