HeaderDenna bilden alltså! Den är från helgens kalas ute hos pappa. Jag är 173 cm lång och bär storlek M - och jag ser ut som en knubbig dvärg jämför med mina småsyskon, haha! Älskade "småskitar" ♥ Är nyss hemkommen efter ett stressig men mycket roligt kvällspass på jobbet. Det är verkligen helt omöjligt att veta hur en arbetsdag ska se ut när man jobbar som jag gör, fab! Jag utvecklas heeeela tiden och en sak ska jag säga er - mycket ska man se innan ögonen trillar ut! Godnatt!

 

Sincerely Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsTiiidigt morgon för mig idag då jag behövde greja lite innan jobbet idag. Min käre sambo har börjat jobba 05.30 varenda morgon i flera veckors tid och jag fattar bara inte hur han gör det, usch! Nu är det dags att ge sig ut i regnet för ett dagpass på Akuten, woop woop! 

 Sincerely Johanna

Likes

CommentsKom hem i tid från jobbet igår vilket hör till ovanligheterna när man jobbar den sena kvällsturen, man tackar! Har sovit gott och snoozat länge. Har under förmiddagen pysslat med lite papper åt föreningens räkning och ska nu iväg för ännu ett kvällspass på jobbet. Dagarna blir inte alltid roligare än så när man jobbar heltid, haha! Hoppas ni alla får en riktigt fin dag! :)

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsIdag fyller min älskade lillasyster 22 år! Lillskiten blev liksom vuxen för flera år sedan, vad hände?! Eftersom jag jobbar till 23 ikväll missar jag firandet så jag får väl bjuda henne på något gott en annan dag istället :) Grattis älskade unge! ♥

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments

Regnet smattrar mot rutan, det blåser och river i träden och jag har knappt orkat ta mig ur sängen idag. Är otroligt trött och börjar inte jobba förrän klockan 14 idag så jag passar på att ta det lugnt. Dricker varm choklad och lyxar till det med lite grädde som fanns kvar i kylen, lyssnar på ljudbok och ska fixa lite lunch snart. Det kan verkligen vara fantastiskt skönt att göra ingenting! Hoppas ni alla får en fin måndag! 

 
Sincerely Johanna

Likes

CommentsVilken kväll! Kan ha varit den galnaste kvällen jag någonsin varit med om på jobbet, ever! Fick äta en kaka och ett par chokladbitar för att ens orka sätta mig på cykeln och trampa hemåt, haha! Älskar verkligen mitt jobb men sådana härkvällar kan vara jobbiga, patienterna och deras anhöriga kan bli väldigt frustrerade och tonen hård då väntetiderna ökar. De verkar liksom inte lägga märke till att personalen halvspringer i korridorerna med händerna fulla utan uppehåll. Och att jag varken ätit eller kissat på nästan 8 timmar vet de ju förstås inte. Dessutom ifrågasätts min och mina kollegors kompetens och prioriteringar gång på gång under ett sådant här pass eftersom många tror att just de är i allra störst behov av vård först. Huvudet snurrar i någon slags övertrött virvel när jag nu försöker vara ner bland soffans mjuka kuddar. Trots jäktandet, de arga blickarna och de många ursäktande uttalandena idag minns jag ändå kvinnan med bröstsmärtor som vi lyckades stabilisera fort och den oroliga dottern som blev så tacksam för att vi hjälpte hennes mamma. Den svenska sjukvården kan vara fantastisk, och vi alla jobbar hårt för att den ska fortsätta vara det. Jag älskar mitt jobb!

Sincerely Johanna

Likes

CommentsAlltså my God vad veckorna går fort! Har jobbat flera kvällar och haft möten de andra, ikväll är det dags för jobb igen. Har röjt undan en del "måsten" för att kunna ta det lugnt och återhämta sinnet under förmiddagen. För ovanlighetens skull lyssnar jag på min ljudbok (hehe) och dricker kaffe i soffan. Så himla skönt sätt att slappna av och hitta ro i kroppen! För första gången på länge har jag faktiskt sovit riktigt gott inatt med, underbart ♥

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsJa vad säger man. Valdag igår. Och vilket resultat. Ett enda vinnarparti, regeringsskifte och en jädra soppa eftersom de röd/gröna måste samarbeta över blockgränserna för att få majoritet. Sverigedemokraterna får agera vågmästare. Jag är så fruktansvärt ledsen. Jag känner uppriktig sorg i mitt hjärta. Tänker vara ledsen ett litet tag till och sedan blicka framåt. Kommande 4 år är otroligt viktiga och jag hoppas innerligt att övriga partier i riksdagen håller vad de lovar "vi kompromissar inte med rasism". Öppna era hjärtan ♥

 

Annars? Klev upp vid 8.30, äter lite frukost framför Nyhetsmorgon, kikar runt på lite bloggar. Nu ska jag ut med min älskade vovve och sedan gå ett par ärenden innan det blir kvällsjobb. Stora saker på G även på jobbet, känner på mig att det kommer bli en intensiv vecka. Bara att ladda!

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsJapp, då var denna arbetsveckan till ända och ledig helg väntar, woop woop! Mötte upp Sara på gymmet för ett H.E.A.T.-pass och jag körde mig fullständigt i väggen! Kunde inte bromsa hastig när jag cyklade hem för då orkade jag inte hålla emot med armarna, haha! Var helt darrig när jag kom hem och fick knapra i mig en riskaka och massa vatten för att ta mig till duschen. När jag var klar hade Sebbe (min välsignade karl) fixat middag och nu ligger jag och kollar på 10 år med Idol. Mumsar även på min Toblerone Crunchy Almond som specialbeställdes från TaxFreen när mamma var ute i Europa och flög här i veckan. Man kan ha det sämre ♥

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments

Oooooh!! Precis NU kom ett sånt där riktigt gåshudsmoment i ljudboksvarianten av Harry Potter and the Philosofers Stone - Harry, Ron och Hermione blir vänner efter att ha klubbat ner trollet på Halloween. Kan inte hjälpa det men jag ryser varje gång jag hör det där, haha! Igår var jag i alla fall och fikade med min fina Linnea och på kvällen plockade jag upp Sara för en roadtrip till Falköping. Hälsade på Amanda som hade lagat supergod moussaka som avnjöts tillsammans med några av mina gamla klasskompisar från högskolan. Var en jättetrevlig kväll och på vägen hem sjöng jag och Sara musikallåtar för fulla muggar! 

 


Sincerely Johanna

Likes

Comments