HeaderDå har vi varit och kalasat hela denna kvällen med! Cyklade den dryga milen till Västra Bodarne och tillbaka, skrattade, åt gott och kramade mina goa kusiner ♥ Nu sitter vi och dricker kaffe med Mr. Hans Flykt som är hemma en snabbis i helgen. Livet är härligt när man är ledig på en helg!

 

Sincerely Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade en jättefin examensdag igår! Alla nära och kära förgyllde min dag och vi var inte hemma förrän klockan ett på natten. Fällde ett par tårar i kyrkan men annars vara det bara stora leenden hela dagen! TACK alla som var med och gjorde min dag strålande! ♥

 
Sincerely Johanna

Likes

CommentsEller dagen E kanske: EXAMENSDAGEN!! Finally! efter 3 års slit! Klappar mig själv axeln idag, faktsikt! ;)

 Sincerely Johanna

Likes

CommentsFörundrad över att jag har en förmiddag helt ledig. Gjorde lite ärenden och var hos sjukgymnasten i morse och när jag nu kom hem insåg jag harr det är få saker jag måste göra. Framför allt ingen deadline som stressar. Jag kan kolla på Nyhetsmorgon och läsa bloggar i lugn och ro, vilket jag nu gör. Och snart en promenad, love it!

 Sincerely Johanna

Likes

Comments

Några få bilder från helgen och hotelrummet har jag att bjuda på. Har änna kommit av mig med fotograferandet känner jag, skärpning nu! Har suttit på utbildning två hela dagar och kvällarna går alldeles för fort just nu, kan bero på att de går åt till att vila eller sova. Typ konstant... Haha! Kollar på Jackie Chan-film och myser med min karl ikväll, inte mer avancerat än så ♥

  


 
Sincerely Johanna

Likes

CommentsNothing Hill, godis och mys med mina hjärtan ♥ Happy sunday ya'll!

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsHemma efter en natt på hotell i Skövde! Hade examensfest och firade att våra tre år på högskolan har gått till ända. Lekte och käkade med mina goa klasskamrater men gick hem redan vid midnatt. Utestället var sjukt segt och vid midnatt hade dansgolvet fortfarande inte öppnat så vi tröttnade. Tog en lång dusch och käkade godis i vårt fina rum istället! Åt en riktigt god hotellfrukost och nygräddade våfflor innan vi åkte hem. Nu ska jag stärka själen med en promenad i solen!

I'm happy people! ♥

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments

Det ni ser på bilderna är de sista plugg-chokladbollarna på väldigt länge. Japp, det är sant! Uppsatsen är godkänd, sista seminariet är avklarat och den avslutande studieuppgiften är inlämnad. Nu ska jag jobba en vecka i väntan på examenshögtiden, sen är jag klar. Legitimerad sjuksköterska. Jag ska få börja använda min namnskylt! Fuck yeah! ;)

 


Sincerely Johanna

Likes

CommentsMagkatarr är långt ifrån det jobbigaste Gud har låtit drabba människan men det betyder inte att jag välkomnar den med värme för det... Idag har varit en sån där dag då magen kvider och humöret följer därefter. Var ute och rastade mamma i den fina försommarkvällen och som tack för sällskapet lyckades jag förhandla mig till 2 pizzor så middagen är kirrad! Tack mami ♥ Nu väntar TV-kväll á la Svennebanan med Äntligen hemma och The big bang theory

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments...mer än jag hinner med! Jobb hela dagen, direkt hem om expressplugga ett par timmar, klämt in lite tvätt och middag för att sen åka på styrelsemöte. Har röjt i köket och kissat vovven och nu äntligen sjunker jag ner i soffan! Effektiv och något stressig måndag, räddningen var det för ovanlighetens skull låga patientantalet på jobbet idag. Nu: vila och ladda om inför en riktigt, riktigt lång dag i morgon med! Sov gott alleman :)

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments