Header
Fick denna vackra skapelse i avtackningspresent från gamla jobbet när vi käkade middag förra veckan! Är ledig från VFU:n idag och är så stressad äver allt jag behöver göra att jag inte får gjort ett skit istället. SÅ.TYPISKT.MIG. Någon som känner igen sig?  

 
Sincerely Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsDå har sista föreställningen spelats, blommor delats ut och scenen rivits. Kvar finns ett stort tomrum som redan ekar. AMTS blir verkligen en familj under dessa intensiva perioder, svårt att förklara för någon som inte fått uppleva det. Nu ska mina kollegor och jag knyta ihop säcken med utvärdering och avslutningsfest, sedan läggs allt detta arbetet till handlingarna. Lite bitteljuvt. Det är dags att ta tag i det "riktiga" livet och njuta av vardagslunket några månader. Men känner jag oss alla rätt så är vi snart igång igen ;)

 Sincerely Johanna

Likes

CommentsEftersom månadsskiftet februari/mars var totatls kaotiskt för mig så har jag glömt göra en recap för februari månad. Ärligt talat är de ju mest till för mig så vad gör väl det egentlgien? Här kommer den i alla fall! =)

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments

Även denna dag ägnas åt studier, studier, studier. Förmiddagen spenderades på stans mysigaste café och nu har jag lunchpaus framför reprisen av Ryttareliten. Blir så galet sugen på att rida!! Att få sitta på ett sprudlande kraftpaket i total harmoni och dansa fram över ridbanan, det finns inget bättre. Inget. Total kärlek ♥

 
Sincerely Johanna

Likes

CommentsHimlen bjuder på regn och jag pluggar hemifrån idag. Hade beställt sol men ordern måste kommit på villovägar. Får ta med mig kaffekoppen till soffan i stället för balkongen men det är ganska skönt det med. Kämpar på med allt som ligger på hög och kanske, kanske att jag anar ljuset i tunneln. Passar även på att säga: Tack alla mina nära, ni vet vilka ni är. Ni är underbara ♥

 Sincerely Johanna

Likes

CommentsIdag har jag varit en riktig textspruta - äääntliiigeeen!! Är så vansinnigt trött mentalt och det senaste har det känts det som att jag tappat bort mig själv i all stress och press. Men idag sa Sara något som jag blev väldigt lättad över att höra: "Åh, idag syns lite av den vanliga Johanna!" Tänk att en så simpel mening kan göra en så glad! Sebbe och våra goda vänner Maja och Marcus här på möte ikväll. Under tiden stod jag i köket så att vi alla kunde äta middag och dricka kaffe innan natten faller. Nu är det sambomys som gäller resten av kvällen! Hej at last älskade vardag ♥

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsJapp, tänkte fotat närbilder på våren igår. De planerna gick helt i stöpet eftersom det blåste så mycket att allt, inklusive jag, darrade med hög frekvens. Fick i alla fall en underbart solig och härlig promenad på stigar där många barndomsminnen skapats, rehab för en trött själ ♥ Tycker att bilderna blev ganska fina ändå, så jag är nöjd! Idag är hittills en betydligt bättre dag så jag ser fram emot helgen med ett leende på läpparna :)

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsHar varit hos mamma och kurerat själen med denna kulinariska höjdardessert! ♥

#bestcombinationever

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsMars 2013

 

I brist på nya bilder kikade jag i arkivet och kom fram till att i mars förra året var jag tydligen blond, då minns jag det! I övrigt var det upptrappningen på en tuff period i mitt liv som bara eskalerade fram till sommaren. Det känns som det blev lite lättare då men jag minns ärligt talat inte speciellt mycket av sommaren. Sen kom hösten och vintern. Detta svarta hål som jag nu försöker kravla mig upp ur. Jag kämpar i ärlighetens namn varje dag med mig själv, mina tankar och känslor som bara slänger sig hit och dit. Jag har många dagar en tanke som snurrar om och om och om igen - håll ut, förr elller senare spricker en bubbla, håll ut några dagar till. Jag pratar inte om det med särskilt många i min omgivning, men jag vet att ni är många där ute som har liknande känslor som jag och det känns på något vis tryggt. Det är inte bara jag.

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsVåren står utanför dörren men jag har suttit med näsan i böckerna hela dagen. Ett par koppar kaffe på balkongen & lite värme i ansiktet har det blivit men jag längtar ut i naturen! Ut i den friska luften, till tysta skogen, till kluckande vatten och till underbara våren! Jag behöver andas. 

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments