Header

Japp, då var vi inne i intenstivvecka av produktionen Ronja Rövardotter, därav min frånvaro. Vi jobbar 14-16 timmar om dagen för att få ihop allt till premiär. Det är producentjobb, möten, scenbygge, målning, masker, kostym, tidningsitervjuer, ljusrigg, kabeldragning och ärenden om vartannat. I allt detta har jag dessutom lämning på uppsatsen om en dryg vecka. Hur det ska gå ihop? Inte den blekaste, men jag brukar lösa det! För det mesta är det värt alla timmars jobb, på premiärdagen står vi alla där med fjärilar i magen likt barn på julaftonsmorgon. Underbart ♥

 Sincerely Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsDecember 2012

 

Även idag är himlen grå, mitt humör är dock närmare toppen än botten - extremt tacksam för det! Satt uppe sent inatt med plugget vilket resulterade i sovmorgon. Har hunnit med ett par ärenden och ett pass på gymmet innan jag nu satt mig soffan för att hålla båda tummarna för att det blir en OS-final med Tre Kronor på söndag! =)

 Sincerely Johanna

Likes

Comments

Min vardag är så inspirerande just nu - not. Skola, jobb och inte så mycket mer. Hade grymt fokus igår men måste glömt det i Göteborg för idag finns det ingenstans! Har sällskap av världens gosigaste vovve, choklad och en stooor kopp kaffe så jag ska nog överleva denna dagen med! 

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments

 

Viktigt. Störst av allt är kärleken 

 
Sincerely Johanna

Likes

CommentsFick sovmorgon efter en lång arbets- och pysseldag igår. Har sett herrarna plocka hem guldet i stafetten och ska nu hälla upp ytterligare en kaffekopp och sätta mig med plugget. Det är definitivt dags för några timmar med Harry Potter igen så någon av filmerna får rulla i bakgrunden. Ja, jag är en nörd, men det visste ni redan!

 Sincerely Johanna

Likes

CommentsStällde in dagens planer för att huvudet fortfarande känns tungt efter migränanfallet igår. Det känns bättre men är långt ifrån bra och jag har tyvärr fortfarande svårt att sitta vid datorn längre stunder åt gången. Mammas förbannade gener... ;) ♥ Ska spendera kvällen i lugn och ro med lite plugg och sedan kommer  Malin för rekvisitatillverkning och Sebbe jobbar. Hoppas ni får en fin kväll alla, och glad alla hjärtansdag! :)

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments

Fler bilder från vår fotodag

 

Jag vaknade med migrän i morse och trots många timmars extra sömn så plågar min vänstra pannlob mig ordentligt fortfarande. Har tagit mig från sängen via köket till soffan och här lär jag stanna ett tag. Klarar inte datorskärmen många minuter åt gången så jag ska försöka plugga lite på det gamla hederliga viset sen - med papper och penna! Först en kopp kaffe, giv mig styrka ♥

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments

Beger mig mot Göteborg för en myskväll med min fina pingla Sara ♥ 

 


Sincerely Johanna

Likes

CommentsMaaaan vad dagarna springer ifrån mig. Kör pannan hela vägen in i kaklet bara! Hang in there, jag är snart tillbaka! :)

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments