Header

 


I'm amazed ♥

 
Sincerely Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsMorgontrött, morgontröttare, morgontröttast. Sitter med en kaffekopp framför nyhetsmorgon och klickar mig runt i bloggvärlden. Ska inom kort ta tag i livet och få något vettigt gjort, dvs skriva på uppsatsen. Sätter mig på något café med en latte, likt en äkta överklassbrud. Gillar miljön och brukar få som allra mest gjort när det är lite liv och rörelse runt mig. 

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsSitter klistrad vid datorskärmen även idag. 5 veckors intensivt arbete kvar, sedan en efterlängtad andningspaus. Dags att börja räkna ner dagarna. Snart dags att ge mig själv "lunchrast" ;)

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsHar suttit på biblioteket och olika caféer och jobbat med uppsatsen hela dagen. Bröt av för middag på Musses Grillhouse med Sebbe och Marcus. Har varit och kollat en stund på ensemblens dansrep nu och mitt lilla producenthjärta klappar stolt ♥ Detta kommer bli så bra!! 

  
Sincerely Johanna

Likes

Comments

Yes, ännu ett par Nikes! Denna gång ett par Zoom Structure som är utprovade med professionell hjälp så jag hoppas de kommer bli superb! Nu väntar jag bara på att förkylningen ska ge sig så jag kan få ut och springa i dom. Använder dom till vardags med för att vara lite snäll mot fötterna och de sitter som en smäck! Designen är som vanligt till Nikes fördel ;)

 


Sincerely Johanna

Likes

CommentsVar ute i skogen en sväng med Vilda idag. Hon sprang som en galning och somnade sedan som en stock ♥ Har hängt med Malin och Marcus ikväll och när jag körde hem föll snön åter över den lilla staden. Så otroligt fint, hoppas verkligen den får ligga ett tag till!Sincerely Johanna

Likes

CommentsNostalgin flödar eftersom jag bara måste kolla på minst 10 år gamla teenage-/chickflickmovies när jag pluggar! Varvar artikelsökning och brainstormande med kaffe, nässpray och varma duschar. Vilken dag som helst nu kommer ni få läsa den klassiska "jag orkar inte vara sjuk längre-kommentaren". Men jag spar den ett litet tag till ;) Nästa film? Vem gissar rätt?

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsFörra onsdagen gjorde jag det - äntligen! Har funderat länge, länge innan jag bestämde mig & jag blev så himla nöjd! Det finns ett enda ord som beskriver vad den betyder för mig, 

syskonkärlek 

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments...semla! Är inget jättefan av denna mäktiga bulle men ett par per år får det ju ändå bli! Laddar energi för att orka med uppsatsen, är fortfarande förkyld, försov mig imorse och vill ta dagens första powernap, redan. Tändstickor till ögonlocken?

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsDet har varit en lång dag och jag är förkyld vilket innebär att jag är helt slut! Det sitter ett helt gäng nere hos Johan och myser men jag stannade hemma. Ligger i soffan och käkar Lindt-choklad ur den fina glas... Skålen? Karaffen? Asken? Jaja, fick den i alla fall av Sebastian och älskar den! ♥ 

 Sincerely Johanna

Likes

Comments