Header 

Är helt galet trött efter en lång dag på banken. AMTS har hjälpt till med fiskdamm, ansiktsmålning och sagoläsning under "Barnspardagen" och jag har varit igång sedan klockan halv nio imorse. Nu är det äntligen dags för middag i soffan. "Råkade" få med mig lite godis från fiskdammen med, ooops...

 

Sincerely Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


 

 

Fick en massa choklad igår och ännu mer idag. Verkar som att mina nära och kära tror att jag tycker om det... Kan inte förstå varför ;) Vad "du vet vad" är får ni se en annan gång! Sitter och mumsar på en bit Geisha, läser bloggar och gosar med Sebastian som äntligen kom hem :)

 Sincerely Johanna

Likes

Comments
Photo: a.asonax@spray.se


 

Jahopp, då har man fyllt 23. Om det känns någon skillnad? Nej. Planer för kvällen? Inga särskilda alls, det svåraste valet är vad vi ska äta till middag. Kravlöst, lugnt och skönt ♥

 

Update: Detta skulle publicerats igår men så gick det med det... ;)

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments

 

Det är tydligen storm på G. Just nu är det kusligt vindstilla ute, många affärer stängde tidigare, all kollektivtrafik är inställd och Alingsås känns som en spökstad. Själv målar jag naglarna som  variation på det jag har gjort resten av dagen: plugga och dricka kaffe. Håll ut Johanna, håll ut.

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments


Bilder från gårdagens repetitioner

 

Full fart hela helgen och nu är jag så trött så jag inte vet vad jag gör. Tänker spendera den här söndagskvällen i soffan och endast i soffan. Helt mos. Kaffe och något med choklad är allt jag önskar.

 Sincerely Johanna

Likes

Comments

 

Vaknat, träffat vår scenograf, ätit färska frallor till frukost och njuter nu av en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon. Ska sätta mig och plugga en stund innan det är dags att åka till skolan för praktisk examination. Känner mig inte alls redo men det gör man ju aldrig inför de praktiska momenten tycker jag. Wish me luck guys!

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments 

Regn och rusk hela dagen! Har pluggat biomedicin, druckit äckligt kaffe, ätit aaaalldeles för mycket kakor, pumpat ben på gymmet och... ätit mer kakor! Sebbes syrra bjöd på ljuvliga nybakta bullar, krämfyllda knyten med chokladtopping, minipajer med jordgubb och chai-the. Ja ni fattar, kunde lika gärna skitit i gymmet idag, hehe ;)

 

Sincerely Johanna

Likes

CommentsPhoto taken by: Annika Ason Ax (a.asonax@spray.se)

 

En dag då inte många knop gjorts, något jag får sota för imorgon. Men jag löser det, för det gör jag alltid. Mindre än 7 månader kvar. Snart sista salstentan på dom här 3 åren. Jag håller ut i sällskap med goa klasskamrater, morgonkaffe i Götasalen och ofta med ett leende på läpparna.

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments 

 

Då var bloggen på banan igen efter lite strul. Konstigt att den nästan blir en del av en själv när man har bloggat så länge. Vädret är grått, jag är förkyld och tenta x2 väntar så jag har grävt ner mig. Ska fixa ett par ärenden om en stund så att jag får lite frisk luft med. Chefen ringde dessutom och bokade in ett par arbetspass i början på November, woop woop! :)

Sincerely Johanna

Likes

Comments 

Dags att dra till gymet och boosta lite inför kommande vecka. Ska bli skönt att få kötta kroppen lite! För att det är såååå roligt. Och för att jag gillar mat. Och för att jag vill se ut såhär nästa bikinisäsong ;)

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments