HeaderVackra Sandra ♥

 

Då var jag hemma igen. Har haft en otroligt bra arbetsdag trots de tunga ögonlocken, älskar verkligen mitt jobb! Vi köpte dessutom ett halvt ton godis som vi gick om mumsade på under kvällen, lyx i vardagen! Nu sitter jag och googlar efter nya, spännande & inspirerande bloggar. Hoppas på att hitta något riktigt bra :) Fin kväll alla! 

 

 

Kram Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mina egenodlade sockerärtor ♥

 

Ett akutbesök hos tandläkaren fick starta denna dagen, fun stuff. Har legat och läst en timme innan Sebastian vaknade och nu ska jag strax till jobbet. Tar faktiskt emot lite idag bara för att jag är så trött. Just one of thoose days. 

 


Kram Johanna

Likes

CommentsVacker kvällshimmel från igår.

 

Efter frukosten åkte jag och Sebbe till Allum för lite shopping. Kom hem med 2 par skor, ett USB-minne, schampo och en blus =) Nu blir det tacos á la SvenneBanan, sweet!

 Kram Johanna

Likes

CommentsInstagram egopic

 

Sovmorgon, hälsa på syster och mamma, frukost och.... Utflykt? Slapp i soffan? Gymet? Hälsa på pappa? Vet inte riktigt vad dagen bjuder på med ledig, det är jag ändå! =)

 

Kram Johanna

Likes

Comments

@ Coffee House

 

Lagom stressig dag på jobbet och en fika med Matilda är vad jag har hunnit med idag. Fler planer för kvällen finns och det fett nice att jag ska vara ledig imorgon, högst välkommet =) 

 


Kram Johanna

Likes

Comments

 

Vår käre vän Hasse gör sin första säsong som skådis på Astrid Lindgrens Värld och hans huvudroll är Karlsson på Taket. Sjukt bra var han, som född att göra just det! Stört vilken energi han orkar ha scen, efter scen, efter scen. Impressive!

 
Kram Johanna

Likes

CommentsVilda den 26/7

 

Att man kan sova så hårt! Vaknade med ett ryck 10 minuter innan klockan skulle ringa och trodde i panik att jag var försenad. Alltid lika underbart att vakna med hjärtat i halsgropen. NOT. Nu ska jag i alla fall iväg till jobbet, trött som få men imorgon är det sovmorgon, bara att hålla ut! =)

 

Kram Johanna

Likes

Comments 

Har hunnit med att jobba hela dagen lång, sova middag, äta grillat hos svärföräldrarna, promenera i skogen med min älskade vovve, kolla på VM, bada och äta middag på Musses. Nu sitter jag mätt och glad med kaffe och kaka i magen medan Johan och Sebastian ringer varandra från toaletten. "Vill du se min bajskorv?" är en fråga som ställts. WTF...

 

Kram Johanna

Likes

Comments

 

Lite bilder inifrån parken i torsdags. Hade stekhett och soligt ända fram till klockan slog 17 då himlen bokstavligt talat öppnade sig och åskan mullrade på avstånd. Vi sökte skydd under ett stort parasoll en stund innan vi insåg att det var lönlöst. Ut i regnet som ett gäng dränkta katter - woop woop. Fick gå in på ICA iklädd en handduk. Svensk sommar i ett nötskal. Just gotta love it. 

 


Kram Johanna

Likes

Comments 

Nu har jag sjunkit ner i soffan efter att ha brottats med datorn flera timmar under kvällen. Har hunnit med en promenad med vovven, en löprunda och äta bulle. Livet é rätt gött. Skulle ha somnat för typ en halvtimme sedan dock. Men: det är en världslig sak! 

 

Kram Johanna

Likes

Comments