Header 

De senaste dagarna har varit en känslomässig berg- och dalbana. Känslor har svallat över som jag knappt visste jag hade, eller rättare sagt, haft tid att känna. Trots omständigheterna är det ibland skönt att få lätta på trycket och släppa ut allt.

 

Igår gjorde jag dessutom mitt första pass som självgående på Akuten. Det gick finemang och jag kvalade dessutom in 1 1/2 timmas övertid. Idag väntar ännu ett kvällspass men först - kaffe framför sista Harry Potter-filmen =)

 

Sincerely Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments 

Har haft världens chillaste dag and I like it! Långpromenad i skogen med en fin vän, flera koppar kaffe och en massa avsnitt Hart of Dixie. Var även ute och busade med Vilda och det är sanslöst vilken glädje den huden kan visa, det smittar! 

 

Nu: mer kaffe tillsammans med Sebbe och Johan - älskar lediga dagar!

 Sincerely Johanna

Likes

Comments

 

Startar denna vecka med PW tillsammans med Frida, lyxig varm choklad och ett par avsnitt Hart of Dixie innan jobbet. Två tummar upp! 

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments

 

Avslutar den här helgen med pizza, ett svettigt pass på gymet och slapp i soffan. Utvilad och laddad inför en ny arbetsvecka, jajjemen! Nu: en varm och avslappnande dusch ♥

 


Sincerely Johanna

Likes

Comments


 

 

Midsommarfirande, massa god mat, ett riktigt bra träningspass, mys med älsklingarna , 3 filmer, tacos med pappa och syster, låååång sovmorgon, riktig helgfrukost, varm filt och regn mot rutan, pannkakor till lunch, ny hårfärg och vacker kvällshimmel. Ja ni fattar, jag har haft en awsome helg - och den är inte slut än! 

 Sincerely Johanna

Likes

Comments


 Har hängt på stranden flera timmar efter jobbet, så himla skönt i värmen! Nu sitter jag och kollar på en riktigt gammal goding - A Cinderella story =) Mumsar på lite gott under tiden och njuter av att vara piggare igår än idag. Hoppas ni har haft en bra dag alla fina ♥

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments

 

Firade mammas 50-års dag hela gårdagen =) Först var vi tjejer på spa och njöt några timmar och när vi kom hem mötte vi upp grabbarna för lite bubbel innan middagen. Fick njuta lite av det fina vädret, bubbelpolens värme och att slippa laga middag. Det är det små sakerna som gör det!

 

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments 

♥ Jag är tacksam för sommaren & vår fina balkong

♥ Jag är tacksam för vår sköna säng

♥ Jag är tacksam att jag får älska, och att vara älskad av, Sebastian

 

Sincerely Johanna

Likes

Comments 

Har fått ovett av min karl för att jag varit dålig på att blogga, haha! Älskar att han är så engagerad ♥ Idag fyller min fina mamma 50 år =) Jag, mamma och Frida ska till Mössebergs Kurort och njuta, få spabehandling och äta lunch. Därefter får mamma bestämma vad vi ska hitta på och ikväll sluter grabbarna upp och det blir middag på stans grekiska restaurang. Låter rätt soft på en ledig dag va?

 
 
Sincerely Johanna

Likes

Comments

 

Då var jag hemma efter en ännu en intressant dag på jobbet. Har fått vara med om 2 lite större larm idag och det känns tryggt att få jobba med det medan jag fortfarande har en handledare med mig. Nu sitter jag hemma i soffan med Sebbe & Johan medan en kladdkaka gräddas i ugnen. Glassen är framme och det doftar ljuvligt! 

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments