Header 

Helt färdig nu, ögonen går i kors! Avslutar kvällen med mina älsklingar och ett par avsnitt The big bang theory säsong 5. Fantastiskt ♥

Sincerely Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Glider runt i en sån här fin fläta hemma. Tycker verkligen att fiskbensflätor kan vara hur fint som helst, ju längre hår desto bättre! Nu har jag precis fått i mig lite mellanmål för det är dags att åka till stallet. Därefter blir det handling och middag - lax idag, yum!  

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments


Mitt lilla monster ♥ En riktigt kelgris och hjälp, vad skulle jag göra utan henne? Hon sitter just nu och tvättar undersidan på mina strumpor. Hon kanske känner på sig att min tvättid börjar om en kvart? Message received! Jag ska samla liiite mer mental kraft, sen är det dags! Medan maskinen arbetar tänker jag fika och ta en tupplur, så det så!
Sincerely Johanna

Likes

Comments

Sitter på stationen och väntar på Sara som kommer med nästa tåg. Ska bli jättekul att träffa henne igen, äntligen!

Är piggare idag men rösten är fortfarande inte på topp någonstans. Vill inte missa mer i skolan bara, blir så knöligt att ta ikapp allt. Pluggade och åt frukost på vägen hit i alla fall, underbart väder idag med, hoppas, hoppas, hoppas det håller i sig!

Sincerely Johanna

Likes

Comments


Lite ego-pics från igår. Osminkad, febrig, grå under ögonen och med ett litet fettveck vid knät - feeling great, verkligen ;) Längtar så galet mycket efter att kunna träna igen! Kändes som om jag var på G på riktigt innan praktiken och sedan dess har det bara gått utför. Dämit! Men, snart på fötterna igen hoppas jag :)

 

Nu ska jag försöka fixa något att käka, inte alls sugen men mat är ju viktigt när man är sjuk har jag hört.

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments
Hur galet vacker är inte denna kvinna?! Hennes look på årets grammy awards är fläckfri, drömlik, magisk!

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments
När man är sjuk och inte för följa med tjejerna för en fika på stan får man hitta på något själv. Så det är vad jag gör nu - lyxfikar. Kladdkaka med aftereightkräm och varm choklad med vispgrädde på toppen. Nöjd tjej :)

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments
Min lille grisekno löper och är supergosig. Skönt att inte vara helt själv när man är sjuk, Vilda är så bra på att se medlidsam ut med ;)

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments
Behöver jag säga mer? Det ser fantastiskt ut och både kropp & själv skriker efter semester. Plågar mig själv med andras semesterbilder på Facebook, Instagram & diverse bloggar istället. Nu: back to reality - måste.plugga.nu.
Sincerely Johanna

Likes

Comments


Hälsosam, vitaminrik och färgsprakande frukost idag. Förhoppningsvis blir jag lite piggare snart, måste verkligen komma igång med plugget i alla fall en liten, liten stund idag. Har på damernas VM-lopp i bakgrunden och har öppnat balkongdörren på vid gavel för att vädra ut lite sjukdom och släppa in lite vårsol. Fantastiskt fint väder ute idag med! Imorgon ska det bli +5 grader och strålande sol (can't believe it), hoppas innerligt att jag ska må bättre så jag kan dricka kaffe på balkongen då :)

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments