Header

Likt de flesta bloggare kommer här en liten sammanfatning av the highlights från mitt 2012. Helt utan kronologisk ordning, nu kör vi!
 
Årets hökörning. Sebbe blev överlycklig av att få ta plats bakom ratten på Andreas favorittraktor :)
 
Årets resa till Asrid Lindgrens värld. Ännu roligare än förra året!
 
Jag har varit på bröllop
 
Jag gav äntligen efter för trycket och när min HTC kastade in handduken blev även jag en del av Apple-familjen.
 
Fick en otroligt fin och romantisk överraskning av min fina Sebastian ♥
 
Tittade när brorsan ställde ut sin veterantraktor i Gräfsnäs
 
Vari ute och busat på många skogspromenader med mitt lilla hjärta ♥
 
Sommaren bjöd trots sitt diskuterbara väder på flera härliga grillkvällar!
 
Har umgåtts mycket med fina vänner.
 
Har hittat lyckan i ridningen igen och även om motivationen inte alltid är på topp så är jag en hästjej i hjärta & själ.
 
Tittat på årets upplaga av "Lights in Alingsås"
 
Varit med att hålla i "Frasse & Hasses 50-årskalas" som bjöd på en riktig brakfest i vilda västerns tema, fantastiskt roligt!
 
 
Köpt och renoverat (renoverar) vår första "egna" lägenhet :)
 
Kommit igång med träningen trots många envisa förkylningar, och älskar det!
 
Varit i Oslo ett par vändor och skrattat med mamma ♥
 
Varit på "Jul på Liseberg"
 
I slutet på sommaren fick jag säga hejdå till min älskade "lilleman" som nu springer på himmelens gröna ängar. Han gav mig mycket utmaningar, tårar & smärta men framförallt lycka. Att få utvecklas tillsammans med en så vacker och begåvad häst från början ♥
 
 Delat svåra och fina stunder tillsammans med mitt hjärta
 
Lägger ännu ett år bakom mig, tänker igenom vad som varit bra och vad som varit sämre med år 2012. Tar med mig det som som styrker och försöker lämna det som tynger bakom mig. Hoppas ni alla får en riktigt fin nyårsafton och en bra start på 2013. Vi ses på andra sidan midnatt!
 
♦ GOTT NYTT ÅR! ♦
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sincerely Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
 

Fick lite sovmorgon när Sebasian var på Systemet och har nu ätit frukost. Vi ska åka till farmor och fika om en liten stund, mycket mat och mys dagar som dessa. Ska ta en liten ridtur idag med, om jag inte rinner bort i detta grå blötväder som aldrig verkar vilja ta slut... 
Sincerely Johanna

Likes

Comments 

God eftermiddag góvänner! Har hunnit med en hel del sedan jag vaknade i eftermiddags, kom precis in efter en promenad med Vilda och snart väntar tacos med "lilla familjen". Underbart att vara ledig några dagar nu, passa på att njuta av lite långledigt med min karl innan det är full fart med skola och jobb igen :)


 
Sincerely Johanna

Likes

Comments 

Ännu en natt till ända! Har gått superbra och nu lär jag somna riktigt gott! Är pepp på en riktig långpromenad i skogen idag så vi får se när jag orkar gå upp i detta gråa väder. Har druckit upp mitt te så nu är det dags att krypa ner under täcket jämte mina godingar ♥

 

"Godnatt" gott folk! :)


 
Sincerely Johanna

Likes

Comments 

Då var vi hemma, mätta och glada :) Matchen gick skit och Alingsås blev dunkade både gula och blå, är förhållandevis tacksam för att det inte var jag som stod på planen mot ett alltid lika brutalt Kristiansstad! Jag hade ju blivit tvingad att ta till klassiska tjejknep som att dra dom i håret eller sparka kulorna så de krymper till russinstorlek för att stå emot jättarnas massaker!

 

Har tänt ljusen på soffbordet och plockat fram chokladen. Yum! Min karl känner mig för han hade köpt en 200 grams mjölkchoklad till mig idag ♥ ♥ ♥ 


 

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments 

"Godmorgon" kära ni! Blev väckt för en stund sedan, har sovit riktigt bra idag, underbart! Nu ska vi iväg och äta middag & kolla på handboll hos Sebastians föräldrar. Är grymt sugen på choklad, typ desperat så jag hoppas middagen är klar :)


 
Sincerely Johanna

Likes

Comments


 

Här slängde jag upp lite bilder på en skog. Och en hund. Är i alla fall ganska nöjd med ljuset i en del av bilderna. Tanken var ju från början att fota hunden men hon vägrade vara still mer än en millisekund åt gången så det blev desto fler bilder på naturen istället :P

 
Sincerely Johanna

Likes

Comments 

Godmorgon alla människor! Sitter och äter en sen frukost efter en lååång sovmorgon. IKEA står på schemat idag, jag fasar samtidigt som det ska bli kul att få in dom nya möblerna och få upp bokhyllan. Hoppas ni får en fin Fredag alleman, lite långledigt igen nu då ;)


 
Sincerely Johanna

Likes

Comments 

Var ute på en grymt härlig promenad i skogen tidigare idag. Snö, sol och en överlycklig hund! Efter det blev det en lunch på stan med Linnea & Julia, stallet med Sebbe och sedan ett Zumba-pass med Bönan. Nu ska jag hoppa in i duschen efter en sen middag och sedan krypa ner i soffan med en kopp kaffe. Mycket, mycket fin dag idag ♥


 
Sincerely Johanna

Likes

Comments

 

Har druckit kaffe och kollat på Rasmus på luffen nu på förmiddagen, underbart! Fixade en smarrig latte med min nya leksak, en espressomaskin som jag fått av min farbror och faster. Älskar ju kaffe i största allmänhet oh latte i synnerhet så vad kan passa bättre i mitt kök?
 
Sincerely Johanna

Likes

Comments