Ett par bilder från dagens rep via Instagram (@jmeriksson)
Laddar inför dagens uppvärmning & lunchbreak.
 

Kom hem för en liten stund sedan, sitter om mumsar ur en godispåse och försöker fundera ut hur trött jag är, haha! Ganska trött tror jag, för jag är hungrig men orkar inte gå till köket och fixa något. Dags att ta sig samman kanske? Har varit riktigt roligt i alla fall, det går framåt med stormsteg! En dryg månad till premiär, pepp, pepp, pepp!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments 

Älska Söndagsmornar! Långfrukost i soffan, gos, lugn och ro. Kan inte bli så mycket bättre! Nu ska vi göra oss redo för dansrep här, börjar om en kvart och vi sitter fortfarande i soffan, hehe. Ooops...

 

Ha en superfin avslutning på veckan alla! :)

Likes

Comments 

Mamma var så gullig att hon spontanköpte denna fina skjortan till mig i förrgår! ♥ Hon mindes att hon hade sett den här på bloggen och tyckte den var fin. Tack för det :)

Likes

Comments

Sitter och myser hos mamma, dricker te och lyssnar på hennes Spotify: "Karins dansbandsrökare" Wohoo...

Likes

Comments
 

Startar dagen alldeles förträffligt: kinapuffar, mjök & Disneydags :)


Likes

Comments


 
Lite från veckan hittills. Min vovve är i slutet på löp-perioden och då blir hennes päls otroligt len plus att hon blir extremt kelig, inte mig emot, tackar och bockar. Lille tussen ♥
Har även blivit facebook-bombad, druckit en massa kaffe, fikat och skaffat mig ett efterlängtat siikonskal till iFööönen. Bra vecka!

Likes

Comments 

Godmorgon, sitter här och får inte in någon riktigt fredagskänsla, även om det ska bli tok-skönt när den här skolveckan är över. Saknar min syster (igen), det har inte ens gått en vecka sedan hon åkte tillbaka till Oslo men det är så himla mysigt att ha hennes här ♥

 

Ska i alla fall ta detta tidiga tåget till skolan och sätta mig för att plugga någon timme innan föreläsningarna drar igång. Hurtigt, right? ;)

Likes

Comments 

Åh det var så himla roligt att träna idag! Har inte träffat Britt-Marie (tränaren) på nästan 3 år och det har hänt så mycket i båda våra liv, blev lite tjatter och lite träning. Fick kämpa häcken av mig men det var det värt, en enda träning och jag har redan börjat fatta vad jag gör fel och hur jag ska rätta till dom, inspirerande! Nu har vi precis käkat lite och försöker samla kraft att städa hela lägenheten, haha, inte så kul men nödvändigt :)

Likes

Comments