Veckorna går så fort i början av hösten. Nu är det redan mer än halvvägs in i september och jag hinner inte riktigt med. Sen sist har jag börjat plugga franska och lite juridik och försökt hitta min plats i Stockholm igen. Lättare sagt än gjort kan sägas.


Flyttade ut från min lägenhet, la nycklarna i ett kuvert och köpte en sista färskpressad juice på Hemköp innan jag och pappa lämnade Ryd bakom oss.


Hann fylla 21 någonstans mellan tentor och ösregn. Firades bland annat med traditionell kastrullkaka,. Kan vara det godaste jag vet.

I helgen hade vi reunion. Mat, prat och skratt. Lite balettdans på en öde Stadion tunnelbanestation hanns också med.


Hittade mitt nya favoritfilter på snapchat. Plus att jag nästan ser ut som monstret i den där spanska filmen alla såg i högstadiet. Eller alltså jag såg den inte, men kan tänka mig att det såg ut såhär.


Rullar med detta vidare mot tisdag. (Om en minut)

Likes

Comments

Idag är första söndagen sedan början av juni som jag känner av söndagsångesten. Det beror antagligen på min stundande tenta i en kurs som jag inte är helt förtjust i. Innan jag började på universitet tyckte jag att matte var rätt så kul, men framförallt ett lätt och logiskt ämne. Så känner jag inte längre. Denna kurs är dock den sista rena mattekursen som jag har kvar innan schemat kommer fyllas av mer ekonomi, marknadsföring och projektledning. Så något har jag att se fram emot när höstterminen 2017 närmar sig.

Nu blir det söndagsmiddag med familjen innan jag sätter mig på bussen mot Linköping. Klockan 8:00 imorgon smäller det och sedan kommer jag under ett år lämna studentbubblan och Linköping. Jag känner en enorm lättnad när jag tänker på att jag äntligen kommer flytta tillbaka till Stockholm. Samtidigt kommer jag sakna det som livet i en studentstad innebär; lättsamheten, atmosfären och att bara behöva tänka på sig själv. Men jag kommer snart tillbaka.

Vi hann både med promenader i New Yorks nattljus och kalla kvällsdopp i småland under sommaren

Likes

Comments

Det här är första gången jag startar en blogg och jag känner mig både lite nervös och sådär mysigt full av förväntan. Egentligen bloggar jag för min egen skull, för att få ett utlopp för mina tankar, funderingar och framförallt för att få en överblick över de många bilder jag knäpper. Samtidigt skulle det såklart vara roligt om andra också vill ta del av denna lilla blogg. Jag mjukstartar lite idag, nu när jag borde ligga i sängen och samla energi inför min tenta på måndag. Det känns jobbigt att sommaren snart är över, men jag tänker njuta ända till september.  Bilderna nedan är de enda jag har från sommaren på denna dator.

Likes

Comments