Header

Idag startade min dag med att jag såg hur många snap jag hade fått av killar. Funderade på vad som hade hänt därefter kom jag på att jag lade ut "Inte alla män är våldtäktsmän, men alla våldtäktsmän är män". Detta skapade ju diskussioner. Vissa män verkade bli kränkta och började med personliga påhopp som "Feminist jävel" "pajas" "Käften din feminist". Till dessa som nämnt feminism som något dåligt har jag simpelt skrivit "Ja och det är inget fel!". Anser alla bör vara för jämställdhet/jämlikhet. Varför jag inte tog åt mig av dessa män som ville försökte kränka mig är för jag anser mig inte som under dem och säger emot. När jag var yngre hade jag aldrig kunnat gjort det. Hade tagit åt mig men feminismen har fått mig att känna mig likgiltig med männen och därav tar jag inte åt mig (speciellt när det inte är påhopp som inte grundar något).

På tisdagar börjar jag 13:10 och har en lektion som är franska. Idag har jag prov.. Inte pluggat något nästan. Inte mått bra på grund av Tindra och därav inte lagt tid på att plugga. Men ska plugga i sista minuten. Kan presentera mig och min familj men måste kunna lite annat dessutom. Min franska lärare som är min mentor är förstående, vilket är riktigt skönt. Så vet att jag måste få E men hon tänker inte sänka mitt betyg som är C/B, det är riktigt snällt.

Hur mår ni? Jag mår super bra. Har en girl power känsla pga alla diskussioner och är utvilad. Myste också med flickan lite, hon är halv blind och döv men så mysig!! Jag har även en känsla för förändring, vill klippa kort. Inte till mina nyckelben som jag hade för ett år sedan. men klippa kanske 10 centimer. Har klagat på mitt hår i dryga 2 månader och nu idag fick jag sånt minne på Facebook med en bild när jag hade kort hår. Var super fin på den bilden förutom ögonbrynen och mina putande läppar. Inget fel med personer som putar men det passar inte mig.

x Johanna

Likes

Comments

1. Vad brukar jag alltid säga till dig? - Att jag alltid sitter länge på toaletten och att jag är som din stora bebis.
2. Vad gör mig glad? - När du är med mig och när det är rent här.
3. Vad gör mig ledsen? - När Michaela och Gert-Åke säger fula ord till dig.
4. Hur får jag dig att skratta? - Att vi är lika kassa.
5. Hur var jag som barn? - Galen. Nej men lugn, busig och nyfiken.
6. Hur gammal är jag? - Sexton
7. Hur lång är jag? 1,63
8. Vad är min favorit sysselsättning? - Lyssna på youtube, blogga och datorn
9. Vad är jag jättebra på? - Gnälla, tjata och på ekonomiska saker.
10. Vad är jag inte så bra på? - Dålig på att slutföra det du har planerat.
11. Vad jobbar jag med? - Bloggen, aknen och hälsan.
12. Vad är min favorit mat? - Sås, potatis och köttfärslimpa. Frikadeller, krossadetomater och spaghetti.
13. Varför är du stolt över mig? - För du är mitt barn
14. Om jag var en seriefigur, vilken skulle jag vara? - Jag vet inte, jag får tänka lite... askungen utan tvång, då du gillar att städa.
15. Vad gör vi tillsammans? - Allt och inget.
16. Vad är likt mellan oss? - Vår dåliga humör, vi båda vill hålla det rent i hemmet och vi är petiga.
17. Vad är olikt mellan oss? - Att jag har mer humor än dig.
18. Hur vet du att jag älskar dig? - Det är inget jag vet, får hoppas på att du gör det.
19. Vilket är mitt favoritställe dit jag gillar att gå/åka till? - Danmark, restaurangen.

Likes

Comments

Mina ögon svider för jag grät så mycket inatt efter att du gick ifrån mig. Tårarna föll för det är dig jag bryr mig mest om och du ser ut att vilja ge upp.. Jag vill inte visa för dig hur jag känner. Vill inte oroa dig, få dig att skämmas över hur du mår för jag inte kan titta dig i ögonen utan att fälla en tår. Men inatt var det extremt, all hopp bara tappades. När Michaela sedan väcker mig 7 på morgonen och säger att du knappt orkar gå ångrar jag mig att jag sov, att jag lämnande dig. Jag skulle kollat efter dig längre, de andra skulle till jobb och skola, kunde inte, varför var jag så egoistisk och skulle skita i dig för att få sömn. Gick till dig när Michaela gick och du orkade inte ens kolla upp. Du kollade ner i marken. Jag försökte tvinga i dig vatten i varje fall men du bara avvisa det. Därefter provade jag tre andra saker och du avvisade igen. Du vill inte äta eller dricka. Du är orkar inte ens ta in eller ut din tunga. Din tungspets visas smått som den gjorde på din bebis som dog. Ännu en gång börjar jag gråta. JAg går in i allrummet, du hänger inte med,.. du står bara och kollar mot din säng. Plötsligt tar du bara och lägger dig, hårt ner på golvet. Jag bär dig då in med den största klumpen i halsen. Ber dig att iallafall orka för mig. Jag älskar dig. Du är mitt allt. Men tydligen orkade du inte vänta.

Jag somnade för Gert-Åke tog över att kolla till dig. Sov i en timma och väcktes därefter av att han sade med oro i rösten att hon verkligen inte vill gå. Duschar av dig, försöker tvinga i dig vatten med hjälpa av en "spruta" och du bara morrar. Du har gett upp.. du kunde inte försöka lite mer. Du ska till veterinären och kommer säkert tas in. Jag ska behöva oroa mig för dig utan att veta någonting. Det gör så himla ont i hela min kropp. Jag vill bara somna och vakna när du mår bra och kommer hem. Hänger inte med till veterinären och överlämnar dig för vill inte att ditt sista minne av mig kanske skulle vara att jag gråter. När du är där, snälla försök förbättra dig. Ber dig min lilla flicka. Vill hem dig så fort som möjligt. Vill ha min, min hund och gumma vid mitt hjärta igen...

Likes

Comments

Godmorgon läsare!

Idag är det väldigt soligt, så underbart att vakna upp till det. Jag vaknade väldigt sent för jag var dum och lade mig vid 2 kanske då jag kollade på Saw 3D. Bara jag som verkligen får upp pulsen av den sorten av film? Jag klarar näst intill inte av sådana filmer men tycker det är spännande att se den typen då Saw iallafall är helt förvirrande. Den läkaren jobbade tydligen för Jigsaw, det gjorde mig helt förvirrad.

Idag kommer en blind Tindra hem.. sorgligt men mitt lager fyllt med tårar är tomt, inte ens en droppe kvar. Vi skulle egentligen få hem henne imorgon men vi får henne idag då de tror att kanske hennes blodtryck kan sjunka när hon är med oss (?). Tror det var så. Men jag har börjat accepterat tanken att inte ha någon hund kvar. Hon ska inte behöva lida och nu när hon är blind kommer hon få lida då hon blir begränsad. Vi ska överlämna henne imorgon igen så vi har dessa sista timmarna idag på oss att ta igen alla 5 dagar. Men jag har flera skolsaker som måste göras exempelvis att söka praktik, plugga franska och skriva på mitt historia arbete. Tror ni att jag kommer klara av att göra det? Nej.. Det är otrolig stor utmaning detta och vet helt seriöst inte hur jag ska klara skolan denna terminen. Det är jävligt tufft och blir helt tom i bröstet. Blir illamående och är ledsen konstant vilket jag aldrig har varit med om.

x Johanna

Likes

Comments

Instagram@johannaseijsing