Header

Jag mår dåligt av att radera bilder och videos på min dotter Tindra. Har inte mycket minne på mobilen, för att kunna filma måste jag radera många bilder innan. Har nästan enbart bilder på Tindra så nu kom det till en punkt där jag behövde radera 142 bilder på henne. Det gjorde så ont i hjärtat och fick skuldkänslor. Har allt på datorn, oavsett tycker jag inte om det.

I ettan var jag en favoritelev i svenska och samhäll. Det roliga är att det är mina favorit ämnen, därav jag förmodligen blev deras favorit. Har aldrig varit någons favorit elev förut, så när en på skolan berättade det blev jag oerhört glad.

Jag kan inte äta saker som jag har råkat kräkts upp. När jag hade maginfluensa i våras, kräktes jag konstant i 1,5 dagar. Första gången jag kräktes hade jag ätit min dåvarande favorit macka - ostmacka med gurka. Har inte ätit gurka sedan dess, provade äta stekt macka och ost men mådde illa i en hel dag efter det. Jag kan verkligen inte ätit sånt som jag har ätit när jag har kräkts.

Jag får minnesluckor när jag får andnöd. Har fått det tre eller fyra gånger detta året varav den senaste gången var i tisdags. Från den senaste gången kommer jag enbart ihåg att jag började ställa mig upp precis under fönstret och att mamma skriker något i panik där nere. Sedan att jag sitter i sängen med mamma bredvid som tar på min rygg, jag med tårar i ögonen, ansiktet sticks speciellt runt ögonen och näsan. Det är inte sammankopplande alls, därav tror jag att det är minnesluckor jag får när jag inte kan andas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte egentligen att det skulle komma ett inlägg angående tankar kring skolstart. Orkar verkligen inte det då jag har blivit sjuk. Typiskt att jag alltid ska bli sjuk till skolstart. Har haft ont i halsen sedan lördags men inatt kunde jag inte sova på grund av halsen. Sov från och till mellan 3-7 sedan mellan 8-10. Somnade inte förrän 01/02 inatt. Tindra gjorde så jag kunde somna, utan hennes närvaro och hennes speciella andningsljud hade jag varit sömnlös. Älskar henne, min kära lilla dotter.

Vid 10 när Tindra voffade på mig, mådde jag så otroligt illa och hade huvudvärk. Skrev till Yasmine att jag inte kunde hänga med ikväll på Icona pop, vilket gjorde/gör mig ledsen så grät lite då. När det väl händer något roligt i Skåne så ska jag inte kunna gå. Blir så besviken på mig själv, speciellt när vi har taggad ihjäl oss på denna veckan med alla fantastiska artister.

Imorgon är det skolstart, går från 13-15. Kommer enbart gå för att få mitt schema och träffa mina nya lärare. Är absolut inte exalterad. Skriver detta inlägg idag så ni har överseende varför det kanske inte kommer ett inlägg imorgon. Skolan och att jag är sjuk gör mig utmattad, vilket resulterar till att jag inte kommer fixa att göra inlägg.

Likes

Comments

Pia Mia ft Jeremih

Hittade videon av en slump igår när jag rengjorde mitt ansikte. Sätter alltid på ett klipp på Youtube innan jag tvättar händer, därefter låter jag klipp spelas automatiskt för jag vill inte få bakterier på händerna igen. Då igår hade jag på Charlotta Storsvedens Lissabon vloggar, när de var slut kom denna. Gillar Pia Mia, mindre Jeremih och denna låten men videon var bra. Tycker om hur Pia Mia dansar i grupp, fast det inte är mycket. Man ser inte det längre i musikvideos, saknar det lite. Om man kollar tillbaka på Michael Jacksons videos är det mycket sånt, andra exempel är Spice girls, Britney Spears, Wham och många fler band/artister på 90-talet och tillbaka. Säg att det är fler som saknar den sammansvetsande dansen. Vad tycker ni om videon? Tycker ni om Pia Mia? Jag har gillat henne sedan Shotgun love kom ut 2013.

Likes

Comments

Bestående av sju böcker, varav jag har läst ut den första En shopaholics bekännelser och påbörjat den andra En shopaholic i New York.

Serien handlar om karaktären Rebecca Bloomwood som har lite ekonomiska problem, så att säga, samtidigt som hon är journalist på en tidning som handlar om ekonomi. Hennes skulder blir så mycket att Derek Smeath, en äldre man som arbetar på banken Endwich, måste jaga henne för att få till ett möte. När han ringer och mejlar till Rebecca drar hon och hennes rumskamrat, men även bästa vän, Suze lögner som att Rebecca är i Finland eller att hon är sjuk. Skulderna blir mer då hon har ett beroende att behöva köpa saker. Det är som att skyltdockorna talar till henne. Hon anser det som en investering om hon köper två par skor istället för ett par - då hon inte kommer behöva köpa några nästa år. Hennes köpberoende grundar sig i att när hon var ung fick hon enbart billiga saker då hennes mamma, Jane är väldigt sparsam.

Rebecca är väldigt rolig när hon försöker ha ett perfekt liv. Hon gör allt, enligt henne skadar det inte att ljuga lite. Man kan förstå lite av hennes känslor vid tillfällen som när hon blev påkommen av Derek Smeath vid ett tillfälle. När hon gick ut med Suze kusin efter att hon fick reda på att han var miljonär med flera tillfällen.

Boken är inte svårläst, vissa ord hade jag inte hört om men man kan fortfarande läsa vidare och förstå meningen. Texten är i bra storlek och det finns ungefär 350 +/- sidor i varje bok.

Ger definitivt första och dem 120 sidor jag har läst av andra boken, fem av fem stjärnor!! Filmen En Shopaholics bekännelser är en av många favoritfilmer. Tips, tips, tips!

Likes

Comments

Jag såg receptet på nouw.com/emmyellinor där hon hade gjort gröten till frukost. Blev självfallet intresserad av gröten och samma dag handlade jag råvarorna. För att göra gröten behöver du 1 dl havregryn, 1 msk chiafrön och 1 msk kokosflingor. Du blandar det i ett glas så det blir jämnt. Därefter tillsätter du 1,5 dl havremjölk, rör om och sätt på plastfolie, sedan in i kylen under natten. Till topping använde jag mig av 0,5 banan och kokosflingor. Riktigt god var gröten! Mättande och den är bra att göra om man börjar tidigt på arbete eller i skolan. Du kan byta ut havremjölken mot mandelmjölk, kokosmjölk eller komjölk (helst inte komjölk!!)

Likes

Comments

Följ mig på Instagram@johannaseijsing

Mail: Blogg@johannaseijsing.se
Facebooksida: JohannaSeijsing.se
Instagram: JohannaSeijsing