Header

Dagens planer är att skriva klart om valsystemen, USA och Sveriges, kandera äpplen med härlig musik och tända ljus (riktigt höst mys!) samt skriva blogg inlägg men det prioriterar jag sist då jag igår gjorde ett inlägg men det blev klart vid 22:30 och ville inte posta då, tänkte det vore sent men skriv i kommentarerna om ni inte tycker det. Mer än så händer inte men tänker att inlämningen kommer ta sin tid, förmodligen3-4 timmar då jag satsar högt och är inte ens nöjd med det jag har skrivit nu.

Igår kväll såg jag Bad Moms med Mila Kunis som huvudroll. Jag älskar ju FWB och har kollat på den tusentals gånger. Jag gillade denna filmen med men inte lika starkt för i FWB heter Jamies kk Dylan och i denna filmen hette hennes barn Dylan samt att hon låter väldigt mycket som headhuntern Jamie och inte en mamma. Tror det är bara vi som verkligen älskar FWB som tänker på detta. Musiken var sjukt bra dessutom samt filmandet därav får den 4 av 5 Tindrisar.

xoxo Johanna

Likes

Comments

Bilder från we heart it flödet.

Är så himla trött i huvudet och klockan är inte ens 15, haha. Har suttit från 10-13:45 och redigerat samt skicka iväg viktiga mejl som jag borde gjort redan föregående helg. Nu när det är checkat måste jag planera en del och skriva på en inlämning som ska in imorgon. Jag som verkligen hade tänkt träna och skämma bort mig själv efter det. Har knappt haft plugg denna veckan förutom igår och i måndags, det var lyx jämfört med hur mycket vi brukar fast nästa vecka är tuff, vi har saker på måndag, onsdag, torsdag som alla tre är stora och grundade för betygen. Förutom det kommer jag ha mycket i huvudet, en massa som ska köpas, mejl som skickas fram och tillbaka, vissa saker ska väljas och förbereda med mera.

Innan jag börjar med det som måste göras ska jag spendera lite tid åt tuben och kolla klart det avsnittet av Scream Queens jag såg igår och kolla ett till efter det. Måste vila huvudet lite innan jag gör något annat känner jag. Ja åå, imorgon eller senare idag ska jag visa vem jag ska klä ut mig som på halloween. Vi i familjen ska inte göra något speciellt på dagen men på kvällen har min morbror bestämt sig för att ha ett litet kalas för släkten, mamma eller micke ville inte ha någon stor fest, knappt fira sin 40-årsdag men då micke kommer fira smått så kommer dem fira mamma dessutom.

xoxo Johanna

Likes

Comments

Började kolla på serien igår av en ren slump och förstår varför den är så omtalad. Älskar deras kläder och hur dem bor i deras förening (?) samt hur dessa väldigt konstiga händelserna händer som när döva Taylor Swift fick i slutet av första avsnittet sitt huvud klippt av en gräsklippare. Men är fast. Har precis bakat focaccia bröd som gräddas i ungen, det är 3 minuter kvar tills det är klart, mums! En sak om mig är att så fort Maria jobbar så äter alla ensamma, Gert-Åke vid 16, jag brukar äta vid 18 och Michaela äter inte alls eller väntar tills Maria kommer hem vid 20/20:30. Eftersom jag äter ensam idag hade jag tänkt kolla ett Scream Queens avsnitt. 18:30, måste bara ta ut mat brödet så det inte bränds. 18:37, passade på att sätta min Billys vegetariska pizza i micron nu så maten är het klar efter inlägget är skrivet.

Idag hade vi i skolan redovisning på kommunikationen angående hur ett inlägg blir viralt och fick även inlämning till nästa torsdag att skriva en arbetad utvärdering som tydligen kan ge en A. Jag kommer iallafall inte få mer än C, Edvard ger mig skit betyg så just nu är jag done med hans lektioner fast det är det mest intressant. Förutom samhäll nu, älskar när man går igenom valet, det är så intressant att jag fastnar lite för mycket med siffror och hur det verkligen går till mer detaljerat och vad partier vill åstadkomma samt hur dem skulle styra landet.

Mitt mående är super eller min syster Michaela bråkade innan med mig pga att jag bakade och hon tyckte det var fel för hon fick inte göra det som 16 åring enligt henne. Aja. Jag är helt utvilad, har en skön känsla i kroppen och har humöret på nästan topp. En har skämt bort mig med komplimanger så det har gjort mig gladare för han är så söt! De flesta killar är riktigt bra på att lämna en komplimang då och då och ibland indirekt så jag blir helt förvirrad haha. Vill verkligen inte få detta som skryt eller en vändning på det mer än att dagens killar är bra på det oavsett vad dem vill få ut av det.

Likes

Comments

Igår var en dålig dag, inte haft sådana humörsvängningar som jag hade igår utan att ha menstruation. Jag kunde vara jätteglad till nedstämd och sen att någon skrev dagar och bli helt ursinnig, hatar dock på dem som anser dessa dagar på sc är så viktiga men ändå, brukar inte bli så sur som jag blev igår över det. Jag var så done på personer vid min ålder eller alla under 20 så jag var instängd. Snackade med Johan och Marcus som båda är över tjugo och dem två var dem ända som kunde få mig inte lugna mig lite efter att jag blev så sur över att en skrev "dagar". På grund av humörsväningarna grät jag för jag tappade min nagelfil bakom sängen som gjorde att jag inte kunde fila min nagel. En sade jag var avundsjuk på en för jag sa hon var pinsam och jag blev så sur direkt och denna personen bara "det var sagt som ironi snälla" men man kan inte säga sånt när jag har ber- och dalbana i kroppen och mina känslor.

Har ni också så att ni har sjuka humörsvängningar som jag hade igår? Jag börjar bli rädd för mig själv, får alltid be om ursäkt dagen efter för mitt beteende mot dem var inte acceptabelt. Sen så skyller jag alltid på mensen, att det inte går att fixa. Kan man fixa bort humörsvängningar? Vill det isåfall, skrämmer bort alla.

Idag hade vi svenska och matte i skolan. Jätte tråkigt, mycket händer inte på måndagar. Fick i och för sig A/B på min debattartikel angående pälsindustrin samt veta att om jag får C på mitt matte prov som är efter lovet höjer han dessutom det som vi gjorde nu för någon vecka sen från D-C, skit bra! Pernilla och Virgil, kärlek till er!

Likes

Comments

Jag har märkt en rädsla inom mig som kommer fram varje gång mina kompisar som är 16-17 år börjar prata om förhållande. Jag har omedvetet blivit rädd att stadga mig. Varje gång det nämns att dem vill stadga sig, gå in i ett förhållande får jag rysningar och blir låg för vad är felet med mig? Att ha en alltid vid sig är en dröm ju. Jag känner så som Dylan känner när Tommy säger "Det är inte vem du vill spendera fredags kvällen med, det är vem du vill spendera hela lördagen med". Dylans svar är "Ja men sen är det varje lördag i hela ditt liv" (Ur filmen Friends with benefits). Jag kan inte tänka mig vara med en och samma kille i några månader, tröttna efter ett tag och såra killen. Man kan inte småflörta med andra, dansa "sexigt" på fyllan och alla måste vara kompisar. Samma sak varje dag, när man slutar vara nyförälskad försvinner mystiken och spänningen. Man är fast och kan inte utvecklas, stampar på samma ställe hela tiden. Det går inte att man bara åker iväg och hör inte av sig.

Är man ens tillräckligt mogen för ett förhållande när man är sexton? Väldigt sällsynt att mannen som är pappan till ens barn är killen som man var dödligt kär i och knappt kunde släppa honom när man gick gymnasiet. Spendera och lägga värdefull tid på honom som när ett slut har kommit är tid som är försvunnen. Från att ha någon intill en så nära till ingenting. 

Är rädd för förhållande men älskar romantik. Förstår inte hur min hjärna fungerar och varför min rädsla finns då romantik är något av det bästa. 

Likes

Comments

Instagram @johannaseijsing