J.S
View tracker

Så mysigt det var igår att baka lussekatter, super goda blev de dessutom. Det endaste som saknas nu är vit, skimrande snö. Ingen kissgul snö som har smått börjat förvandlas till slask.

Igår händer det inte så mycket. Efter jag hade tränat åt jag och började därefter att filma in. Filma och redigera tog mig 5 timmar... ni som håller på med youtube och är aktiv - HUR ORKAR NI???? Jag var slut. Hela dagen hade gått nästan så jag hann bara efter det se julkalendern sedan var det läggdags. Lade mig vid 23 men ändå var jag fruktansvärt pigg imorse och det händer aldrig på måndagar. Känner mig fortfarande pigg och har gått den längsta dagen som vi har. Kanske blir jag lite tröttare nu när jag ligger nerbäddad i sängen och ska kolla youtube. Vem vet. Skulle egentligen plugga franska men hon hade inte lagt upp våra glosor så jag lägger upp dem på Quizlet senare, känner att det blev jobbigare att plugga när jag dessutom behövde skriva in dem.

Vill tipsa för er bloggare om en Facebook sida som min kompis har skapat med en av hennes kompis (inte helt säker på hur de känner varandra). Den är till för frågor angående bloggen, ett litet gemenskap eller forum för oss bloggare. Det finns massor sidor på Facebook för att dela inlägg och promota sig men det finns ingen riktig sida som denna. Jag anser den är skit bra, det speciella är att man inte får länka sin blogg och därav blir den på något vis mer personlig. Grupper/sidan heter Bloggemenskap. Det är än så länge 54 medlemmar och den startade igår. Tycker verkligen ni borde gå med i den! Kan dessutom länka den... (1 minut senare) okej, HÄR är länken till gruppen så det är enbart att gå med!

x Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Att det redan är andra advent är härligt. Eftersom det är advent så ska jag och mamma baka, vi bakade aldrig förra söndag men det ska vi ta igen idag. Lyssna på klassisk julmusik, följer en lista på Spotify som heter Julklassiker av Spotify, exakt min typ av julmusik, älskar den listan. Sjunga till julmusiken så länge man bakar och så bär man något rött plagg, mm prima.

Förutom att jag ska baka har jag rätt mycket annat som måste göras och som jag gärna vill göra om jag orkar. Träna ska jag göra så fort jag har skrivit klart inlägget, sitter redo med kläderna på. Därefter ska jag städa undan och gå sen direkt in i duschen. MÅSTE filma in, igår försökte jag att göra det men min mobil har inte tillräckligt minne sen skulle jag låna mammas Samsung men kunde inte importera från Samsungen till min Macbook så blev sjukt irriterad. Eftersom inget går får jag satsa på lägre betyg och bara filma in min röst i Imovie sedan redigera in bilder och lite annat så det inte blir för långtråkigt då det ändå ska vara 15-20 minuter (inte helt säker på tiden). På fredag har jag matteprov och då det är mycket denna veckan vill jag gärna räkna lite idag. Jag vill inte får precis E som jag fick på det senaste provet. Förmodligen kommer allt detta ta sin tid så jag inte hinner med med annat så som bloggen. Ett inlägg kommer iallafall, det är julklappstips. Vet inte om två kanske kommer för att kompensera att det inte kom ut något på första advent, skriv i kommentarerna om ni vill ha två julklappstips eller om det räcker med bara ett.

Hur mår jag? Med en fortsatt proppmätt mage från gårdagens godis mår jag väldigt bra, känner lite stress att hinna med allting men detta är min konsekvens för jag igår valde att bara ta det lugnt. Lugnt och lugnt gjorde jag inte, satt faktiskt igår och redigerade mitt manus så som han ville. Men satt onödigt många minuter vid youtube.

Ps. Igår såg jag årets första raketer, någon nere vid ån smällde, riktigt fint. Stod i min säng och kollade ut genom fönstret för att få en fina bild av dem. Åå december månad är så underbar!

x Johanna

Likes

Comments

MadLady har

Idag har Madlady tio till trettio procents rabatt på all smink - produkter och redskap. Ett riktigt bra erbjudande. Har valt ut sju sminkrelaterat som jag skulle kunna tänkas köpa. Jag kommer ihåg att jag köpte för två vintrar sen en annan sorts av Sleek highlighter palett och jag använder den än idag, älskar den!! Ett stort tips är att kolla igenom madladys hemsida, erbjudandet gäller enbart idag till och med 23:59. Köp till dig själv någon sminkprodukt eller till någon i julklapp.

Det jag tycker är väldigt bra med Madlady angående smink är att personer kan skriva deras upplevelse med en produkt och det gör en mer säkert om man ska köpa produkten eller låta bli speciellt om man ska köpa som julklapp, då vill man inte att det ska vara något dåligt det man har köpt och sen skämmas över det.

Likes

Comments

Instagram@johannaseijsing