Header

​Denna låten har jag nämnt förut men nu är videon kommen. Han är så snygg speciellt när han dansar. Den har varit ute ett tag, tycker ni om den? Själv tycker jag inte om videon så mycket, inte när de kommer in i rummet och det helt plötsligt blir som en galax. Liksom nej. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Två bilder från min Snapchat

Hejsan alla fina! Hur mår ni? Själv är jag rätt trött efter gårdagen och hur jag började min dag.

Igår var det Super bowl, var i extas hela dagen för det var min första gång som jag kollade. För er som inte vet vad Super bowl är, så kan man säga att det är en rugby match mellan Polhem och Spyka (Spyken och Katte). Det är inte helt och hållet som rugby men näst intill. Jag satt i Polhem publiken och hejade då jag gick med vänner från Polhem. När vi väl var där, två timmar tidigare så var det knappt några, vi fick bra platser så man såg allting. Spänningen som löd i arenan var otrolig, man kunde känna hur Polhemmarna satt och vred sig när det stod tre poäng till Spyka och tre poäng till Polhem. Som alla vet så har Spyka vunnit kanske en gång, Polhem resterande därav vore det en jäkligt stor förlust av Polhem att de inte skulle vinna. Slutet gott, allting gott - Polhem vann med fem-fyra efter extra tiden som var tjugo minuter, sedan var det ju några minuter som gick till att domarna skulle säga att Polhem inte fick poäng. Tyckte jätteilla om dammarna, varje jäkla mål, om man säger det inom rugby, som Polhem gjorde gav domarna ett nej eller de korsade armarna som visade att Polhem inte fick poäng. Matchen var jättebra i början men blev så lång tråkig i slutet, att jag inte ens ställde mig när de fick sina två poäng. Ställde mig först när det blev klart att Polhem vann.

Innan Super bowl höll jag en presentation med två vackra tjejer i min klass, Janina och Roksana. Den gick bra fastän vi inte hade förberett oss, då han inte hade lagt ut i Progress angående det. Han lade bara en kommentar att vi skulle lägga till en sak, som var att mannen på bilden andas ut koldioxid och vatten. Efter skolan var det enbart stress så kommer bara ihåg att jag lockade till håret på 10 minuter och cyklade till stationen. Var hemma i ungefär tjugo minuter innan jag åkte iväg igen.

Efter matchen kom jag hem med en jättesmärta i båda knäna. Har problem med knäna och stolarna på arenan var inte optimal, fy benutrymmet var minimalt. Killen som satt bredvid mig hade ofta sina ben mot mina ben för annars satt han intryckt. Då jag hade ont i knäna tog jag en Ipren och smörjde in med tigerbalsam för att smärtan skulle gå bort snabbare, tyvärr gjorde den inte det. Förmodligen gick den inte bort så snabbt som det brukar, då jag alltid tar preparat så fort jag känner lite smärta i knäna. Nu tog jag preparat efter dryga 1,5 timme. Efter jag tog hand om mina knän välkomnade jag Glee fyra, fem och sex till min samling. Äntligen har jag alla säsonger!!! Vid halv tio sae jag till mamma

Jag måste se ett avsnitt av fyra för jag kan inte sova nu.

Såg jag bara ett avsnitt? Det slutade med att klockan var 00 och jag hade sett tre avsnitt. Imorse började jag dagen med det sista avsnittet på den skivan och jag grät igenom det avsnittet, varje sång de sjöng grät jag till, när Rachel gör slut med Finn grät jag, när Blain berättar att han har varit med en annan och lik så Santana grät jag. Antingen är jag känslomässigt förstörd som Jamie i FWB eller finner jag bara Glee som otroligt emotionellt.

Nu hela denna dagen ska jag ha Glee maraton - har inte sett hela fyran och inte sett ett ända avsnitt av femman eller sexan förutom avsnittet i säsong fem där Finn dör i Glee och Cory dör på riktigt.... kommer fortfarande ihåg den sommaren 2013 när jag fick redan på att han dog. Grät inte ens så mycket, när Tindra höll på att dö för andra gången. Väldigt konstigt att det är så men det visar hur mycket Glee betyder för mig.

Detta blev ett super långt inlägg, förlåt. Har så mycket att berätta att jag inte kan korta ner det. Ni får ha en super bra lördag!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. Chiara Forthi | 2. Vila | 3. Make Way | 4. Goddiva | 5. Make Way | 6. Goddiva

Michaela, min syster som ska gå på bal och tag studenten i år, frågade mig i panikens moder

Johanna, kan du hitta fem balklänningar och fem studentklänningar från Bubbelroom och tipsa mig?

Kom då i det tillfället på - det är fler som inte har hittat kläder till två av alla deras viktigaste dagar, självfallet tipsar jag på bloggen samtidigt som jag tipsar Michaela. Redan innan detta inlägget har Michaela sett och sagt sitt angående kläderna jag valde.

Ååå jag längtar enbart mer till den magiska kvällen med andra personer som går uppiffade från topp till tå och män i kostym som man annars aldrig har sett stiliga. Studenten, dagen då jag går från att ha rutiner till arbetslös på bara några få timmar. Går runt i Malmö och sjunger det ljuvliga stycken För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteen, Fy fan vad vi är bra! flera gånger om och dricker så alkoholen skvätter runt om mig.

Ser framemot dessa dagar som ni säkerligen förstår med det stycket. Tillbaka från mina dagdrömmar måste jag bara tipsa om att Bubbelrrom har just nu ett erbjudande. Ifall du handlar för över 299 kr får du fri frakt på din beställning. Detta vara bara till idag, 20 April. Skynda att handla!

Min favorit av balklänningarna måste vara femman. Tycker den är jätteelegant och stilren, verkligen i min smak. Den finns i andra kulörer precis som nästan alla andra balklänningar jag tipsar om. Om du inte tycker om kulören, gå in på länken och kolla ifall den finns i den du vill ha.

Den studentklänning som är min favorit har jag redan skrivit ut för kunde inte hejda mig, den är så snygg!! Älskar verkligen ryggen, den är magiskt vacker och elegant. Slitsen längst ner gör också den så jäkla fin!

Likes

Comments

Skrev här om dagen angående detta konceptet - Bullet journal. Om ni skulle vilja läsa Some good reading, have never killed somebody så är det bara att trycka där det är rosa. Där skrev jag i alla fall kort och gott att bullet journal är en ihop satt kalender, om man kan säga det, som innehåller flera olika saker så som To-Do lista, mål man vill uppnå som exempelvis att dricka fem glas vatten varje dag, olika listor, citat, dagbok, sovlogg med flera.

Detta konceptet anser jag som ett bra alternativ om man vill få bättre koll på livet och mer strukturerad vardag. Har kollat på massa videos och sökt runt på google lite, på vad man kan skriva i sin bullet journal. Ju mer jag kollar runt och intresserar mig i det, desto mer vill jag själv göra en. Gör ni en? Har ni sett detta innan eller är det nytt för er som det är för mig?

Några sidor jag skulle vilja ha med är:

1. Sovlogg.
2. Böcker jag vill läsa ut/ Hur många kapitel jag SKA läsa i veckan/per dag.
3. Mål för året.
4. Vanlig veckokalender som inkluderar hur mycket vattenglas jag har druckit och tre mål för dagen.
5. Mina besparingar.
6. Logg på hur mitt humör har varit under månaden.
7. Pluggschema.
8. Inspirerade citat
9. Träningslogg

Vad hade ni velat ha med i er? Tycker det är så roligt hur allas kan se olika ut men å andra sidan ha liknande innehåll. Kommer längre fram visa min bullet journal, om jag börjar göra en, det är lite tveksamt. Om ni gör en, skicka ett mail till blogg@johannaseijsing.se med bilder på hur er bullet journal ser ut och vad ni tycker om att göra en.

Likes

Comments

God middag alla fina! Idag är det för mig, som många andra ungdomar i Skåne, sista lovdagen. Tragiskt men skönt. Detta lovet har jag haft konstiga sovtider och det känns som jag inte har gjort något förutom kollat Youtube. Rutiner är det bästa enligt mig. Tycker ni också om rutiner?

Idag ha jag några punkter på min to-do som jag inte gjorde igår, och några punkter som jag kom på idag som jag behöver göra. De följande tio punkterna är

  • Fylla på punkter på +/- (det är ett inlägg som kommer i veckan)
  • Smörja in kroppen
  • Städa
  • Dammsuga
  • Öva på franska presentation
  • Måla naglarna
  • Fixa spegeln
  • Byta sängkläder
  • Tvätta sängkläder
  • Läs BJ

Vet inte riktigt om jag målar naglarna på grund av igår när jag körde Zumba så slog jag till min nagel, den gick i sönder och gör fortfarande jäkligt ont. Förutom det SKA jag bocka av alla punkter. Det var två punkter jag flyttade fram till nästa månad på grund av brist på pengar. Köpte hela säsong 4,5 och 6 av Glee då det var kampanjpris och jag har än inte sett dem. Pinsamt, jag älskar Glee och har gjort det många år tillbaka. Nästa helg kommer jag slappa i sängen och njuta av den underbara handlingen och sången som finns i Glee. Tror dock inte 4,5 och 6 är lika bra som 1-3 då Finn dör och Rachel och Kurt flyttar till New York. Originalen syns knappt. Kollar någon annan på Glee? Jag vet att Lea Michele (Rachel i Glee) kollar på det och cissi, en tjej i min franska klass. Vet annars ingen annan som kollar på det, skulle vara roligt om någon av mina läsare kollar på det.

Usch, har fått en finne på hakan. Det är all godis som jag har ätit nu under lovet. Har gjort om min kost till godis innan frukost, godis till lunch, middag och godis. Kände igår jag behövde träna bort allt godis från min kropp. Min mage är plattare så kanske fungerade.

Likes

Comments

Instagram@johannaseijsing

Kontakt: Blogg@johannaseijsing.se
Facebooksida: JohannaSeijsing.se
Instagram: JohannaSeijsing