Header

Heeeeej, HERREGUD HERREGUD HERREGUD. Vad ska jag säga?? Dem flesta som hade startat en blogg hade uppdaterat varje dag eller flera inlägg om dagen, och jag sög verkligen på detta om man ska vara riktigt ärligt, haha.

Men nu hade jag tänkt skriva att jag har en anledning till VARFÖR jag inte har skrivit något, det tänker jag inte för att det är inte en anledning till att inte uppdatera. Men man är ju van att inte sätta sig ner och skriva eller ens tänka på detta sätt, haha.

Jag har jobbat i två veckor i STRÄCK. Alltså 14 dagar, morgnar och kvällar. JAG ÄR HELT SLUT, man får inte utsätta sig själv för sånt, visst man mår bra när pengarna kommer in på kontot slutet av månaden men fysiskt/psykiskt är det INTE bra. Jag har ju ändon läst vård och omsorg programmet och utsätter min kropp för detta ÄNDON, har bara mig själv att skylla. Folk säger att pengar inte är allt, men egentligen är pengar allt idag, tyvärr. Alltså bor man inte hemma så är man ju beroende av pengar på ett annat sätt än vad man var när man bodde hemma. Det är ju inte så att jag och min sambo har det dåligt ställt, men man vill ju kunna stå till tjänst och kunna leva bra.

Ja nog om det, men nu ska jag jobba på en förskola i TRE MÅNADER, HUR GLAD ÄR JAG TROR NI? SUPER GLAD. Det är en sådan skillnad i jämförelse emot vad jag jobbar med nu, hahah. Hade varit konstigt om det inte vore en annorlunda arbetsplats. Så imorgon ska jag iväg och göra mina efterlängtade naglar.. Som jag längtat att kunna få naglar igen. När man får naglar, (hör så konstigt att säga att man får naglar.) så känner man sig som en helt ny, fräsch och fin människa igen.

Idag har jag varit hos mina älskade föräldrar och ätit middag, stuvade makaroner och korv. MINA FAVVIS rätt. Även varit och handlat mat och lite annat. Inte så händelserik dag. haha, men skönt att ta det lugnt med familjen. Sambon började 14:45 till 22:45, han är då hemma 23:40 typ. SÅ sent egentligen.

Imorgon ska jag asa upp min sambo vid 7 tiden!!! Vi har fortfarande inte tagit ner julgrejerna.. vad uselt av oss, men som sagt jobb. Julen ska ut! Städa hela lägenheten och in med vanliga inredningen. Käka frukost och sen NAGLAR. Men det negativa med imorgon är att jag ska JOBBA IGEN. 14-21... Sen är jag ledig fredag och jobbar hela helgen igen.J,S

Likes

Comments

Då är den efterlängtande fredagen här, eller ja för dem flesta förutom mig och mina arbetskamrater.. Jag ska nämligen jobba hela helgen, usch vill verkligen inte men när man väl är på jobb så går det fort och sedan är typ helgen över. Fredag jobbar jag kväll, lördagen morgon och söndagen kväll. USCHUSCHUSCH.

I helgen så har jag och min sambo faktiskt lite planer, imorgon så kommer ett par kompisar hem till oss och ska äta middag, spela lite spel och dricka vin. Jag har fått ett sådant FINT vin, det är blått och har glitter, hur underbart är inte det liksom. På söndagen förmiddag så ska jag faktiskt se om jag hinner städa ut JULEN. Faktiskt så trött på julen nu, fast det är en sådan fin årstid och högtid.

Men hur fantastiskt är inte ni???? Jag trodde jag skulle ha en läsare som läste vad jag hade för mig. DET var bara för många. så fantastiskt kul att folk kikade in och läste min blogg och hoppas ni vill fortsätta med det. Det är sånt som gör att man får lite energi och vill sätta sig vid sin dator och skriva ännu mer, jag har så mycket jag vill berätta för er.


J,S

Likes

Comments

Hejsan, som rubriken lyder så ja "vart ska man börja". Jag tycker om att läsa andras bloggar om hur deras liv ser ut, hur folk lever och beter sig. Jag tänkte att jag skulle försöka mig på att börja blogg och se om det är något för mig, eller jag bara ska hålla mig till läsningen. mhmm.

Jag heter Johanna och är 19år. I somras så tog jag studenten, SÅ SKÖNT! men samtidigt saknar man alla lärare och umgänge. Jag är utbildad undersköterska och är timanställd på ett äldreboende. JAG ÄLSKAR MITT JOBB. Att få kunna göra skillnad.. Där finns så mycket bra med att vara undersköterska men ändå mycket negativ, som jag kan berätta om i ett annat inlägg. Eller ja om det gillas med min blogg. Hahah jag är typ lite nervös.

Jag bor tillsammans med min sambo Måns. Det är fantastiskt att få vakna upp vid honom varje morgon och få somna tillsammans med honom. Det är som att vinna på lotto varje dag. Ni kommer också få vara delaktiga i VÅRT LIV och vårt hem. Älskar nämligen inredning men har inte riktigt lagt så mycket energi med det utåt, eller dela med mig till andra. Tänkte ni skulle få se hur vi bor och hur jag tänker.

Men nu har jag börjat och hoppas hoppas att andra är intresserade utav mitt liv, sambo, familj, inredning och mina fantastiska vänner.

Vi avslutar med en KRAM.

J,S

Likes

Comments