Hallå där alla glada! Vaknade rätt så sent eftersom jag la mig vid halv tre då jag kom hem från jobbet så känner mig lite seg idag, men men de är bara att ta tag i livet och jobba ikväll också! Lär åka snart så bjuder på min underbart goda frukost än så länge som är ett måste på sommaren! Nämligen jordgubbar!
Hej och hopp ha det gott!

Likes

Comments

Halloj! Idag blev det en springtur i skogen och efter det blev det en ugnspannkaka med bacon i till lunch och även en rulltårta med chokladsmörkräm som blev väldigt god! Sedan blev det någon timme i solen innan de var dags för jobb. Kom hem för någon timme sen och åt middag så resten av kvällen spenderas nog i soffan.
God kväll allesammans!

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!

Igår var det en skön dag då jag sprang en runda i skogen och solade tills jag skulle jobba vid 16 så lite färg fick man allt! Fick dock migrän på jobbet så när jag kom hem var det bara att äta en sen middag och sen hoppa i säng. Vaknade upp utan huvudvärk idag och känner mig pigg vilket är väldigt skönt! Idag ska jag först jobba och sen blir det förmodligen lite mer solande och bara ta det lugnt. 


Likes

Comments

Ja då har man blivit med blogg då! Tanken är ju att detta ska bli lite av en bakblogg då det är det som jag älskar att göra! Kan ju inte säga att jag bakar något avancerat men de är något som jag skulle vilka göra så här får ni som vill följa min lilla bakresa till en avancerad bakerska, typ...välkomna hit iallafall!

Bjuder på några bakbilder som första inspo!

Likes

Comments