Då var dag ett avklarad på Falsterbo! Har haft en riktigt bra dag, men jag är trött. Klockan ringde redan vid halv sju och jag ville verkligen inte gå upp.. Men som tur bjöd hotellet på en riktigt god frukostbuffé som gjorde det lite lättare, ett stort plus till hotellet som är riktigt bra! Vi bor mitt i Malmö.


Har shoppat idag även fast nationshoppningen var bäst! Blev en långärmad tröja, jacka, skal till mobilen och t-shirt. Till showen då! Kollade 5 åringarna och oj vilka hästar, så himla fina och verkligen något för framtiden. Sen var det kval till derbyt som går imorgon, där var det inte många felfria. Men Henrik von eckerman gjorde bra ifrån sig.


FEI nations cup är som vanligt bäst! Det var 8 lag med i år, Schweiz vann med noll fel och Sverige kom tvåa på 4 fel, surt! Men vilken känsla det är, längtar redans tills imorgon.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I dag är det dagen med stort D, ska till FALSTERBO!! Efter jobbet. För er som inte vet så är det en av Sveriges största hästtävlingar både dressyr och hoppning. Mamma och jag åker dit ner varje år, så iår bor vi på ett hotell i Malmö.

Kommer fota så mycket som jag bara kan! Ska även shoppa massor.. Inte bra egentligen.

Sitter just nu och äter frukost på jobbet, ska återgå till arbetet. Så vi hörs senare, kram


Likes

Comments

För er som inte vet så är det internationella kyssdagen idag, lite gulligt faktiskt! Jag har än så länge bara pussat hunden, haha!

Tänkte berätta lite om min dag. Jag gick som vanligt upp halv sex och började jobba halv sju. Just nu jobbar jag ute på en jätte fin ö i Oxelösund där vi lägger vatten och avlopp. Så idag var det lite fix med att tävla rör då det är besiktning imorgon. En lugn jobbdag om jag får säga det.

När jag kom hem åt jag upp det sista av mammas rabarberpaj, mums! Tog det lugn en stund innan jag tog en springrunda.

Körde backintervaller idag, åtta gånger upp för en grusbacke... Men om 3 månader ska jag tävla i tjurruset ( 1 mil i Stockholm) så kondisen måste va på top. Nu ska vi grilla, kram


Likes

Comments

Hej!

Då var det dags att börja blogga igen, varför? Känner som vanligt att jag inte har tillräckligt mycket att göra, haha! Kan berätt lite snabbt att jag tog studenten i juni (så jag är 19år) började jobba direkt på en entreprenad firma med grävmaskiner.'

För jag är en tjej som gillar maskiner! Inte många tjejer som kan ta sig in i den branschen, men jag har kommit en bra bit på vägen. Ska bli kul att se vart framtiden leder.

Hoppas ni kommer följa mig på all mina äventyr här hemma i Sörmland. Kram


Likes

Comments