​Kunde inte låta bli att gå förbi dessa blommor utan att knäppa några bilder.
Befinner mig just nu på praktiken som varar till 16, efter det står packning på schemat, träning och plugg.

​P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lyckades somna vi 03 igår och vakna upp 3h senare 06 utan att kunna somna om...

Tog tåget till Falkenberg på förmiddagen för att hälsa på farmor och få en (5!!) dos av hundgos, Hade det hur mysigt som helst, att man inte tar sig tiden och hälsar på oftare. Kvällen avslutade i Halmstad med tacos och en runda i stan. 02 landade jag i sängen och somnade mer än gott.

P&K

Likes

Comments

Ännu en gång slår vi till med en engångsgrill och grillning i det fina vädret.

Slutade redan 12 igår på praktiken och drog direkt till gymmet för att sedan möta upp Patricia i stan för lite shopping, kom hem några hundra lappar fattigare men lite plagg och annat rikare. Kvällen avslutades på gräsmattan utanför Patricia med en god hamburgare. Fick räkna om lite i våra kostscheman, men så värt!!

P&K

Likes

Comments

Senaste tillskottet till min garderob från Bikbok, en kandidat som outfit till Summerburst.

P&K

Likes

Comments

Slängde ihop en liten köttfärs/köttgryta på nötfärs, cocktail tomater, morötter, paprika och lite krossade tomater. Passar perfekt till både ris & spagetti. Nu har jag mat till 7 tillfällen.

​P&K

Likes

Comments

Kom precis hem från en äventyrs promenad med Johanna på närmre två timmar.  Passar på att köra spontana promenader när solen tittar fram & när vi för engångsskull bor i samma stad.

P&K

Likes

Comments

Nyss hemkommen från ännu en dag på praktiken, 06.45-16.00. Sjukt hur snabbt dessa 5 veckorna går, har endast 4 pass kvar. Nu väntar rygg och axelpass på gymmet och sedan en sväng inom Maxi.

Likes

Comments

Instagram@johannamalmlof