Senaste tillskottet till min garderob från Bikbok, en kandidat som outfit till Summerburst.

P&K

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Slängde ihop en liten köttfärs/köttgryta på nötfärs, cocktail tomater, morötter, paprika och lite krossade tomater. Passar perfekt till både ris & spagetti. Nu har jag mat till 7 tillfällen.

​P&K

Likes

Comments

Gissa vilken dag det är idag...Legday!!

Vaknade redan 06.30 utan att lyckas somna om. Solen skiner och jag är ledig. Underbart. nu -> gymmet

​P&K

Likes

Comments

Kom precis hem från en äventyrs promenad med Johanna på närmre två timmar.  Passar på att köra spontana promenader när solen tittar fram & när vi för engångsskull bor i samma stad.

P&K

Likes

Comments

Nyss hemkommen från ännu en dag på praktiken, 06.45-16.00. Sjukt hur snabbt dessa 5 veckorna går, har endast 4 pass kvar. Nu väntar rygg och axelpass på gymmet och sedan en sväng inom Maxi.

Likes

Comments

Längtar varje dag efter mitt kvällsmål, kvarg med havregryn, bär & lite kanel. MUMS.

Slutade 1h tidigare idag på praktiken så cyklade snabbt ner till gymmet för lite cardio. Nu är jag trött i både knopp och kropp men ska ändå försöka få lite skolarbete gjort innan jag lägger mig i sängen till någon go film.

Likes

Comments

Om någon skulle säga till mig för ett år sedan att jag skulle träffa två människor som dessa skulle jag aldrig tro dem. Att man kan bli så tajta på så kort tid trodde jag inte var möjligt, känns som vi har känt varandra sedan barnsben.

Ni är coca & cola i mina coca cola zero, utan er vore jag en enkel liten nolla. 

Likes

Comments

Instagram@johannamalmlof