- när skratten och gråten avtar, står du där då?
Är du vid min sida när jag faller, när jag faller hejdlöst i din famn. En trygghet jag fann, var den verkligen sann? Du och jag, måste vara för bra för att vara sant. Ett mörker och ett ljus, hur skall detta se ut.
När sången tar slut, hoppas jag att du ser livets ljus. I mina famnar skall du få, om du ger mig ditt ljus. I detta mörker jag är, säg mig är du mitt ledande ljus.
Som jag sa för bra för att vara sant, så är detta du och jag. Ett ljus och ett mörker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

- Snart är äntligen november månad förbi, tack och lov för det. Jag har gått längre in i min depression nu och ångesten har börjat öka mer intensivt nu.
Jag har alltid kunnat kontrollera min ångest genom att dämpa den med alkohol. Som många vet är ju att alkoholen kan ju vara en bidragande effekt till att få mer ångest. Så då hamnar man i den där vackra cirkeln.

Dagarna och timmarna går mer ihop nu, även fast dagarna står helt stilla så rusar dem förbi ändå. Just nu vill jag mest fly från min egna kropp och sinne. Ni vet när ångesten är så grov att man då vill börja skala av sin hud. Just nu vill jag mest försvinna och lämna alla jag känner för att få börja om på nytt. Hitta en ny version av mig själv, hitta ett nytt sätt att leva utan ångest.
Sen vet jag att jag har mycket ångest pågrund av mina tidigare val här i livet och hur jag betedde mig då. Och ibland gör dem sig mer påminda och då äcklas jag av mig själv något fruktansvärt. Får verkligen sån äcklig avsmak av mig själv. Den ångesten är ju riktigt vidrig för du kan ju aldrig fly från dig själv.

Förutom att dagarna och timmarna mer eller mindre går ihop just nu försöker jag tänka positivt genom att peppa mig själv att det går över snart. Försöker intala mig att det bara en vanlig vinterdepression, fast innerst inne vet jag att det inte bara är en vinterdepression.

Sen något jag mer är väldigt trött på är att jag är så satans känslig. Jag är så känslostyrd.

Nä detta inlägget lät ju väldigt deprimerande, men inte konstigt när en deprimerad person skriver det heller. 👋🏻

Likes

Comments

Vi människor är ju alltid på ständig jakt efter en förklaring, eller en mening med livet.
Många människor kan söka sin tryggnad samt sin förklaring genom att säga Gud ville detta. Gud valde den här vägen för oss. Och jag blir faktiskt ibland väldigt avundsjuk på människor som finner den tryggheten. Att man faktiskt kan tro så högt på någon annan och tro att den "personen" gjorde dem här valen även fast det inte finns någon förklaring till det.
Även många människor säger att det finns en logisk förklaring ALLTID eller det finns alltid en mening med något.

Men jag är så trött på att höra det, för nej det finns inte alltid förklaringar till allt och nej jag tror inte gud valde den här vägen för mig. Men jag kanske känner så starkt eftersom jag själv är inte religös. För enligt mig finns det så mycket ont i den här världen och ologiska händelser som händer oss. Och att dem händelserna även kan bryta sönder oss inuti psykiskt samt även kan få oss att välja en annan väg här i livet som att avsluta det.
Och värsta är att vissa händelser kan vi inte ens välja. Vi får inte ens ibland några alternativ.

Likes

Comments

• kanske borde göra en kort beskrivning vem jag är? Så vem är jag egentligen? Fick mitt namn johanna utav mina två föräldrar! Jag har vandrat på den här planeten nu i 23 år. Bor i älskade Göteborg, och jobbar som personlig assistent och sen som mötesbokare åt företag.

Jag är en ganska glad tjej utav mig men som är väldigt känslostyrd. Min bästa beskrivning av mig själv är väl berg & dalbana. På den här bloggen kommer allt enbart handla om känslor, hur jag ser på livet, hur jag hanterar saker runt omkring mig, kommer ta upp viktiga tankar som gör mig knäpp. Vem vet, du kanske lär dig något utav mig, jag kanske kan få dig att tänka annorlunda? Eller så kanske du hjälper mig att tänka om och se livet på en annan synvinkel.
Så den här bloggen kommer enbart handla om mig & vad jag gör i mitt liv 🍁

Likes

Comments