Kom inget inlägg igår då jag fick prioritera både plugg och ridning!
Ridpasset igår gick iallafall bra det är så himla härligt att rida ute i paddocken just nu! :) Igår övade jag lite serpentiner och avsaktningar från trav till skritt vilket gick bra!

Idag gjorde jag mycket galopp och volter och hon har börjat göra så fina volter just nu! Efter ridpasset idag som gick bra och jag är nöjd över skrittade jag av henne på en liten kort uteritt! Hon gjorde inget bråk och skötte sig väl hoppas det kan fortsätta så! <3

Har även haft ett NO prov idag som kändes ganska bra endå och imorgon har jag matte prov, körigt just nu! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hoppning blev det i paddocken idag och Princess var jätte duktig! Känns riktigt bra :)

Hoppade sammanlagt 4 hinder varav 3 räcken men ett med vattenmatta och en oxer och höjderna var som högst 80-85 cm! När jag hoppade fram gick det super! Hon var pigg och ville gärna springa på innan hindret så jag fick dra ganska mycket, men annars bra! Jag hoppade alla hinder för sig och sedan blev det en bana på 4 hinder och första gången jag hoppade banan gick det super!! Andra gången så höjde vi första hindret och då kom vi fel på några gånger så jag fick köra om men när vi väl kom rätt och jag fortsatte så vart det jätte bra! Hon bytte dock till kors galopp några gånger men det tränar vi ju på ;) Hon drog endast ner en bom och den tar jag på mig! Vi har fått till några riktigt bra språng idag och jag är super nöjd, hon hoppar dock ganska nära hindrena men det kommer nog bli bättre med mer träning. Efter tog vi en kort uteritt och hon skötte sig bra! Många klappar på halsen <3

Likes

Comments

Nu har jag precis vaknat upp hos Tove, igår var vi på bio! Vi såg rum 213, den var riktig bra faktiskt och lite läskig emellanåt ;) Sedan åkte vi hem till Tove och åt kvällsmat och hade filmmys efter. Vi kollade på både Nerve och första filmen utav Twilight, tröttnar aldrig!

Nu ska jag vänta på att Tove vaknar och sedan ska väll vi äta frukost och vid lunch så ska jag hem och sedan skjutsar pappa mig till mamma så jag kan dra till stallet :) Lite plugg måste jag hinna med också!

Likes

Comments

Äntligen fredag måste jag börja med och säga!! Ingen är gladare än mig :)) Vi hade simning i skolan idag men det gick bra och skoldagen flöt på!

Efter skolan åkte jag med mormor och morfar till stallet och idag hoppade jag och Princess utomhus för första gången iår och det var super kul! Hoppade bara ett räcke som stod snett igenom paddocken och höjden slutade på 80 cm och Princess var jätte duktig och jag tyckte att vi kom bra på alla gånger och hon rev inte en enda gång. Hon hoppar ju ganska nära inpå hindret men det får vi öva på att hon ska hoppa lite tidigare :) Mycket nöjd är jag iallafall <3

Likes

Comments

Idag när vi svängde in mot stallet så var det första jag såg hindrena som stod i paddocken 😍 Så kul, dock kom vi till stallet lite senare så det började skymma när vi red så vi sa att jag skulle hoppa någon annan dag. Ska till stallet med mormor imorgon så får se om jag kan ta något hinder då ;)

Kvällens pass gick iallafall bra, hon var pigg men jobbade på bra och gjorde riktigt fina volter. Övade många galoppfattningar i vänster varv där hon fattar fel ibland och det gick mestadels bra!

Imorgon är det äntligen fredag! Allt är så stressigt i skolan nu veckorna innan påsklov så sätter alla lärare prov och inlämningsuppgifter... suck, bara att kötta och göra sitt bästa!

Likes

Comments

Princess har vilodag idag då mamma var tvungen att vara hemma med valpen och då är jag hos pappa istället. Har fått lite plugg gjort bland annat skrivit lite på våran idrott inlämningsuppgift och pluggat på NO eftersom vi har prov nästa vecka men jag känner mest att jag inte fattar så mycket men med plugg så får vi hoppas det går bättre helt enkelt :) Ska fortsätta plugga lite sedan äta lite mat och kanske plugga lite mer senare ikväll, är sugen på att baka också så får se om jag hinner med det ;)


Likes

Comments

Efter skolan kom mamma och jag iväg till stallet skapligt och kunde rida i paddocken, så kul :)
Princess var ganska pigg då det blåste lite smått ute men hon gjorde så fina volter idag, lyssnade bra på skänkeln och gick in med huvudet ;) I galoppen var hon i början väldigt pigg och ville springa på men i slutet så lugnande hon ner sig, sammanfattat så var det ett riktigt bra pass! Längtar tills hindrena kommer ut i paddocken😍

Resten av kvällen har jag pluggat inför en tyska skrivuppgift vi ska ha imorgon men det känns bra och så ska jag läsa lite innan jag lägger mig sen. Princess får troligtvis vila imorgon då jag måste prioritera annat tyvärr men lite vila tror jag bara hon mår bra utav :)

Bild från i söndags <333

Likes

Comments

Ny vecka, nya tag ellerhur? ;) Idag har jag bara varit i skolan och för övrigt haft både tyska hör och läsförståelse prov och NO labbprov idag men det har känts bra! När jag kom hem från skolan så pluggade jag tyska då vi har en skrivuppgift på onsdag och så läste jag lite i engelska boken som vi läser. Nu är jag klar och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan äta :) Princess får vila idag så kör vi på imorgon igen!

Fina Fanny <3

Likes

Comments

Mamma och jag åkte upp till stallet efter tolv idag och mockade och sedan tog jag in Princess.
Det blev uteritt idag då det var ett tag sedan och det gick väll helt ok. I början när vi ska svänga av till grusvägen jag brukar rida fram och tillbaka på så vägrade hon gå fram och vände hela tiden. Då hoppade jag av och ledde fram henne en bit och hoppade upp, samma då så vände hon bara. Då hoppade jag ner en gång till och ledde henne ner för backen väl där hoppade jag upp och hon vände lite men jag gav inte upp utan smackade på henne framåt och då funkade det och hon började gå framåt! Där på grusvägen både galopperade jag och travade fram och tillbaka och då var hon superfin! Lite tråkigt bara att hon ska bråka sådär och inte vilja gå fram men med träning hoppas jag på att det ska bli bättre :)

Nu är vi påväg till Lennarts mamma och ska äta middag!

Likes

Comments

Idag kunde vi äntligen rida i paddocken igen!!
Mamma och jag åkte upp till stallet och mockade eftersom det är våran helg att göra det sedan tog jag in Princess och red i paddocken för första gången iår :) Både jag och Princess tyckte det var superkul och Princess var extra pigg och lite busig och ville gärna galoppera och springa ;)
Därav fick jag hålla i henne ganska mycket och hon sprang upp med huvudet, men men det var första gången ute så det är okej hon kommer ju lugna ner sig desto mer vi rider ute <3 I slutet när hon var lite tröttare var hon iallafall bättre och slappnade av och hade ett bra tempo så jag är nöjd :)

Jag red ju i torsdags också men skrev aldrig om det. Det gick helt okej, Princess var jätte pigg och därför inte jätterolig att rida i ridhuset eftersom jag bara fick sitta och dra och inte kunde jobba henne. Men pigg får man va ibland ;)

Likes

Comments