Förlåt för att bloggen varit tom nu under midsommarhelgen men jag har haft fullt upp. Har firat midsommar med mina kusiner och min familj och haft det jättebra! På midsommardagen så var det regn, typiskt men vi tog oss till midsommarstången här i Bovall ändå! Igår så åkte vi en tur med våran båt men det blev inte långt då det blåste massor.
På kvällen sen så var vi ute och åt på resturang :)

Idag har jag inga planer så vi får se vad som hittas på!

Bjuder på lite bilder från helgen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänkte ha en frågestund här på bloggen igen eftersom det var ett tag sedan så skriv massor utav frågor här nere i kommentarerna så ska jag svara på de i ett inlägg framöver :)

Skriv vilka frågor ni vill, om mig, om Princess osv!

Bjuder på en söt bild på Fanny💖

Likes

Comments

Hej på er! Jag vill gärna testa att rida med hackamore på Princess för att se hur det är. Hon är ju väldigt het i hoppningen och tar gärna bettet och springer precis innan hindret...

Vad är era erfarenheter? Vilken storlek ska man ha? Hur ofta använder ni erat hack? Hur ska det sitta? Skriv allt som kan vara bra att veta här under i kommentarerna :)

Såg att Hööks hade detta hacket men bara i storlek full, funkar det till D-ponny?

Likes

Comments

Alltså hur bra är inte denna app? Den har ju allt som en ryttare önskar! Du kan planera och dela dina pass och lägga upp fina bilder, älskart!

Vill ni får ni gärna gå in och följa mig, jag heter Johanna Petré så kanske jag kan följa er tillbaks :)

Likes

Comments

I måndags red jag och Princess ut på en uteritt i den härliga kvällssolen! Princess skötte sig fint och njöt.
Nu så kommer hon få 2 lugnare veckor, jag åkte till Västkusten igår och kommer hem om ca 2 veckor igen så en kompis i stallet kommer kolla till Princess och rida någon gång i veckan bara så att hon får röra på sig ;)

Jag har som sagt åkt till vårat "sommarhus" på Västkusten, Bovallstrand närmare bestämt. Ska fira midsommar här och bara njuta utav ledigheten! Ska uppdatera er här på bloggen så mycket som jag kan nu också, det har varit lite slappt ett tag ;)

Har ni sett min nya header förresten? En lite somrigare med nya bilder!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen med Princess i transporten bakom på väg hem till stallet igen efter dagens Pay & Jump i Linghem på Stall Stora Bjärby! Våran andra P&J och det gick kanon :)

På framhoppningen så gick det helt ok. Hon bråkade lite men gav sig tillslut. Sedan när vi kommer in på banan så bråkar hon inget och vi hittade ett bra flyt och banan gick super! Hoppade två starter på 60cm, första starten fick vi ett skit nedslag men andra starten var toppen och felfri! Jag är supernöjd med dagen <3

Likes

Comments

Kom hem från stallet för någon timma sedan, trimmade Princess i paddocken idag. Red mycket tempoväxlingar i traven vilket gick bra och så försökte jag rida henne samlat i galoppen vilket också gick bra mestadels. I slutet så la jag fram en bom som jag både travade och galopperade över, i traven gick det super. Galoppen gick lite sämre, hon bråkade lite men det gick bra ändå! Hon drar ju precis innan bommen men i slutet så slutade hon med det också :)

Efter det så duschade och schamponerade jag hela henne inför morgondagens Pay & Jump! För att vara en vit häst med massa kissfläckar så fick jag henne någorlunda ren iallafall. Satte på henne ett flugtäcke eftersom det är för varmt med svettäcke så jag kan undvika lite fläckar under natten haha. Har även packat utrustning och putsat den så vi ska vara fina imorgon.

I brist på bilder får ni en från förra helgens Pay & Jump <3

Likes

Comments

Jag red ut på en kort utrett igårkväll med Princess för det var så himla varmt! Idag får hon vila och imorgon trimmar jag henne lite i paddocken innan Pay & Jumpen på söndag!

Idag har jag varit på stan med några kompisar, det är ju vätternrundan i helgen så idag var det massa folk på stan och lite olika stånd osv. Köpte brända mandlar och en godis rem, standard när det är "marknad". Köpte även två andra saker som jag tänkte visa :)

På H&M köpte jag en concealer, superbra och billig. Kostade 60kr

På Kicks köpte jag ett nytt puder från Isadora, ska bli spännande att testa detta! Det är vitt eftersom jag tog i färgen transparent så det blir ingen färg på ansiktet. Kostade 129kr

Likes

Comments

Hoppade Princess lite i paddocken igår för att checka lite inför pay & jumpen på söndag. Hon bråkade lite i början men det släppte förvånansvärt fort så det är ju positivt och i slutet var det inget bråk alls och vi kunde hoppa en kortare banan på 4 hinder. Sedan drar hon ju lite innan hindrena men det kändes som att jag hade mer kontroll igår än vad jag brukar ha! Det känns ganska bra ändå, tror hon kommer vara bråkig på framhoppningen på söndag men så får jag hoppas på att hon inte är det inne på banan ;)

Idag ska Princess få sig en uteritt och imorgon får hon vila 💖

Likes

Comments

Red ut på en uteritt med Princess idag och hon skötte sig superbra! Vi red förbi ett vindkraftverk som hon blev lite stressad utav och därför hade hon ett väldigt snabbt tempo efter det haha, lilla vännen!

Vi är även anmälda till vår andra pay & jump nu på söndag, två starter i 60 cm blir det då, spännande!

Likes

Comments