Var vid stallet runt tre idag, idag var det dags för mig att hoppa Princess lite vilket jag tycker gick super och höjden stannade på ca 80 cm! Hon var fin idag dock så bråkade hon och stegrade några gånger i början men det slutade hon med ganska snabbt!

Hoppade fram på ett hinder i trav vilket gick bra sedan skulle jag gallopera på ett hinder och kom nära så att bommen föll men det var ett snyggt hopp endå! Vi hade ställt upp två hinder på varsin långsida så jag skulle hoppa båda dem! Första hindret gick bra sedan andra hindret så bröt hon av till trav precis innan så att hon drog ner bommen men de andra gångerna vi körde kändes verkligen super! Jag är riktigt nöjd :)

Likes

Comments

Idag fyller faktiskt min mamma år så ikväll kommer mormor och morfar hit och vi ska fira henne med god mat och massa prat ;)

Till en mindre rolig sak så är det en månad sedan min hund gick bort idag, saknade är så stor! Det går inte en dag utan att man tänker på henne, trodde faktiskt aldrig att det kunde göra så ont 💔 Men jag har ju min andra hund kvar och vi funderar på att skaffa en liten tax!

Jag och Princess ser så små ut jämnfört med mamma & Savannah ❤😂

Likes

Comments

Nu drar jag igång ännu en veckans blogg tävling och det fungerar på samma sätt. Jag kommer om ca 1 vecka välja ut 2 stycken bloggar som jag tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet :)

Regler:

- Följ mig här på nouw

- Kommentera här nedan att du är med

Lycka till :)

Likes

Comments

Tänkte skriva om de två senaste passen, Princess var super fin i onsdags! Red som vanligt i ridhuset och tränade på lite övergångar och serpentiner samt lite snett igenom då Princess ibland vill gena i slutet ;)
Riktigt nöjd med det passet!

Igår var hon också super, super fin riktigt lugn faktiskt! Övade lite serpentiner men mycket galopp, hon har fin galopp i höger varv men svårare i vänster där hon ibland fattar fel galopp eller får kors galopp så jag brukar rida på en volt och göra mycket övergångar där jag från trav börjar galoppera och om hon fattar rätt galopp får hon beröm annars fattar vi om galoppen :) På långsidorna kan hon falla in i korsgalopp ibland så där övade jag lite med! Hon har blivit så mycket duktigare på det dock! Vissa pass har hon en jätte fin vänster galopp och gör rätt så träning ger färdighet! ;) Inget bråk heller, har blivit bättre med det på sista tiden :)


Idag får Princess vila och imorgon rider Smilla då min mamma fyller! På söndag blir det antingen hoppning eller uteritt <3

Likes

Comments

Veckans blogg tävlingen är nu avslutad och här kommer de två vinnarna som båda har superfina bloggar som jag verkligen tycker att ni ska gå in och läsa :)

Vinnarna är: @jonnaelb & @lisalindberg

Grattis <3

För er som inte vann och vill vara med igen eller för er andra som vill vara med så kommer det en ny tävling redan imorgon :)

Likes

Comments

Ja första och andra skoldagen är nu avklarade, lite skönt att komma in i de vanliga rutinerna :)
Dock fick ni inget inlägg igår, ledsen för det men jag var så trött efter att jag kommit hem från skolan ;)

Kollar på Gossip Girl nu och snart ska jag till stallet tror jag 👏🏼

Likes

Comments

Min sista lovdag har varit bra, jag har varit hos mormor och ätit lunch och sedan nu på kvällen var det stallet <3

Tanken var att vi skulle köra massa galopp men Princess jagade upp sig så mycket och bara sprang på och jag kände att jag började tappa kontrollen så jag slutade och travade resten av passet! Hon var riktigt fin i traven så det var ett plus!

Imorgon är det upp tidigt och skola, orkar inteee :(

Gulligaste Flisa <3

Likes

Comments

Mamma och jag åkte till stallet runt ett idag igen och mockade allt sedan red vi :) Princess var riktigt fin idag med, lugn och arbetsam. Gick fint i traven också, hon har liksom börjat gå ner med huvudet mer men hon går inte på tygeln än, vem vet det kanske kommer? ;)

Efter stallet åkte jag och mamma till Sharpman och köpte nya tyglar till mig, jag har nu gummityglar men ville ha tyglar med "stopp" sånna som har olika stopp på tygeln om ni förstår vad jag menar? Det köpte vi iallafall så hoppas att det vart rätt storlek!

Bästa <33

Likes

Comments

Vi åkte till stallet runt ett idag och mockade allt sedan tog jag in Princess och gjorde iordning henne! Hon var super, super fin idag :) Hon var lugn och arbetsam, vi hoppade två stycken hinder. Jag värmde upp med att travhoppa ett lågt hinder vilket gick riktigt bra sedan så hoppade jag ett hinder på långsidan och sedan ett snett igenom ridhuset. Det gick jätte bra och vi fick till många fina språng <3 Det vart för det mesta rätt, blev något fel någon gång men inget stort och hon drog inte ner en enda bom eller ens rörde en!! Så riktigt duktig var hon idag så hon fick många klappar på halsen och en morot <3

Likes

Comments

Imorse åkte vi till stallet och mockade allt vilket vi ska göra imorgon och på söndag oxå! Eftersom vi är inhyrda i ett stall så brukar vi aldrig göra det men denna helgen gör vi det! ;)
Efter det red jag Princess och det gick bra, det går alltid bäst i slutet för då har hon lugnat ner sig lite 😂 I slutet börjar hon lixom gå ner i formen, inte på tygeln direkt men snart så med lite mer träning :)

Nu sitter jag och myser i soffan framför Gossip Girl <3

Likes

Comments