Header

​Hello folket!! Idag fyller världens bästa lillebror 12 år!! Grattis Melker!!

Jag kan även meddela att jag ÄNTLIGEN har fixat PRAO plats, på Barista, v. 43, vid triangeln. Titta gärna förbi!

Tjejgruppen var mysig som aldrig förr! Vi målade till lovsång och pratade.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej du där på andra sidan skärmen!! Mår så sjukt bra just nu! Har bakat bröd och kört en killer-cardio workout, typ asskönt!!

Igår hade vi en mysig dag med lovsångsteamet!! Vi lovsjöng, lärde oss lite nya låtar och pratade om den kommande terminen... Jag är så sjukt peppad!! Det kommer att bli awesome.

Denna sminkbilden som är screenshottad från snapshat är helt galen. Såg den nu när jag skulle ladda över bilder till datorn, ni var tvungna att få se den!! Aaah så knäpp jag såg ut där!! Tror inte att jag någonsin har haft så mkt smink på mig som då! Ändå tycker jag att det var kul, men jag skulle aldrig våga gå utanför ytterdörren med det, haha. Adda mig på snapshat förresten --> johannahh (OBS!! det som ser ut som "o" är en nolla!) Följ mig även på Instagram --> johannaperssonl

Likes

Comments

Hej alla folk! Här ser ni vad jag hade för mig igår! Jag och Matilda åkte till kyrkan och påbörjade ett projekt för Niclas Ljungs framtida predikningar! Resultatet får ni se när det är färdigt, detta blev en liten sneak peak. Hur som helst, jag hade lyxen att äta kebabtallrik till middag, HUR GOTT ÄR DET INTE?!! Blev dock väldigt mätt.

Som ni kanske ser blev det bortadag igår. Friidrottsträning på morgonen.

JÖSSES så dålig jag har blivit på 60 m! Förra året sprang jag på 8,94 s, nu var det 9,60 s. Jag får börja träna inför friidrottsdagen. Haha. Jag har blivit så lat på sistonde!

Idag fick jag även förmånen att få vara med och leda lovsång på GLORIOUS!! Tackar än Gud för hans godhet och nåd!! Gud du är så sjukt awesome, hela mitt liv hade vart failure utan dig! Tack för att jag får lovsjunga dig dagligen! Amen.

Igår på GLORIOUS berättade Tilda hur Gud hade tagit henne från depression och självmordsförsök vid 14 års ålder till att dagligen få tjäna Gud och förmedla hans kärlek! Tilda är sjukt awesome och jag så glad över att hon delade sitt vittnesbörd med oss!

Hurs om helt kom jag inte hem förrän halv tolv inatt, så jag är sjukt trött! Hare gött och be blessed. Kramar!!

Likes

Comments

Hello! Måste säga att mina smoothies är så sjukt goda!! Nu gjorde jag en blåbärs-smoothie. Då mixar jag bara drygt 2 dl naturell youghurt (3 % fett), 1 banan och drygt 1 dl valfri frukt/bär.

Det blir så gott, passar perket om man vill ha ett litet mellanmål när man kommer hem... Lite müsli på toppen blir pricken över i:et.

Likes

Comments

Hej hej! Tänkte snabbt ta och flika in här innan jag går och lägger mig, har haft en sjukt dryg dag. Första lektion var svenska, då skulle vi skulptera lermänniskor (-ja på svenskan!!). Vilken ändå var ganska kul, sedan ska vi ut i området och fota figurerna i miljön.

På engelskan ska vi skriva en uppsats, 'My Hero'. Jag hade tänkt skriva om Ghandi, vi fick olika alternativ at välja mellan. Så jag har nu fått låna en film om honom so jag kan se... Den är 3 h lång (!). Hoppas verkligen att det går snabbt, har nog tid nu på torsdag, sedan måste jag fixa praoplats.

Det känns som om allt händer just nu, 100 miljoner prov, läxor, skolarbeten, träffar inom olika team, träningspass och aktiviteter. Jag hinner knappt med det, särskilt när ja slutar så sent på dagen, klockan blir 19 SÅ SJUKT SNABBT!! Aaaaah! Känns som om jag drunknar i allt. Men jag är så tacksam att jag har Gud vid min sida, som stöttar och håller om mig. Han är min fasta klippa i livet, en solid plats som inte kan rubbas. Jag älskar dig Jesus!!

Likes

Comments

​Lite bilder från ikväll, tjejgruppen! Asskön akustisk lovsång från Klara! Hur mysigt, liksom?

Likes

Comments

JESUS

is the

REASON

for the

SEASON

🍁

Äntligen är hösten här!! Min favorit-månad, älskar att ha på mig stickade tröjor utan att bli för varm. Att dricka varm choklad framför TVn och alla fina färger ute!! Puss och kram

Likes

Comments

Toppen hittar ni här.

Då var denna Lördagen slut och jag är sjukt trött! Jag fixade mina naglar för första gången på länge nu. Efter lunch hoppade jag på bussen mot Emporia, det blev inte direkt något storkap, men jag hittade denna sjukt fina toppen från Zara, den hittar ni här (adlink). Åt snabbt på yogiboost och började leta efter födelsedagspresent till lillebrorsan, vad köpar mat åt en 12-åring? Några tips?

Likes

Comments

Hey guuuys! Ägare haft ganska stressigt dessa dagarna, så jag har inte haft så mycket tid över för bloggen. Men här kommer en snabb uppdatering om vad jag har haft för mig! I onsdags var det stall-dag. Så fick jag tillfället att rida på denna tösen! Hon är sjuktmager, ja, hon behöver äta upp sig, haha. 

Igår bakade jag scones! De blev riktigt goda  det blev dock sämre på kvällen, hade ett gräl med pappa. Men det är bättre nu!

Kram, ha det bra! Glöm inte att vara glad för att du är du!!

Likes

Comments

Syskonsurfing!!

Aaaah!! ÄR det nu jag önskar att jag aldrig hade lämnat Biarritz?!! Åh, vad jag älskar den platsen (för er som inte vet så ligger Biarritz på ungefär vid gränsen mellan Frankrike och Spanien). Så sjukt varmt hela tiden! Maten kostade dock skjortan, haha. Fett nice att lära sig surfa också, men måste säga att det är syrran som är proffset... Vi stannade i Biarritz i ungefär en vecka, där vi bodde i ett litet palats! Har redan planer på att åka dit igen...

Likes

Comments