Unde de senaste månaderna har jag tyckt de varit svårt att skriva något på bloggen. Allt som hänt har varit ointressant och om jag ska vara ärlig taggade jag intresset lite, jag blev lite ledsen och tyckte det var jobbigt efter Spanien då min mobil gick sönder.

En uppdatering på vad som hänt den senaste tiden är att jag nu är tillbaka i skolan efter sommarlovet (Duh) och har även fått ett extrajobb som jag så gärna ville ha. Jag jobbar just nu extra och några dagar i veckan på ett gym i Malmö. Tycker de passar mig jättebra då jag är insatt i träning och tränar mycket själv samt att jag tycker det är roligt att arbeta med andra människor. En annan spännande sak (tycker jag då) jag gjort är att jag har piercat mig, igen... haha. Har nu mera åtta piercingar, kanske blir fler, vem vet? ;) Dessutom jag har några rolig och spännande saker som kommer hända inom en snar framtid.:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni som följer mig på Instagram har redan sett att jag gjort en förändring med mitt utseende. Men ni som inte sett så har jag klippt av halva mitt hår när sommarlovet var slut! Jag absolut älskar det och trivs väldigt bra att ha den här längden på mitt hår. När jag gick i 6:an hade jag väldigt kort hår men ända sen dess har jag låtit mitt hår växa men tillsist var det väldigt slitet så jag var mer än tvungen att klippa av en stor del. Trodde först inte att jag skulle trivas men blev glatt överraskad! Har fått många komplimanger om att jag ser mer vuxen ut, och att det passar mig bättre.

Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket under tiden som vi varit i Spanien eftersom jag har känt mig lite sjuk o inte haft orken... under de senaste dagarna har det hänt ganska mycket! Vi har varit på klubb, träffat jätte härliga människor och solat o badat jätte mycket!
De mesta på en sol semester är det samma, man går upp o lägger sig vid poolen eller vid stranden och sen ligger man där resten av dagen. Den gör semestern har inte varit något större undantag.
Igår var vi ute och åt glass, gick lite så strandpromenaden. Men när vi skulle hem träffade vi på tre yngre killar på cyklar som uppträdde väldigt obehagligt och äckligt. De cyklade jätte nära oss och smällde Ellen på rumpan och när hon skrek till att de skulle sticka blev en av killarna riktigt arg o frågade på spanska om hon ville dö och drog med fingret runt halsen och hade den andra handen i sin lilla väska... Det är sjukt obehagligt att yngre personer (killarna kunde inte ha varit mer än 12år) kan bete sig så och när man säger till så är det fortfarande den som blivit utsatt som får mer skit...
Förutom händelsen igår med killarna hade vi det väldigt trevligt tillsammans och kvällen avslutades bra!
Nu har vi idag och imorgon ikväll åker vi hem till höstiga Sverige.

Likes

Comments

Jag och mina fyra tjejkompisar (Julia, Elin, Ellen och Sandra) har anlänt i Spanien, Torremolinos. Det är så underbart här! Lägenheten vi blev tilldelade är bättre än förväntat! Vi har TVÅ badrum istället för ett! Haha underbart! Igår gick vi en runda i stan för att se vad som finns runt om där vi bor. Här finns jättemånga barer och just där vi bor är det populärt för homosexuella att bo! Var man än går kan man se prideflaggan och alla (iallafall de flesta) är jätte härliga och roliga.

Idag började dagen med att jag vaknade klockan åtta och gick ut för att gå en runda. Jag gick ner till havet och tittade på när solen strålade och glänste i havet! Träffade dessutom en snäll man som sa att han bjuder på solstolar för mig o de andra tjejerna! (Såå snäll!) Vädret och värmen här så härligt, solen skiner och det är mellan 25-30 grader från morgon till kväll. Ikväll ska jag ta de lugnt hemma i lägenheten eftersom jag fått ont i magen... (typiskt) Men det kommer en ny dag imorgon!

Likes

Comments

Solen skiner äntligen i Malmö och då passade jag på att lägga mig ute i solstolen med en bok! Har börjat läsa Störst av allt av Malin Persson Giolito. En riktigt bra bok, jag har bara läst fram till sida 80 men jag är helt fast! Sättet hon skriver på är så fängslande och man blir mer och mer intresserad av vad som kommer hända. Det är en kriminalroman och handlar om en rättegång för åtalandet av en tonårstjej som varit inblandad i en sjukskjutning på ett av Sveriges gymnasier. Kan verkligen rekommendera denna bok!

Likes

Comments

Satt och tittade på sommarkrysset med Ellen ikväll, vi satt och väntade på att Tomas Sekelius skulle uppträda och så klart var han sist i programmet... typiskt. (Älskar Ellens fina enhörningstofflor! Såå söta!)

Efter sommarkrysset tittade på vi en film, vi såg 47 meters down. Den var sådär.. inte den bästa filmen jag sett men tycker ändå att den var spännande, nagelbitande och lite läskig! Ellen tyckte den va extra läskig eftersom hon dessutom är rädd för hajar.

Likes

Comments