Åh vad vi älskar Skanör! 2010 var vi faktiskt och tittade på huset på bild nr. 2. Det är verkligen vårat sommarparadis och den riktiga sommarkänslan infinner sig verkligen när man åker in i den mysiga idyllen med de vackra husen och sedan får gå promenaden till Sveriges, enligt mig, vackraste strand. Älskar dessutom de små färgglada badhytterna! Så fina!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken sommaroutfit!👌🏻😍 Hela den här looken skulle man ju bara vilja kopiera rakt av från vackra modeskaparen Valerie Aflalo. Och den stora kuvertväskan med initialer på😍
(Bilder från hennes blogg)

Likes

Comments

​Bilder från Pinterest 

Likes

Comments

Tycker det är så himla viktigt att ha förebilder och att låta sig inspireras av andras framgångar och stilar. Och en som man på senare tid bara har varit tvungen att impas rejält av och lyfta på hatten för är ju Isabella Löwengrip, ja men kom igen, vilken kvinna!! Ung småbarnsmamma som verkar lyckas med det mesta hon tar sig för, vilket driv hon verkar ha! Helt klart nån att låta sig inspireras av. Och vilken snygg stil hon fått på senare tid. Wow! Hon är en bland många powerkvinnor att inspireras av:)

​Bilder från hennes blogg

Likes

Comments

Har haft en så himla dålig hy sedan en tid tillbaka men lägger nu min hys framtid i Isabella Löwengrips händer, tänker att hennes ansiktsprodukter kan rädda detta eksemiga och finniga ansikte som varit i obalans pga graviditet/missfall och stress. Älskar sedan tidigare LCCs bodylotion & deo så ska bli skoj att testa några av ansiktsprodukterna nu, gissar på att jag kommer älska dem lika mycket. Och skadade ju inte att beställa 3 LCC produkter från Kronans apotek o få med en snygg necessär från ByMalina😍 (matchar bikinin😉)

Likes

Comments

En som jag bara inte kan undgå att älska och inspireras av och har gjort länge är Carolina Gynning! Så häftig, snygg och cool och går sin egen väg. Önskar man kunde se såhär snygg ut på semestern👌🏻

​Bilder från hennes blogg

Likes

Comments

Även jag har förstås fyndat på sommar-rean. Nåt som jag är väldigt nöjd med! Äntligen har jag hittat en bikini som föll mig i smaken!! Och självklart fann jag ju den på ByMalina, tycker de har så mycket fint o är ofta inne på hemsidan och dreglar över allt vackert som finns där. Och när det blev rea så slog jag till på bikinin i mönstret "Azur mosaic". Väldigt nöjd så nu väntar jag bara på att solen ska kika fram ordentligt så att jag kan inviga den:)

Likes

Comments

Blev också lite rea-shopping som föll Louise i smaken från Livly (ett måste att passa på att handla när de har rea!): en jättefin klänning "Lotta dress- pink Luna" och en stor lila rosett. Kommer vara så fint på henne till semestern i Skåne & Danmark😍

Likes

Comments

Igår gick en dröm i uppfyllelse; jag valde och köpte äntligen en Hermés-scarf för presentkortet på NK dom jag fick av min mamma & pappa när jag fyllde 30 år i vintras. Det var oerhört svårt att välja då alla är så vackra och konstverk i sig. Och det är en sak att se scarfen framför sig och att bära den. Såg ett flertal i vackra dova färger som föll mig i smaken men som inte såg lika häftiga ut på mig, medan den här som var väldigt färgstark såg fantastisk ut runt halsen och är med hästdetaljer & orange vilket är väldigt signifikant för Hermés, vilket jag ville ha. Dock inget rosa direkt vilket jag hade tänkt mig från början. Men vem vet, tror inte det här är sista scarfen som inhandlas. Kul att äga kvalitet då det kan ärvas ned till min dotter då jag blir gammal/går bort en vacker dag så det känns inte "bortkastat" då.
Är hursomhelst väldigt glad och nöjd med min fina present, ett minne för livet❤️

Hade även förutom shoppingen på NK en fin dag med min vän Katarina och vi åt lunch på Wienercaféet, tog en chevre chaud med färska bär som inte bara var fantastisk god men också vacker att titta på (utan valnötter, då jag är nötallergiker👍🏻), väldigt somrig!

Likes

Comments